geçmiş olsun canım yaa anneciğine
havalarda ısındı çekilmez o alçı şimdi
inşallah tez zamnada iyileşir
canım çok teşekkür ederim Şeniz
kızlar fal demişken sizinl ebirşey paylaşmak istiyorum. Gerçi bana deli diyebilirsiniz ama ne bileyim beni etkiledi.
Yaklaşık 4-5 gündür devamlı kabuslar filan görüyordum. artık gece uykularım kaçıyordu. Sonra bunu annemle paylaştım, annemde bana bunun albasması( karabasan) denilen şey olduğunu ve hamile ve lohusalarda bunun olabildiğini söyledi. Akşam eşimle paylaştığımda o da bildiğini ama benim ürkmemem için söylemediğini iletti. Velhasıl annemin yönlendirmesi ile başucumdaki komidine yasin kitabımı üzerinede makası koydum ve bir haftadır ilk defa bu akşam rahat uyudum. Gerçi psikolojik olabilirmi diye düşünmedende geçemiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bilgilerinizi lütfen paylaşır mısınız arkadaşlar.
canım bende karabasan dediğin şey çok olur gerçi hamilelikte hiç gelmedi aman inşallahda gelmez gerçektende kötü birşey o benim muskalarım var canım genellikle hep o muskalarla yatardım yastığımın altına koyardım gece bazen elimde avucumda sıkı sıkı tutardım ancak öyle uyurdum düşün ama dediğim gibi allahıma şükür hamileyken hiç gelmedi sende başucunda dua bulundur canım yatmadan önce duanı oku benim muskalarımı rahmetli dedem yapmıştı allah mekanını cennet eylesin
karakızz anacığım istersen bende yapayım sana takı
ooooo ben iş aradığım zamanlarda takı ahşap boyama felan yaptım
kendi kendime öğrenmiştim
bebiş olunca evde durursam eğer yine başlamaya niyetliyim
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt isterimm asebam isterimmmm ay ne yüzsüsüzm kaydirigubbakcemile3