valla sizlerden boyle guzel gunler gecirdiginiz haberlerini alinca cok seviniyorum sanki kendim yasamis gibi mutlu oluyorum canim insallah hepiniz ve ben her gun mutlu gunlerimiz olur... ben caganin hiper olduguna pek inanmiyorum bence cok normal yaptiklari sen herkeze bakma oyle herkez kafasindan bisey uyduru verir buyudukce derdini anlattikca duzelir onunkisi konusamamanin vermis oldugu asabiyet mircandada oluyodu konusuyodu ama cok heyecanli oldugundan kelimeleri karistiriyodu sonra kizip sinirleniyordu gecti gitti.. krese basladi basliyalida biraz daha sakinledi kendi kendine ve kardesiyle birlikte oynamasi dahada duzene girdi ama efe agliyor istemiyor kresi :))) ama ondada degiliklikler var biraz.. biraz daha alf dinler oldu yapma dedigim seyi yapmiyor ama bi sure sonra gene bildigini okuyo :)) buda cok normal tabii birden bire herseyi yapmasini da beklemek abest olur degilmi :))
sende caganima ecele etme yavas yavas hersey duzelir buyudukce sende anlarsin zaten..
tezcanli arkadasim benim cevaplarim uzun diye bolum bolum yazmistim :)) sende bolum bolum cevaplamissin iste ne guzel.esim adama ucucak gibiydi ama ben sakinlestirmeye calistim ucsa varya al basina belayi tr gibi degilki burasi kavga et bitsin polis mahkeme para cezasi surunup gidiyon ya mahalle kavgasinda bile aninda polisi cagiriyolar :)) esimin gozu dondumu bisey gormezde ben tutuyorum onu iste..
bende öyle canım güzel haberler mutlu ederken ufacık bi terslik üzüyo aklım hep sizlerde kalıyoo..ama çok şükür bu aralar herkes iyi haberler veriyoo bazı aksilikler dışında..ne bileyim şebnemcim çağanda konusunca düzelir inş ama bu aralar öğrenmeye çok açık bende öğretmeye çalışıyorum netten bi çocuk larda dil gelişimi ile uğraşan bi dra yazdım o çok normall diyoo hergün yaptığınız şeyleri anlatın ama aynı kelimeleri tekrara etmenizden sıkılımış olabalir yazmışş yani oda normal daha konusur deyince biraz daha rahatladımm pek bişey bilmezken çağan sadece ağlamaya gücü yeterken bu aralar öpmeyi ve öptürmeyi öğrendi (sizinkilker bunu yaparken ben hasrettim)iyice anladımki canım aslında çağanda konusma namına bi sorun yok algılama namına da yok çünkü hemen kapıyoo ama çabuk unutuyoo neyse biraz daha bekleyeyimm..doğrudur canım burda kavga gürültü kimsenin umrunda değill sende haklsın dur bakalım pazartesi bi götür inşş herşey yolunda gider canımm şimdiden kolay gelsin