2009 Kasm Anneleri

mavi deniz bebişin sağlıkla kullansın hediyelerini canım :nazar:
ama üzüldüğüm bişe var yaa bize kimse bişe almadıı:çok üzgünüm: annem ve ablamlar başka şehirdeler zaten.. Eşimin ailesinin ilk torunu olcak halbuki ama hiçççççç senağlamakimse bi tel alıp getirmedi yaa beeeesenağlama küstüm herkese işteeeee küstümmm

canımmm niye üzülüyosun banada hiçkimse bir iğne almadı ama almak için can atıyorlar emin ol sizinkilerde öyledir daha erken diye bişi almıylardır onlar gerçi annem daha ortada bebek yokken başladı büsürü şeyler örmeye ama bebişi duyduktan sonra ben istemedim yapmasını daha erken diye kayınvalidemde nevresim takımı işliyo makinede bebek için bence öyle düşünme onlarında içi gidiyordur bişeler almak için ama daha erken olduğunu düşündükleri için bekliyorlardır zme sen tatlı canını Şeniz

CANLİZ nerdesin göremedim seni iyileştinmi nasıl oldun

kesin gene motora binmiştir bu gacı beni deli edecek bu yaaaa :oklava:

kızlar belki erken olucak ama bebek odası bakanlar oldumu ya

ben bakıyorum çilek mobilyadan baktım fena diildi

şeker tecrübeli bir anne olrak yorum yapayım dedim

şimdi arkadaşlar doğum yapacağınız hastanede önemli cünkü bazı hastaneler anne için gerekli olan ihtiyacları karşılıyorlar . mesela doğum sırasında ve akabinde rahat etmesi için gecelik veriliyor hijenik ped değilde daha çok hasta bezi şeklinde olanlardan da tedarik ediyorlar. tabiki bebek için bir şey yapılmıyor bu dik nodan sonra yukarıya yazayım...........

kocaman öptüm seni

çok teşekkür ettim tecrübeli annemiz, sağolasın a.s.

Kıyamammm bizede bişi yok ama henüz erkenki canısı üstelik git ilk cicisini sen kendin al bakalım şöyle en tatlısından minicik bir patik eldiven adet yerini bulsun alkisalkisalkis Gör bak azıcık daha zaman geçsin nasılda gelecek hediyeleriniz...Üstelik büyükler bekler cnm bekler en azından bi 5-6 ayın geçmesini beklerler yerimseniben

ben ona kendi ellerimle patik ördüm canım zaten :1rolleyes: ben birinin böyle haberini aldığım zaman küçücük bişeler alıp götürmeye çalışırım. bana kimse yapmadı :çok üzgünüm: ona takıldım aslında... neyse yaptıklarımız karşılıksız tabi..

ben her bişeyini alırım bebişimin teyzesiiiii :asigim:

zarenim cnm benim büyükler ilk 5 6 ay geçmeden bir şey almazlar benim annem ve kayınvalidem bir şey almadılar küludu sayma sen bildigimiz minik 1 yaşındaki giyeilebilecek kız ve erkek iç çamaşırı idi adetmiş donansın falan dedi yani onu özellikle giydirmek için almadılar...görümcemde yurtdışına gitmişti cinsiyeti belli olmadıgı için cesaret edip alamamış ama elide boş dönmnek istemedigi için badi ile ayakkabı almış yani burada olsa idi şimdi alıp vermezler bana halada yok zaten..takımlarda başkalarından geldi aileden degil yanii..benimde kayınvalidem kendi kızında bile 6 ay dolmadan almadı..görümcem denk geldikçe ufak ufak birşeyler almıştı..yani üüzlme benimkilerin özel neden oldugu için denk geldi..yani büyükler almıyor 6 ay dolmadan..

["][COLOR][/COLOR][/COLOR]
Karakızzım yaa ondan doğuralım bizde kız olursa adrıana limaya rakip olucak oğluş olursa Doğada diyo Atatürke bak anne delikafaduldendelikafadulden:roflol:

Renkli, renkli bahar gelsi yazılarımada kaydirigubbakcemile3

anamm adriana lima gibi olsun haketen kız olursa olmasada ben benzetirim kızımı :roflol:
zaten eşim diyoki eğer kızımız olursa ben yandım anası süslü kokoş kızı ondan daha süslü kokoş olcak diye e heralde yane

Berat efem canım şunuda ben eklemek istiyorum yaaşdıklarımızla yola çıkıyoruz süt pompasından örnek verelim ölüyordum kurtarıcım oldu.Neden sebebi belli süt normalin çok üstü geldi bebeğin karşılaması yetmedi sıtma süt sıtması derler Allahım ateş ateş cayır cayır yanıyordum taki sütü çektik nasıl rahatlıyorum çektikçe..Azıcık damızlık gibiyimde...

Kafanıza yatan herşeyi alın kızlar hazır olsun yok işe yaramaz vs dediklerimiz elimize yapışıyor eczane eczane dolaşıyoruz sonrada.. Dahasınıda örneklerle verebilirim malum tedbir sizden taktir Allahtan siz nolur nolmaz herzaman kendinize göre hazırlanın içinize sinsin sizin istedikleriniz olsun herzaman..

Beratım tecrübeli annem Canımsın yorumlarınada koptum burda:) a.s.

anamm adriana lima gibi olsun haketen kız olursa olmasada ben benzetirim kızımı :roflol:
zaten eşim diyoki eğer kızımız olursa ben yandım anası süslü kokoş kızı ondan daha süslü kokoş olcak diye e heralde yane
:roflol::roflol::roflol:

Yandı babişler yandııııııııııı sengözlerimebaksanab :jeyyar: ..Canımın içi dün eşim diyorki bak birtanem kendini fazlaca yıprattın o bebek ikimizin hatta üçümüzün hepimiz düşünüyoruz hepimiz dua ediyoruz ama iyi düşünüyoruz bizler hayatımızı başka şeylerle yönlendiriyoruz karamsar değil bilakis kucağımızdkai günleri düşünüyoruz sende öyle yap annesi bak o bizim tek başına üstlenme hepimizin canı öyle etkilendimkiii anlatamam Şükürler olsunki böyle bir ailem var okeyede dörtlü geliyo yaşasınn kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :dance::dance:

kızlar belki erken olucak ama bebek odası bakanlar oldumu ya

ben bakıyorum çilek mobilyadan baktım fena diildi

ay valla bende bakıyorum erken ama en azından sadece kafamda birşey oluşsun diye şimdiden bakınıyorum ama çilekte pek beğenemedim ben birde kk daki bayanların yaptıkları odalarada bakıyorum çok güzel odalar yapmışlar :emir_bebek:

:roflol::roflol::roflol:

Yandı babişler yandııııııııııı sengözlerimebaksanab :jeyyar: ..Canımın içi dün eşim diyorki bak birtanem kendini fazlaca yıprattın o bebek ikimizin hatta üçümüzün hepimiz düşünüyoruz hepimiz dua ediyoruz ama iyi düşünüyoruz bizler hayatımızı başka şeylerle yönlendiriyoruz karamsar değil bilakis kucağımızdkai günleri düşünüyoruz sende öyle yap annesi bak o bizim tek başına üstlenme hepimizin canı öyle etkilendimkiii anlatamam Şükürler olsunki böyle bir ailem var okeyede dörtlü geliyo yaşasınn kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :dance::dance:

okeye dörtlü he koptum ya :roflol:

zarenim cnm benim büyükler ilk 5 6 ay geçmeden bir şey almazlar benim annem ve kayınvalidem bir şey almadılar küludu sayma sen bildigimiz minik 1 yaşındaki giyeilebilecek kız ve erkek iç çamaşırı idi adetmiş donansın falan dedi yani onu özellikle giydirmek için almadılar...görümcemde yurtdışına gitmişti cinsiyeti belli olmadıgı için cesaret edip alamamış ama elide boş dönmnek istemedigi için badi ile ayakkabı almış yani burada olsa idi şimdi alıp vermezler bana halada yok zaten..takımlarda başkalarından geldi aileden degil yanii..benimde kayınvalidem kendi kızında bile 6 ay dolmadan almadı..görümcem denk geldikçe ufak ufak birşeyler almıştı..yani üüzlme benimkilerin özel neden oldugu için denk geldi..yani büyükler almıyor 6 ay dolmadan..

oooo 6. aya kadar biz alırız herbişeyini zati kaydirigubbakcemile3 üzülmüyorum canım merak etmeyin böyle basit bişe için üzermiyim bebişimi kızzz.. biraz takıldım ama geçti hemen kaydirigubbakcemile5

ben yemeğe gidiyorum kızlar.. cokacimcoook afiyet olsun hepinise şimdiden

ay valla bende bakıyorum erken ama en azından sadece kafamda birşey oluşsun diye şimdiden bakınıyorum ama çilekte pek beğenemedim ben birde kk daki bayanların yaptıkları odalarada bakıyorum çok güzel odalar yapmışlar :emir_bebek:

bende kafamda kurdum duvar kağıdı perdesi halısı ayyyyy çok eğlenceli

2 kapılı dolap almakmı daha iyi yoksa 3 kapılımı :uhm:

canım bende baktım valla yaa.ne güzel şeyler var anlatamam.çileğe falan bende baktım ama hiç birşey bulamadım güzel.bebek mağazalarına baktım orada inanılmaz şeker şeyler var anlatamam.yanlız fiyatlar burada çok astronomik kısmet olurda alma zamanı gelirse daha iyi bir araştırma yapacağım.valla yetişin yatak odası kadar yemin ederim. şaşırdım kaldım.hele arabalar ,hiç tahmin etmiyordum onlar ne öyle yaaa.neyse daha zaman çok diye çok üzerinde durmadım.ama allah var çok şeker şeylerdi.....

oooo 6. aya kadar biz alırız herbişeyini zati kaydirigubbakcemile3 üzülmüyorum canım merak etmeyin böyle basit bişe için üzermiyim bebişimi kızzz.. biraz takıldım ama geçti hemen kaydirigubbakcemile5

ben yemeğe gidiyorum kızlar.. cokacimcoook afiyet olsun hepinise şimdiden

kızlar ben yemeğe gidiyom acıktım cokacimcoook

sizlere Afiyet olsunn bebişlerimize yarasın inşallahh :ecrin_bebek: :CüvCüv:

kızlar hepinize günaydııııııııııın

Sanada Günaydın tatlım hoşgeldin lakin ben şimdi gidiyorum birkaç saat sonra görüşürüz azıcık kızımı seveim sonrada yürüyüş süper olur ..Öptüm hepinizii ŞenizŞeniz

bazlı dur bi dakka gitma yaaa. ben gewçmişi okuyamıyorum.senin cinsiyet belli oldumu kızmı.........süper yaaaaaaaaaaaaaa...........çok sevindimmmmmm.................

CANLİZ nerdesin göremedim seni iyileştinmi nasıl oldun

saol canım dusundügünüze sevindim ıyı deılım hala dun yattım dınlendım dune gömre cok sükür ama yınede ıyı degılım uykum gelıyo halsızlık var ama dukkanıda bırakamıyorum napım ıdare ediyoruz işte -tatlicadiarzu- yazdıklarınızı oluyorum ınankı bazen yazacak halım bıle olmuyo

Back
X