2009 Kasm Anneleri

boncuk günaydınmı yenimi uyandın bakem sen..nerelerdesin eskisi gibi sık ugramıyorsun..geçenlerde sürekli nerde diye sordum seni ama senden ses gelmedi..

saol canım dusundügünüze sevindim ıyı deılım hala dun yattım dınlendım dune gömre cok sükür ama yınede ıyı degılım uykum gelıyo halsızlık var ama dukkanıda bırakamıyorum napım ıdare ediyoruz işte -tatlicadiarzu- yazdıklarınızı oluyorum ınankı bazen yazacak halım bıle olmuyo

ay kıyamam ya hamileyken hastalıkta bi başka türlü oluyo :nazar: bol bol taze sıkma portakal limon suyu iç. sıcak suyun içine limon sık şeker at
biraz rahatlatır

Yok yokkkkkkkk değil birtanem Allah söyletiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dünya tatlısı bir kızım var benim cici anneyim ben onu sevmeye gidiyorum ben bile yazımı okudum sanki kızım olacak gibi yazmışım Bismillah..Hayırdır inşallah...Hayırdır inşallah..Sağlıkla gel annecimmmm nasıl gelirsen gel elin kolun aklın yerinde olsun sapasağlam olda:)))))

Öptüm birtanem görüşürüz a.s. a.s.

CERSU cum kırcami varya yeni açılan yol larada orada 200 m ara ile iki tane bebek mağazası var a'dan z'ye herşey var.ve harika şeyler bi bak istersen çok güzel şeyler var.sen ne tarafdasın.bu arada cinsiyet belli olmuş gözün aydın canım.valla ben çok ama çok kız istiyordum eşimde ama ne zaman ki şu ikili sonuçlarını aldım canım çok sıkıldı.şimdi diyorum kız erkek fark etmez allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebek versin inşallah hepimize.

MAVı cim bu ara iyiyim benim bulantılarım beni çok kötü yaptı ya.hayatla ilişiğimi kestim diye bilirim.
bide geçen gün ikili sonuçlarımı almıştım ona canım çok sıkılmıştı o yüzdende giremedim.

uni çok geçmiş olsun canım tabi sende haklısın endişe etmekte ama sömürmelerine izin vermemk lazım onlarda işlerini biliyolar herşey normalken hep korkuttu beni şimdi eşimle beraber olamıyoz bile bir araştır bakalım daha ii bir yer varmı sonuçta biz özgürüz ticaret gibi görülüyorsa sağlığımız değilmi cicim:enbuyukkk:

canım ticaret gibi gördüğünü sanmıyorum o konuda endişem yok çok şükür mesleğinin doruğunda bi isim insan olarak da mükemmel biri ama bizim boyumuzu aşıyo galiba sorun o yani.... neyse sağlık olsun meleğime bişey olmasın da ben herşeyden kısarım yeterki şu 9 ay sorunsuz geçsin ....

afyet ossun gulümmm cokacimcoook ne yiyon bakemmm çay içme sakun haa süt falan iç hemi :lepi:

yaa ben hala süt içmeye başlayamadımmm senağlamasenağlama

günaydın kızlar
benım bugun moralım bozuk
bu aksam sırketın asya yakasında eglencesı vardı
kociş gondermıyoo beni sabah ben gidicem dıye tutturunca
uzak mesafe rahatsızlansan benım gelmem 1 saat dedı,
bıde cuma trafıgı varmısss.
sonuc olarak kociş kazandıı

canım gitme boşver allah korusun durur durur orda bişey olacağı tutar... ne biliyim yediğin bişey falan dokunur... sonra çok üzülürsün... biraz daha zaman geçsin sonra nereye istersen gidersin....

ben de göbüşte diil di göğüslerimde damarlar belirginleşmiş bunu farkettimm

ben giyiyom vallaaa ooh pek rahat

evt yaa göğüslerdeki damarlar çok belirginleşiyo :1shok:
kız 500 gr almışın nerene giyiyosun hamile pantolonu alkisalkisalkis

ohh gez bakalım delikafadulden

kızlar benim ayağım daha doğrusu baldırım çok kötü şiş gibi hissediyom
ama bakıyom bastırıyom heçç şiş deel
emme geçen gün çok yoruldum ondan oldu
çarşamba eve gittim temzilik yaptım bi güzel
sonra kocişle pazara çıktık eve geldim yemek yaptım
yemeği yedik ortalığı topladım gezmeye gittik
heçç dinlenmedim ve gittiğim yerdede ayağımı sallayıp oturmak zorunda kaldım
zaten gün boyu iş yerinde ayaklar sarkıyo bide gece 11 e kadar olunca
bacaklarım dayanamadı çok ağrıyo

öfff be emme yazdım haa delikafadulden

bi günde bu kadar şeyi nasıl yaptın yaa benim bi haftalık aktiviteye denk geliyo nerdeyse :roflol::roflol::roflol:

Kızlar bu arada ben alış-veriş listesi yapmaya başladım.. İnternetteki listelere bakıyorum ve bilgisayarıma aktarıyorum.. Sonrada kontrol ediiip ayıklıyorum çünkü çok gereksiz şeyler de yazıyolar....

Şimdi doğum çantası için listemi yaptım bile ama eklenecekler var mı bakıyorum yine de sositososito

size de var mı çalışmalar ?

zerencim ben de kendimi aceleci zannederdim yahu kaydirigubbakcemile4
sen benden de beter çıktın...ben de baktım netten falan ama ölesine okudum sadece daha harekete geçmedim :smiley-cool:

ulen alışveriş deyip durmayın kanım bitleniyyyyyyyyyyy :)) bugun fındıkzade cuma pazarına bi dalış yapacamm allah maaşıda aldım yandım ben heee kesin bütün parayı yerim oralarda delikafadulden

ayyy bana pazar demeyin....delikafadulden

bizimde bir kız bi erkek külodumuz var(kayınvalidem duyunca almıştı adettendir donansın diye) bi tanıdıgım 2 takım kıyafet getirmiş şapkasıyla patigiyle falan..birde görümcem 5 tane pakette çıtçıtlı badı almış..birde spor ayakkabı..benim ablamda yeni dogan şampuan krem mendil seti almış joansın baby olan 5 li setini(dogrumu yazdım adını bilmem)

ay mavişim senin bitmiş alışveriş işin :roflol::roflol: allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inş...
bizim de yurt dışında teyzeler var çok hevesliler bana sakın biz gelmeden bişey alma diyolar ben de onları bekliyorum...benim bişey almama gerek kalmıcak heralde...

şeker tecrübeli bir anne olrak yorum yapayım dedim

şimdi arkadaşlar doğum yapacağınız hastanede önemli cünkü bazı hastaneler anne için gerekli olan ihtiyacları karşılıyorlar . mesela doğum sırasında ve akabinde rahat etmesi için gecelik veriliyor hijenik ped değilde daha çok hasta bezi şeklinde olanlardan da tedarik ediyorlar. tabiki bebek için bir şey yapılmıyor bu dik nodan sonra yukarıya yazayım...........

kocaman öptüm seni

evt yaa bazı hastanelerde bebeğe dışardan gelen şeyleri giydirmiyolar kendileri zıbınını şapkasını eldivenini vs giydiriyo...anne için de kişisel bakımda gerekli herşeyi veriyolar...

boncux dedıgı yerler hem uygunmus benım musterım almıstı ordan bebek arabası felan ayy ne guzel antalyadan olan 2 kısı var yanlız deılım yuppppppiiiiiiii Şeniz

cersucum sızın orda cumartesı pazarı varya ordada cok guzel seyler oluyo ya lülülülülülü bebek kıyafetlerı felan tam yerındesın yanı anacım ohhh

CANLıZ ve CANSU bende çok sevindim ya bende lara özgürlükdeyim çok yakınmışız yaaa ne güzel....
kız canliz neresi uygunmuş ya o zaman bende bi sorun var sanırım piyasasından haberim yok ya bu işin ondan olsa gerek.bi bebek odası takımı.2.550 tl yaaaa.şaka gibi.ama kabul ediyorum artıları çok zaten bende öyle arıyordum.daha sonra yatak büyüyor yani ileri vadedede kullanılabilir bişey oluyor. 6 --7 yaşa kadar falan o anlamda aslında daha ekonomik................

canlizcim geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine fırsat buldukça dinlen...bol c vitamini al bitanem...daha da ilerlemesin ilaç da kullanamıycaksın çünkü...

herkese günaydin annisler nasilsiniz bugüna.s.
yine gözlerim $a$i oldu yavvvvffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
EliFatihEFU canım maaşallah sana yaaa göbişine bayıldım
karnın baya bi sivri belli değil dimi seninkinin cinsiyeti
bana erkek gibi geldi..
annembirmelek canım sende öğrenememişsin cinsiyeti henüz
kız mı acep ondan mı göstermedi
hayırlısı olsun bi daha ki sefere inşallah..

mercü sekerima.s.
göbegim sivri evet sadece alt karnim var top yutmus gibi duruyosırnaşık şey
cinsiyeti söylemedi doktorum daha erken dedi tahmin bile yapmadi neye benzetiyo diye bana herkes kiz diyo ama cin takvimi oglan diyo, bnim icinde fark etmiyo acikcsi saglikli dogsunda :nazar:
mart09 .!.:
günaydıııın,
bende sabahın köründe geldim garip bir rüya gördüm. Arabamı kullanamıyorum ben burada degilken muayene süresi gecmiş diye, muayenesinide yaptıramadığım için. Heralde bu içime dert etmiş. Rüyamda arabayla giderken polis ceviriyo, bende ehliyet ruhsat kimlik hiçbirsey yok ayrıca poliste arap!!! yani ben rüyamda Türkiyedede degilim, anlaşamıyoruz nasıl agladım ama rüyamda bir bilseniz........
Neyse kendim kendime iyi yorum yapayım rüyaların tersi olurmus demekki ben cok gülücem:)
allah hayirlara cikarsin insallah ,rüyalara fazla takilma tatlim görüp unutup gecyasakkelime
cerin .!.:
ayyy bugun 14.haftaya girmişiiiimmmm ne kaaa güsel bebişlerimis büyüyo inşallahhh...

ya kıslar acaip heycanlıyım bugun ikilinin sonuçları çıkıyo doktora ditcem nolur dua edin ya hayırlı haberlerle geleyimmm
aseba .!.:
her zaman böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
bebişinde göbüşüde tatlı çıkmışlar
Allah bağışlasın canım
hepimizinkini insallah:nazar::nazar:
AnnemBirMelek .!.:
ya gercekten kızlar bu bıkını veya mayo işini napıcaz yaa bende gecen senekıleri giyemem ama denıze girmeden de duramam napcazz yaaa...
bende gelmek isterdim sizle pazara gizerdik yaa toplanıp cümbür cemaat
canik en mantiklisi mayo giymek ben gecen gün bakindim hamile mayolarina bende denize girmeden duramam,bikini bence cok cirkin duruyo hamilelerde hem göbegi direk günes isigina maruz birakamak gerekliymus..düz siyah hic sevmenme aslinda ne süsü var ne püsü ama onu alicam galiba en azindna rahat
iyi haberler bekliyoruz takma kafana herkesin iyi gidio ve herkesin cok güzel gidicek insallah saglikla alicaz bebeisleri kucagimiza kasim ayinda

Back
X