2009 Kasm Anneleri

Ben henüz birşey almadım ama çok sonada bırakmam 5 ayı azıcık geçe başlarız nasipse oğluştada öyle yapmıştım odayı hazırlarken 6 ay gibi yatak siparişi ama ama beşiği çok güzeldiii geçen karşı komşumun torunun beşiğii gördüm içim gittiii özel yapımmış bi fotosunu alıcam muhteşem yaa içim gitti gitti..

Küçükleri kıyafetiydi vs sanırım 5 ayda almaya başlarız ..Liste aslında kendi kendine bile oluşuyor alışverişe bi çıkıyorsunuz buda varmış aa bak buda eksik derken derken ondan bir tane bundan iki tane hadi bakalım oluyor bir sürükaydirigubbakcemile3

Kıyafet birde gelen giden akrabaların getirdiklerini düşünün bir sürü oluyor.Ama büyük parçalar maddi anlamdada sağlam puseti arabası odası beşiği vsvsv .

Kolaymı yafu bu dünyaya gelen yeni vatandaşa hazırlık yapıyoruz sıfırdan herşeyi yaratıyoruz :hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
[/QUOTE

ayyy ama bunlar ne kadar güzel hazırlıklar ne kadar heyecanlı hazırlıklar değilmi sabırsızlıkla bekliyorum ben alışveriş yapmayı biraz daha zaman geçsin istiyorum dediğin gibi şöle 5 ayda dolsunda allahın izni ile

ulen alışveriş deyip durmayın kanım bitleniyyyyyyyyyyy :)) bugun fındıkzade cuma pazarına bi dalış yapacamm allah maaşıda aldım yandım ben heee kesin bütün parayı yerim oralarda delikafadulden

benim bebişiminde annem iç çamaşırı almıştı ilk ben alayım diye
hem yengeme hem bana almış ve cinsiyet belli olmayınca hem erkek hem kız çamaşırı almış
veee bnede pazar günü kermese gittim oradn 2 yelek aldım
biri beyaz diğeri pembe gibi erkek için güzeli yoktu
bende alayımda erkek olursa birine hediye ederim dedim
zaten yiğenimde kız olacak ya onada aldım bi tane olmazsa diğer pembeyide veririm kaydirigubbakcemile3

nazlı ne haberr? zaren ya valla liste banada bir arkadaş göndermişti daha önce ama henüz bakmadım malum cinsiyt belli olsun hem o arada bi,raz daha büyürüz diye bekliyorum sonra yavş ayavş yaparız artık..benim destekçimde çok olacagı için fazla almak istemiyorrum...

Amin canım benim
ohh beee bizim pozitif dünya tatlısı nazlımız kendine gelmiş yaaa kaydirigubbakcemile3:sm_cool: Şeniz Şeniz

Hihihi gelmezmiyim okadar merdaneyi kafama yedikten sonra..Az önce bir arkadaşımda bu sitede qurbaamız çok severim onuda sizler gibi bir melek Mevlananın bir sözünü yolladı bana çok severim bende ..Şöyle
"Insan düşünceden ibarettir; geri kalan yalnızca et ve kemiktir...
Gül düşünürsen gül olur; diken düşünürsen diken...."

Gül düşünelim gül koklayalımmmm alkisalkisalkis Abisiylede hayal kuruyoruz şurda oturucak işte ödevlerini yırtacak denize gidicez denize giriyoruz ayy neler nelerrr valla gerçek Nazlıyı görmek benide mutlu etti desem yeri var...

Gel küçücüğüm gel gel gelllllllllllllllllll:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Abisi onu dört gözle bekliyor oda sapasağlam gelecek :teytey::teytey::dance::dance:

ayyy ama bunlar ne kadar güzel hazırlıklar ne kadar heyecanlı hazırlıklar değilmi sabırsızlıkla bekliyorum ben alışveriş yapmayı biraz daha zaman geçsin istiyorum dediğin gibi şöle 5 ayda dolsunda allahın izni ile

Evet birtanem benimm cidden çok heyecanlı ya minicik çorap alıyosun saatlerce öpüp kokluyorsun her aldığın malzemeyi sevgiyle doya sıya yerleştiriyorsun hiç hiç yorulmuyorsun olmadı hadi bir şey daha daha nasibiyle geliyorlar birdee birken 10 oluveriyor:))

Doğam çok uğurluydu eminim bu bebişte uğurlu olacak zira evi yeni aldık oda taşınırken bizimle geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizimde bir kız bi erkek külodumuz var(kayınvalidem duyunca almıştı adettendir donansın diye) bi tanıdıgım 2 takım kıyafet getirmiş şapkasıyla patigiyle falan..birde görümcem 5 tane pakette çıtçıtlı badı almış..birde spor ayakkabı..benim ablamda yeni dogan şampuan krem mendil seti almış joansın baby olan 5 li setini(dogrumu yazdım adını bilmem)

nazlı ne haberr? zaren ya valla liste banada bir arkadaş göndermişti daha önce ama henüz bakmadım malum cinsiyt belli olsun hem o arada bi,raz daha büyürüz diye bekliyorum sonra yavş ayavş yaparız artık..benim destekçimde çok olacagı için fazla almak istemiyorrum...
Mavişimmm canım benim iyiyim süperim hayal kuruyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bayılıyorum senin şu tıckerin altındaki bebeişe ben yaa gülümseyişi bitiriyor benii..Birde neyi seviyorum mavişim biliyormusun hadi şu dıgıturk reklamında çıkarıyorlar bi kız bebek hafif böyle dilini çıkartarak gülümsüyor ayyyyyyyyyyyy yiyesim geliyor onu kırkbin kezs maşallahhh bu kadarmı tatlı gülümser :nazar::nazar::nazar:

Sen nasılsın birtanesi?

ayy kısss bakırköy pazarında bi tezgah var denk geldin mi bilmem adam harika hamile pantolonları satıyo yauwwww 25 liraya kotlar off off gidersen aklında olsun sor bul onu falla kabinde var denersin kıss ben bu hafta gitmeyi duşunuyom ii olarsam işallah maaşıda alırım yarın ınnnnnnnnn tutmayın benüüüüüüü delikafadulden
kız ben de bayılırım bakırköy pazarına 2 tane hamiş pantolonu aldım önceki hafta ista gittiğimde tanesi 20 tl kaydirigubbakcemile2
ya gercekten kızlar bu bıkını veya mayo işini napıcaz yaa bende gecen senekıleri giyemem ama denıze girmeden de duramam napcazz yaaa...
bende gelmek isterdim sizle pazara gizerdik yaa toplanıp cümbür cemaat delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ben bütün iznimi doğumda kullencemm o yüsden tatil yokk
günaydın kızlar
benım bugun moralım bozuk
bu aksam sırketın asya yakasında eglencesı vardı
kociş gondermıyoo beni sabah ben gidicem dıye tutturunca
uzak mesafe rahatsızlansan benım gelmem 1 saat dedı,
bıde cuma trafıgı varmısss.
sonuc olarak kociş kazandıı
aman noolcek be hasta diilsinya hamilesin sadece:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

naaan sen yürüyonmu o kaddeeerr iyimiş vallaa
ben sabah ve akşam servise kadar 15-20 dk civarı yürüyom sadece ama evin orda çok dik yokuşlar var bacaklarım kas yaptı o yokuşu çıkacam deyüüü
e tabi sizin orası yokuşuyla meşhur :jeyyar:
canımmmm çok sevindim süper bir haber :nazar: :nazar: darısı nazlımla benim başıma inşallah bizlerde iyi haberler alacağız :Saruboceq:

:teytey: :teytey:

biz yokuz dimi :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ay olurmı heç cicim siz o anda yoktunuz dimekkk açıkçası bende tüm isimlei yazmağa üçendimdi de copy ledim aşşadannkaydirigubbakcemile3

Günaydın Dünya Tatlıları
hobigif_ROSES019.GIF
hobigif_ROSES019.GIF
hobigif_ROSES019.GIF
günaydın nazlıcım maşallah diyelim bo gün bıcır bıcırsın:nazar:

ulen alışveriş deyip durmayın kanım bitleniyyyyyyyyyyy :)) bugun fındıkzade cuma pazarına bi dalış yapacamm allah maaşıda aldım yandım ben heee kesin bütün parayı yerim oralarda delikafadulden

ayyy pazarmı dedin hç dayanamam pazarlara vallaha kaydirigubbakcemile4

bizimde bir kız bi erkek külodumuz var(kayınvalidem duyunca almıştı adettendir donansın diye) bi tanıdıgım 2 takım kıyafet getirmiş şapkasıyla patigiyle falan..birde görümcem 5 tane pakette çıtçıtlı badı almış..birde spor ayakkabı..benim ablamda yeni dogan şampuan krem mendil seti almış joansın baby olan 5 li setini(dogrumu yazdım adını bilmem)

ooo maşallah mavicim gule gule kullansın bebişin

kız ben de bayılırım bakırköy pazarına 2 tane hamiş pantolonu aldım önceki hafta ista gittiğimde tanesi 20 tl kaydirigubbakcemile2

ben bütün iznimi doğumda kullencemm o yüsden tatil yokk

aman noolcek be hasta diilsinya hamilesin sadece:CüvCüv:

e tabi sizin orası yokuşuyla meşhur :jeyyar:

ay olurmı heç cicim siz o anda yoktunuz dimekkk açıkçası bende tüm isimlei yazmağa üçendimdi de copy ledim aşşadannkaydirigubbakcemile3

günaydın nazlıcım maşallah diyelim bo gün bıcır bıcırsın:nazar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hepimize maşallahh ..Özüme döndüm çok fazla kalamazdım o kötü modda havada şahane hafif serin rüzgar esiyor mis gibi bahçeden kokular geliyor oğluşum yanımda bıcır bıcır söyle Allah aşkına nasıl iyi olmam..
Oğluşu okula yollayım bir iki saatliğine cicişim(ciciannesiyim) Bana cicişim diyor sevmeye gideceğimmkaydirigubbakcemile5 Anlayacağın Bomba Maşallah bize :nazar::nazar::nazar::nazar:

Anne için (burada mevzuu olan anne ben oluyorum :dance: )
  • Gecelik (rahat emzirmek için önden düğmeli)
  • Pijama takımı (rahat emözirmek için önden düğmeli)
  • Sabahlık
  • Terlik (yopuksuz ve altı kaymayanlardan)
  • Kalın çorap
  • Emzirme sütyeni
  • Külot (Geniş ve pamuklu)
  • Atlet
  • Hırka ya da şal
  • Tabi ki kırmızı saç kurdelası
  • Çarşaf ve yastık kılıfı
  • Havlu (el-yüz ve banyo)
  • Hijyenik ped (primanın en büyü boyunu da kullananlar varmış fisfisfis)
  • Gögüs pedi
  • Meme ucu kremi
  • Kişisel bakım malz. (Dişfırça ve macunu, şampuan,sabun,toka,tarak)
  • Peçete ve havlu kağıt
  • Pamuk ve ıslak mendil
  • Hastaneden çıkarken giyilecek rahat kıyafetler
  • Kirli çamaşır torbası
  • Süt pompası
Bebek içi (burada mevzuu olan bebiş şimdi göbeciğimde :emir_bebek:)
  • Altı çıtçıtlı boy (yarım ya da uzun kollu)
  • Zının takımı
  • Pijama takımı
  • Ayaklı tulum (pamuklu)
  • Mendil (ağız bezi de denebilir)
  • Çorap
  • Başlık,eldiven,önlük
  • Hırka ve yelek
  • Battaniye
  • Yeni doğmuş bebek bezi
  • Yumuşak havlu
  • Küçük yastık (yan yatabilmesi için)
  • Biberon
  • Bebe şampuanı ve pişik kremi (aslında çok gerekli değil)
Genel ihtiyaç
  • Defter- kalem (vakit kalır mı bilmem ama not tutmak yada günlük yazmak için)
  • Telefn şarjları
  • Fotoğraf makinası yada kamera
  • Gebeliğe ait tüm belgeler
Kızlar benim hazırladığım doğum çantası listesi bu... bilmiyorum eksik ya da fazla var mı..Ekleyeceğiniz varsa yada gereksiz bulduğunuz bişeler varsa söyleyim emiii ...Bu arada sayı belirtmedim herkes hastanede kalacağı güne göre sayıyı belirler artıkın.. Rahatlıklan kopya çekebilirsiniz kasğıdımı açtım kaydirigubbakcemile3..

ellerine sağlık zerencim

bende bebişime ayakkabı almak istiyorum ama cinsiyetine %90 dedi %100 diyinceye kadar almıycam zor tutuyorum ama kendimi yaaaaaaaaaaa delikafadulden

nazlım iyim şükür senin anlattıgım hayali bende dün söyledim eşime artık aramıza girer oturur yatar diye...karakızım sagol..dün faceye baktım malum uzun zmandır bakamamıştım arkadaşları ekledim ama kim kimdi çıkartamadım anacım şaşırdım..

mavi deniz bebişin sağlıkla kullansın hediyelerini canım :nazar:
ama üzüldüğüm bişe var yaa bize kimse bişe almadıı:çok üzgünüm: annem ve ablamlar başka şehirdeler zaten.. Eşimin ailesinin ilk torunu olcak halbuki ama hiçççççç senağlamakimse bi tel alıp getirmedi yaa beeeesenağlama küstüm herkese işteeeee küstümmm

Mavişimmm canım benim iyiyim süperim hayal kuruyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bayılıyorum senin şu tıckerin altındaki bebeişe ben yaa gülümseyişi bitiriyor benii..Birde neyi seviyorum mavişim biliyormusun hadi şu dıgıturk reklamında çıkarıyorlar bi kız bebek hafif böyle dilini çıkartarak gülümsüyor ayyyyyyyyyyyy yiyesim geliyor onu kırkbin kezs maşallahhh bu kadarmı tatlı gülümser :nazar::nazar::nazar:

Sen nasılsın birtanesi?

kıss bende bayılıyorum o bebeğe yaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hepimize maşallahh ..Özüme döndüm çok fazla kalamazdım o kötü modda havada şahane hafif serin rüzgar esiyor mis gibi bahçeden kokular geliyor oğluşum yanımda bıcır bıcır söyle Allah aşkına nasıl iyi olmam..
Oğluşu okula yollayım bir iki saatliğine cicişim(ciciannesiyim) Bana cicişim diyor sevmeye gideceğimmkaydirigubbakcemile5 Anlayacağın Bomba Maşallah bize :nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah maşallah 41 kere maşallahhhh :nazar: :nazar: :nazar:

nazlım iyim şükür senin anlattıgım hayali bende dün söyledim eşime artık aramıza girer oturur yatar diye...karakızım sagol..dün faceye baktım malum uzun zmandır bakamamıştım arkadaşları ekledim ama kim kimdi çıkartamadım anacım şaşırdım..

canım ben hemen sana özelden atayım kim kimdir diye kaydirigubbakcemile3

Anne için (burada mevzuu olan anne ben oluyorum :dance: )
  • Gecelik (rahat emzirmek için önden düğmeli)
  • Pijama takımı (rahat emözirmek için önden düğmeli)
  • Sabahlık
  • Terlik (yopuksuz ve altı kaymayanlardan)
  • Kalın çorap
  • Emzirme sütyeni
  • Külot (Geniş ve pamuklu)
  • Atlet
  • Hırka ya da şal
  • Tabi ki kırmızı saç kurdelası
  • Çarşaf ve yastık kılıfı
  • Havlu (el-yüz ve banyo)
  • Hijyenik ped (primanın en büyü boyunu da kullananlar varmış fisfisfis)hasta bezi daha makul
  • Gögüs pedi çok ihtiyac olmuyor
  • Meme ucu kremi
  • Kişisel bakım malz. (Dişfırça ve macunu, şampuan,sabun,toka,tarak)
  • Peçete ve havlu kağıt
  • Pamuk ve ıslak mendil
  • Hastaneden çıkarken giyilecek rahat kıyafetler güzel pjamalarınla cıkıyorsun canım oyle üst felan değiştirmeye fırsatın olmyor kaydirigubbakcemile3
  • Kirli çamaşır torbası one ya şuna direk torba desene :jeyyar:
  • Süt pompası çok erken bırak bebeğin hemen seni emmeye çalışsın birde bebek emmeden genelde düt gelmez yani pompa bir şe yaramaz
Bebek içi (burada mevzuu olan bebiş şimdi göbeciğimde :emir_bebek:)
  • Altı çıtçıtlı boy (yarım ya da uzun kollu)
  • Zının takımı
  • Pijama takımı pijama takımı değilde bebekler kışın doğacakları için iç takım faha iyi
  • Ayaklı tulum (pamuklu)
  • Mendil (ağız bezi de denebilir)
  • Çorap
  • Başlık,eldiven,önlük önlük mü ay delisiniz yemek tabağıda koyun bari delikafadulden
  • Hırka ve yelek
  • Battaniye ince ve kalın
  • Yeni doğmuş bebek bezi
  • Yumuşak havlu
  • Küçük yastık (yan yatabilmesi için) yastık değilde yan yapmasını sağlayan özel korumalar var onlardan olabilir
  • Biberon
  • Bebe şampuanı ve pişik kremi (aslında çok gerekli değil) evet değil canım
Genel ihtiyaç
  • Defter- kalem (vakit kalır mı bilmem ama not tutmak yada günlük yazmak için) bebeği izlemekden pekte fırsat olmuyor yazmaya :asigim:
  • Telefn şarjları
  • Fotoğraf makinası yada kamera
  • Gebeliğe ait tüm belgeler
Kızlar benim hazırladığım doğum çantası listesi bu... bilmiyorum eksik ya da fazla var mı..Ekleyeceğiniz varsa yada gereksiz bulduğunuz bişeler varsa söyleyim emiii ...Bu arada sayı belirtmedim herkes hastanede kalacağı güne göre sayıyı belirler artıkın.. Rahatlıklan kopya çekebilirsiniz kasğıdımı açtım kaydirigubbakcemile3..
şeker tecrübeli bir anne olrak yorum yapayım dedim

şimdi arkadaşlar doğum yapacağınız hastanede önemli cünkü bazı hastaneler anne için gerekli olan ihtiyacları karşılıyorlar . mesela doğum sırasında ve akabinde rahat etmesi için gecelik veriliyor hijenik ped değilde daha çok hasta bezi şeklinde olanlardan da tedarik ediyorlar. tabiki bebek için bir şey yapılmıyor bu dik nodan sonra yukarıya yazayım...........

kocaman öptüm seni

mavi deniz bebişin sağlıkla kullansın hediyelerini canım :nazar:
ama üzüldüğüm bişe var yaa bize kimse bişe almadıı:çok üzgünüm: annem ve ablamlar başka şehirdeler zaten.. Eşimin ailesinin ilk torunu olcak halbuki ama hiçççççç senağlamakimse bi tel alıp getirmedi yaa beeeesenağlama küstüm herkese işteeeee küstümmm

Kıyamammm bizede bişi yok ama henüz erkenki canısı üstelik git ilk cicisini sen kendin al bakalım şöyle en tatlısından minicik bir patik eldiven adet yerini bulsun alkisalkisalkis Gör bak azıcık daha zaman geçsin nasılda gelecek hediyeleriniz...Üstelik büyükler bekler cnm bekler en azından bi 5-6 ayın geçmesini beklerler yerimseniben

Karakızzım yaa ondan doğuralım bizde kız olursa adrıana limaya rakip olucak oğluş olursa Doğada diyo Atatürke bak anne delikafaduldendelikafadulden:roflol:

Renkli, renkli bahar gelsi yazılarımada kaydirigubbakcemile3

Back
X