2009 Kasm Anneleri

Günaydın Dünya Tatlıları
hobigif_ROSES019.GIF
hobigif_ROSES019.GIF
hobigif_ROSES019.GIF

aaaaa kızım ıkızlerımız olacak dıeee gezmeyecekmıyızzz yaniiiiii
sende kocişindenn sakın yakınma burada bende enıstenın tarafını tutcam lülülülülülü

aaa hiç öle şey olurmu gezcez tozcaz dolaşcaz hihoyyyt

ayy bizde buradayız farkediyonuzmu bilmem ..aşagıda görünce tezahüratlar falan yapılıyor başkasına ama ..tüstüm işteee.

mavii burayaaaaa mavi burayaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:

Günaydın Dünya Tatlıları
hobigif_ROSES019.GIF
hobigif_ROSES019.GIF
hobigif_ROSES019.GIF

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımın içi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Günaydın kııızzlaaar a.s.

zerrrreeeen sen de ankaradaymışsın yaaa neden sesin çıkmıyo bakiim buluşma diincee :delphin:

Evet canım Ankara'dayım ben de.. yeniyim yaaa atlamiyim dedim canııııımm :utangac: vaktim olursa seve seve katılırım :1rolleyes:

veledimin bide benim yeni halim resimlerin boyutu biraz büyük ama kesmekle ugrasamadim artik böyle bakin teyzeleri

çooook tatlııııııışş maaşallah :nazar:

elifcim sanada bebişede maşalah :nazar:
ama ben hala ultrasonra neresinin neresi olduğunu anlayamıyom kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar :1rolleyes:
ultrasonda bakarken net olarak gördüm ama resimde tam kestiremiyom :kahve:

kızlaaarrrr beni dr.um aradı şimdi...ikili testin sonucunu söyledi çok mutluyuuummmm.... 9500 de 1 ihtimalmiş... oohhh valla rahatladımm... hihoyyyt:lepi::sm_cool::nazar:

bende bugün doktora gittim geçmişi okumadan yazıyorum yazdıktan sonra okucam..
bebişimizi gördük büyümüş 5cm olmuş miniğim..ense kalınlığı iyi çıktı.doktor ikili teste gerek yok bebeğin iyi dedi bende tamam dedim..birdaha 15 hazıranda gitcez..
ay bu arada bebişim kıpı kıpıdı ya dönüp duruyodu ilk kez kareket ederken gördük çok duygulandık babasıyla yaa...
tabii cinsiyet için bi yorum yapmadı bende sormadım..artık bidahakı aya kaldı...doktor elevit verdi hamıleliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.bol bol sıvı al artık havalar daha sıcak oluyo dedi.süt ürünlerini daha bol tüket dedi...
buarada uni tatlım aldım güneş kremını sağol canım..doktoruma çatlak için bir krem önerir misiniz dedim.çatlağı önleyeck hiçbir krem yok onlar para tuzağı dedi.sadece vucüdunu iyi nemlendir dedi...öyle kızlar ya çok sevındım bugün bende fotosunu koyabilirsem koyarım öptümmm geçmişi okucam şimdi

gözünüz aydın a.s. güzel haberlere devaaaaammmm :dance:

sağolun arkadaşlar. valla kocaman oldu elimi kasığımın biraz üstüne koyunca hissediyorum artık.

:1shok: ne kadar güzeeeelll. :nazar: ben de hissetmek istiyom yaaaaa :çok üzgünüm:
bu arada hoşgeldin a.s.

2373.jpg

kızlar bu resim nasıl çıktı bilmiyorum ama... nazlım sakın yanlış anlama canım senı asla kırmak istemem herseyı Rabbım bılır sadece duarım hepimiz için.iyi düşünelım hersey güzel olacak canımmm...

maaşallah :nazar: bebişler doğduktan sonra da resimlerini koycaz dimiiii :sm_cool:

Allah izin verir paramız olursa en güzellerini alırız paramız olmazsa en ucuzlarını alırız, ne giydikleri değil, sağlıkları, huzurları, kaderleri önemli. Onlar hep güzel olsun inşallah...

alkisalkisalkis :Saruboceq:

bu arada şu kıyafet konusunda çok haklısın takıntı haline getirmemek lazım bi tanıdık vardı amerikada yaşıyo allahım bebişin herşeyine o kadarrrrrr önem veriyolardıki herşey marka herşey kalite herşey % 100 pamuklu orjinal vs. olcak diye hatta türkiyeden gelen hediyeleri falan hiç kullanmadılar aa bu çorapta % bilmem kaç oranında pamuklu diil olmas falan abarttılar yane allahım sen koru bak şimdi çocuk sonradan özürlü oldu hemde ciddi yani sen naparsan yap fanusa bile koysan pamuklara sarsan olacak olan oluyo o yüzden abartmamak lazım tabii ki de en iyisini istemek hakkımız ve en güzeli ama herşeyin bi sınırı varr....
Afrikada çocuklar açlıktan ölürken bir yudum yemeğe muhtaçken bu kadar bencil olamayız dimi senağlama
alkisalkisalkisalkisalkisalkis hislerime tarcüman olmuşsun a.s. Şeniz

Ayyyy yoruldum valla okumaktan biraz dinleniym bari :kahve:

kızlar size doyum olmaz ben kaçtım hepinizi öpüyorum bebeşilerinizi ve sizii Allaha emanet ediyorum:1hug:

mavii burayaaaaa mavi burayaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:

önce biraz naz :dilcikar::dilcikar::jeyyar: sonra yaşasın :teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın nazlım a.s.

Yarabbimmmm böyle tatlı günaydın yazanlarınişlerini hep rast getirrrr :1hug::1hug:Hayırlı Cumalar kızlar hepinizeee inşallah bugünümüz çok cici çok huzurlu hep mutlu haberle geçer ŞenizŞeniz

kalp_ve_cicek.gif

Kızlar bu arada ben alış-veriş listesi yapmaya başladım.. ınternetteki listelere bakıyorum ve bilgisayarıma aktarıyorum.. Sonrada kontrol ediiip ayıklıyorum çünkü çok gereksiz şeyler de yazıyolar....

Şimdi doğum çantası için listemi yaptım bile ama eklenecekler var mı bakıyorum yine de sositososito

size de var mı çalışmalar ?

Kızlar bu arada ben alış-veriş listesi yapmaya başladım.. İnternetteki listelere bakıyorum ve bilgisayarıma aktarıyorum.. Sonrada kontrol ediiip ayıklıyorum çünkü çok gereksiz şeyler de yazıyolar....

Şimdi doğum çantası için listemi yaptım bile ama eklenecekler var mı bakıyorum yine de sositososito

ben herşeyimi son ana bırakırım öyle bi huyum var yatarım yatarım sonra panik olurum :roflol:
sen yazdıklarını yazsana zeren bende kopye çekiym benim şimdilik 2 tane bebek bezim var onuda her ay dergi alıyorum ordan hediye verdiler delikafadulden

Yarabbimmmm böyle tatlı günaydın yazanlarınişlerini hep rast getirrrr :1hug::1hug:Hayırlı Cumalar kızlar hepinizeee inşallah bugünümüz çok cici çok huzurlu hep mutlu haberle geçer ŞenizŞeniz

kalp_ve_cicek.gif

:Saruboceq: AMİNNNNN inaşallah canımmm :Saruboceq:

Kızlar bu arada ben alış-veriş listesi yapmaya başladım.. İnternetteki listelere bakıyorum ve bilgisayarıma aktarıyorum.. Sonrada kontrol ediiip ayıklıyorum çünkü çok gereksiz şeyler de yazıyolar....

kıs ben daha hiç bişi düşünmedim ne yalan sölim gerçi henüz bir iğne bile almadım erken diyerek sen listeni eklede bizde bakalım bare kopya çekelim :jeyyar:

bu arada şu kıyafet konusunda çok haklısın takıntı haline getirmemek lazım bi tanıdık vardı amerikada yaşıyo allahım bebişin herşeyine o kadarrrrrr önem veriyolardıki herşey marka herşey kalite herşey % 100 pamuklu orjinal vs. olcak diye hatta türkiyeden gelen hediyeleri falan hiç kullanmadılar aa bu çorapta % bilmem kaç oranında pamuklu diil olmas falan abarttılar yane allahım sen koru bak şimdi çocuk sonradan özürlü oldu hemde ciddi yani sen naparsan yap fanusa bile koysan pamuklara sarsan olacak olan oluyo o yüzden abartmamak lazım tabii ki de en iyisini istemek hakkımız ve en güzeli ama herşeyin bi sınırı varr....
Afrikada çocuklar açlıktan ölürken bir yudum yemeğe muhtaçken bu kadar bencil olamayız dimi senağlama

cerincim çok doğru söyledin ben bi dergide okumuştum ne kadar pimpirikli olursanız herşey okadar negatif olur diodu akışına bırakmak lazım

ben herşeyimi son ana bırakırım öyle bi huyum var yatarım yatarım sonra panik olurum :roflol:
sen yazdıklarını yazsana zeren bende kopye çekiym benim şimdilik 2 tane bebek bezim var onuda her ay dergi alıyorum ordan hediye verdiler delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: olsun kısss oda bır yatırımdır bir bez bir bezdir :roflol: ay hiç güleceğim yoktu sen çok yaşa emi :roflol:

:roflol:

kıs ben daha hiç bişi düşünmedim ne yalan sölim gerçi henüz bir iğne bile almadım erken diyerek sen listeni eklede bizde bakalım bare kopya çekelim :jeyyar:

eee eşim bana BAYAN TEDARİK diyor... :1rolleyes: bişemiz eksik kalmasın diye şimdiden yazayım dedim..

Biraz daha bakınayım eksiklerim var mı diye sonra hepsini bir yazarım. olur mu kızlar?

Ben henüz birşey almadım ama çok sonada bırakmam 5 ayı azıcık geçe başlarız nasipse oğluştada öyle yapmıştım odayı hazırlarken 6 ay gibi yatak siparişi ama ama beşiği çok güzeldiii geçen karşı komşumun torunun beşiğii gördüm içim gittiii özel yapımmış bi fotosunu alıcam muhteşem yaa içim gitti gitti..

Küçükleri kıyafetiydi vs sanırım 5 ayda almaya başlarız ..Liste aslında kendi kendine bile oluşuyor alışverişe bi çıkıyorsunuz buda varmış aa bak buda eksik derken derken ondan bir tane bundan iki tane hadi bakalım oluyor bir sürükaydirigubbakcemile3

Kıyafet birde gelen giden akrabaların getirdiklerini düşünün bir sürü oluyor.Ama büyük parçalar maddi anlamdada sağlam puseti arabası odası beşiği vsvsv .

Kolaymı yafu bu dünyaya gelen yeni vatandaşa hazırlık yapıyoruz sıfırdan herşeyi yaratıyoruz :hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kuzular
bende bugün baya bi erken kalktım
temizlik yaptım şimdi deannemi bekliyorum
çaya gelcek, o gelince girememm belki şimdiden bi bakayım dedim sizlere...
zeren canım sen mi liste yapmıştın bizlede paylaşırsan çok seviniriz..
valla bende bebişime hiç bişey almadım,derginin verdiği bi bez var sadece o kadar :)))
listede bir tek isim listem var onun dışında bihalt etmedim henüz
paçalar fena tutuşacak...

kalp_ve_cicek.gif

Amin canım benim
ohh beee bizim pozitif dünya tatlısı nazlımız kendine gelmiş yaaa kaydirigubbakcemile3:sm_cool: Şeniz Şeniz

Back
X