Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuşum işde boyle şeyler kitaplarda yazmaz hayat tecrunesidir. benim süt 2 sonra teşvik ettilerde o yüzden oyle dedim. ama mesela ben hijenik pet aldım ama yetmedi onun yerine hasta bezi aldık ( sezeryanla norlaml doğum arasında kanama farkı oluyor)Berat efem canım şunuda ben eklemek istiyorum yaaşdıklarımızla yola çıkıyoruz süt pompasından örnek verelim ölüyordum kurtarıcım oldu.Neden sebebi belli süt normalin çok üstü geldi bebeğin karşılaması yetmedi sıtma süt sıtması derler Allahım ateş ateş cayır cayır yanıyordum taki sütü çektik nasıl rahatlıyorum çektikçe..Azıcık damızlık gibiyimde...
Kafanıza yatan herşeyi alın kızlar hazır olsun yok işe yaramaz vs dediklerimiz elimize yapışıyor eczane eczane dolaşıyoruz sonrada.. Dahasınıda örneklerle verebilirim malum tedbir sizden taktir Allahtan siz nolur nolmaz herzaman kendinize göre hazırlanın içinize sinsin sizin istedikleriniz olsun herzaman..
Beratım tecrübeli annem Canımsın yorumlarınada koptum burda:) a.s.
ana ne güzelllllllllllllllll bende çok istiyom ama benim koçiş sitemyorbenneyaptımkibenim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:
efenin annesi naber canım
neler yapıyorsun bakim
asebe duzeldım canım yok bırdaha cok dıkkat etcem ya cok kötu oldum bır daha yasamak ıstemıyorum
karakızım 1300 mü biriktirdin maşallah valla ben biriktiremiyorum para ancak yetiyor valla borçlar varda..önümzüdeki aydanda biriktiremeyecegim maalesef testler varya hep ona gidecek muayene parası falan ssk danda alacam ama daha alamadım malum raporluydm yaa...arada kaldım valla...
saol canım bırazcık dah aıyıyım sukur yokk yokk bırdaha töbeee dıkkat etcem attıslıgın zamanı gecmıs anladım hasta olunca kaydirigubbakcemile3
karazeytin sen düşündüm isim bakem oğluşuna isim benim aklımda bir isim var oğlum olursa koyacağım sanırsam
beratefem canım oğluna isim düşündünmü bakim
SOYLE GÜZEL BACIooo kimler gelmiş kimler beratefem karazeytinim hoşgeldiniz bacılar kaydirigubbakcemile3
EFE ıSMıNı şiddetle tavsiye ediyorum benim kuşumun ismi Berat Efe:asigim:ŞenizŞenizŞeniz
canım ya hala düşünüyom
sanırım 6 ay daha düşüncem
dün kocişi kıraç dedim beğenmedi işte aslında ben beğeniyodum
efe
ege
arda
aklıma geliyo ama hala bulamadım aklıma yatan
ana geldim ya yazıdm ya töbe töeuff ya kismeee yazmıyo işte
küstüm ben çıkıyom bananeee
ana ne güzelllllllllllllllll bende çok istiyom ama benim koçiş sitemyorbenneyaptımki
ŞenizŞenizŞeniz
canım ya hala düşünüyom
sanırım 6 ay daha düşüncem
dün kocişi kıraç dedim beğenmedi işte aslında ben beğeniyodum
efe
ege
arda
aklıma geliyo ama hala bulamadım aklıma yatan
benim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:
kızlar valla ben bebek odası ve masrafları için para biriktirmeye başladım şimdiden hatta kocam bana gecenlerde sen bu hızla para bırıktırmeye devam edersen cocuğa dayalı döşeli evde alırsın arabada dedi :roflol: dalga geçiyo benle elime gecen her parayı atıyorum köşeye bebişimin parası diye kaydirigubbakcemile3
nappim lazım olur yarın bigun belki o an sıkışık olcaz başkalarından para istiyeceğimize cebimizde bulunsun dimi ama hem her istediğimide rahatlıkla alayım yani
zaten henüz sadece 1300 tl kadarcık falan bırıktırdım o kadarda çok değil yani artık 5 ayda ne kadar olur bakcaz kaydirigubbakcemile3
oyy anam oyyy
şöööle bir girem dedim
kimsecikler yok ortada anacım
anaaammmm ben daha 2. yi düşünemiyorummm :1shok:
geçen gün benim eşim de dedi bu doğsun hemen öbür sene 2. yi yaparız dedim senin için kolay tabi senin yerinde olsam ben her sene bi tane yaparımmm :roflol::roflol::roflol: