hee ayna programı izledik eşim gidelim mi kanadaya dedi bayıldı sizin oralara:)))
alemsinizzz benim kocişin işi bilgisayarda hiç olmaz ben kullanırım anca bilgisayarı:)
he şekerim göndereyim oğlanııı
geçen akşam amcası babasına (yani kocama) fal bakıyodu o da fincanın içine düşmüştü nerydese... şekilleri görcem diye helak oluyodu meraklı yaniiiii
ohhh gezin kuzum ne güzellll benim yerime de gezinnnnnn
cnm yaa halası gülüp geçiyor bayılıyor tarıka ne kadar kırsa da dökse de umrunda değilll:)
maşallah uyuyor şimdi ama huzursuz uyuyor napıcaz bilmiyorum

gittim dua okudum ama cevşeni filan var bi de dişten mi diye calpol içirdik ama kestiremiyorum napıcaz
yuhhhh diyorum benim eltim de böyle kıl
boşver ya benim eltim de doğurdu Allah var ya ben de hiç ısınamadım o çocuğa o da habire kucağıma veriyo napıcaksam

kız ikisi de benimki de oğlan ya geçen gün bizim kız oğlana benziyo dimi dedi üzüldüm valla
bizimki de aynı hesap inanır mısın... boşver ya insan konuştukça düşündükçe sinir oluyo daha çok. yani ben öyleyim...
geçmiş olsun benm dişler de harap ama burda daha dr filan bakmadım
ayneeeennnn
ay biz de gidip börejkçi aldık bikaç kere yaktı benden kaynaklanıyo sandımmmmm
kızlar bizde de o bimdeki attan var geçen sene doğumgününde benm babam hediye almıştı oğlana o zamandan beri biniyor bikaç hafta önce de sallanan kısmını çıkardık ata binerek geziyo evde bazen çok biniyo bazen az
kitaplardan bahsetmişsiniz ben edebiyatçıyım:))) bu aralar biraz aksattım ama düzenli okurum ahmet ümit yıldızı parlayan yazarlardan kızlar mutlaka okuyun. elinden bırakamıyor insan.... ben bu aralar gelişim kitapları okuyorum kafam karışık ve ağır kitapları kaldıramıyor yorgunum çok
az önce k.valdem yattı kocam rakısını koydu tv izliyor ben de nescafemi içtim çikolata yiyip size bakayım dedim kocam da ay ne yazıyosun bu kadar merak ediyorum diyor ve sanırım kıskanıyo:)