- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
Günaydın cici anneler hepinizi öpüyorum Şeniz
bebişinde göbüşüde tatlı çıkmışlar
Allah bağışlasın canım
delikafadulden ohhhh ne mutlu sizlere darısı diğer dr a giden annişlerin başına inşallah
amanda aman resmini koymuş annesi
bayağı belirginleşmiş canım yaaa alkisalkisalkis
evet sen iyi düşünki iyi olsun
karamsarlık yoookk
her zaman böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canımkizlar kim var kim yok
gecmisi okumadan yazicam hemen
doktordan geldik
cok sükür hersey yolunda,anormal bisey yok dedi doktor teyze
bebisim büyümüs 7,4 cm olmus teyzeleri ama velet öyle bir serilmis yatiyodu ki sanirsiniz ki günesleniyo,valla hic kipirdamadi
okadarda meyve suyu yaptim sabahin köründe azcik hareket etsin diye ama tembel usak kiprasmadi bilekaydirigubbakcemile3
cinsiyetinide söylemedi doktor tahmin ettigim gibi daha erken söylemek icin dedi
kanda almadi benden doktor gerek duymadi,karindan ultrason yapti bide onun yaninda bu sefer birde bana detayli vajinal muayene yapti...
neyse iste benden bukadar baska kimler doktordaydi bugün
bebişinde göbüşüde tatlı çıkmışlar
Allah bağışlasın canım
gözün aydın canımkızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool:![]()
oyy çok sevındım canım ne güsel ya canım...hadi gözün aydın...
bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
bebişimizi gördük büyümüş 5cm olmuş miniğim..ense kalınlığı iyi çıktı.doktor ikili teste gerek yok bebeğin iyi dedi bende tamam dedim..birdaha 15 hazıranda gitcez..
ay bu arada bebişim kıpı kıpıdı ya dönüp duruyodu ilk kez kareket ederken gördük çok duygulandık babasıyla yaa...
tabii cinsiyet için bi yorum yapmadı bende sormadım..artık bidahakı aya kaldı...doktor elevit verdi hamıleliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.bol bol sıvı al artık havalar daha sıcak oluyo dedi.süt ürünlerini daha bol tüket dedi...
buarada uni tatlım aldım güneş kremını sağol canım..doktoruma çatlak için bir krem önerir misiniz dedim.çatlağı önleyeck hiçbir krem yok onlar para tuzağı dedi.sadece vucüdunu iyi nemlendir dedi...öyle kızlar ya çok sevındım bugün bende fotosunu koyabilirsem koyarım öptümmm geçmişi okucam şimdi
delikafadulden ohhhh ne mutlu sizlere darısı diğer dr a giden annişlerin başına inşallah
amanda aman resmini koymuş annesi
bayağı belirginleşmiş canım yaaa alkisalkisalkis
sağol iyiyim canım sen nasılsıngünaydın kıslarrrr ....... aseba sgumus nasılsınız
hayrolsun güzelimgünaydıııın,
bende sabahın köründe geldim garip bir rüya gördüm. Arabamı kullanamıyorum ben burada degilken muayene süresi gecmiş diye, muayenesinide yaptıramadığım için. Heralde bu içime dert etmiş. Rüyamda arabayla giderken polis ceviriyo, bende ehliyet ruhsat kimlik hiçbirsey yok ayrıca poliste arap!!! yani ben rüyamda Türkiyedede degilim, anlaşamıyoruz nasıl agladım ama rüyamda bir bilseniz........
Neyse kendim kendime iyi yorum yapayım rüyaların tersi olurmus demekki ben cok gülücem:)
evet sen iyi düşünki iyi olsun
karamsarlık yoookk