sanırım neslimde oğuzum gibi 14 şubat bebeği biz yawrumu 14 şubatta yannışlıkla yaptıkta :26: iyiki yapmışız

çok sevgi dolu bunnar ya bazen oğuzda beni öp demeden gelip öpüyo sarılıyo ya deli oluyorum işte o an..
Kolay gelsin canım yazıyosun ya şu yaptıklarını içim gidiyo nasıl ne zaman yapıcam diye işler dahada gözümde büyüyo benimde bi yerden başlamam lazım yoksa evi bişiler götürcek :))
Allah yardımcın olsun seninde canım bende cesaret edemiyorum ama düşünüyorum şimdi oğuz büyüyünce yapsam aynı eziyeti tekrar çekeceğim ve bu kez katlanacak sabrım olacakmı bilmiyorum malum yaşlanıyorum :)
canım zaten şu anda 2 dk dan fazla tutmaman gerekiyo ben sayıyorum dolunca hemen alıyorum ve bir daha yaparsan bir daha ceza diyorum anlıyo sanırım yapmıyo çok şükür yada unutup yapmaya kalkışıyosa doğru odana diyorum hemen bırakıyo :)) hayır odasıda ceza değil aslında oyuncaklar herşey orda ne ağlıyolar annamıyorum :)
canım ya şu kaynana olayındada işin çok zor ya tepkini koy azcık canım tatlı tatlı söle söleyemiyosan surat yap ne bilim ya atalarımızında dediği gibi kaynanan mı var derdin vaar
çok geçmiş olsun hemen eve uçup temizlik yapmak istiyorum bende yaa inş. patron yarın gelme der yine zaten misafir davet ettim hem temizliik hem yemek yapmam lazım ..
nagihan zaten açık olan iştahımı kabarttın ve aklımı başıma getirdin çok teşekkürederim.. Ben takıntılı gibi 6 da yoğurt akşamda doyan karnını zorla çorbayla dolduruyodum katı gıdalarıda öyle eline verip aralarda yediriyodum
takmışım kafaya 5 te ballı meyveli yoğurt diye ee bunu yiyince çocuk normal olarak doyuyo başka bişey yiyemiyo sölediğin aklımı başıma getirdi hem yoğurdu hem yemeği bir arada vermiş hemde sağlıklı beslemiş olacağım :)
canım ya taktığın şeye bak konuşmaması zeka göstergesi demekki çok akıllı olacak oğlun arkadaşımın çocuğu 4 yaşında konuşamıyo doktora götürdü herhangi sağlıksız bir durum yok.. demekki çocuk şu anda incelemede birden açılır o canını sıkma çocuğuda bunaltma
çok şükür bir cumayı daha gördük nagihanın tarifini okuduktan sonra mide asitlerim artmış olsada iyiyim çok şükür umarım sizde iyisinizdir hepinize hayırlı cumalar arkidişlerim...