2009 Kasm Anneleri

Buda sonuncu:)

Eklentiler

• $Picture 10.webp
    $Picture 10.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 30
slm kızlar tekrar ayy işten bir çıkıp size yazamadım zırt pırt birşeyler çıkıyor..mart almışsın elbiseleri güle güle kullansın bebişin...

Bir tane MNG dan pantalon aldım keten ve beli tam hamile pantalonu gibi bir avuç kalınlığında lastik kumaş. Aynı hamile pantalonu onu 35 e aldım. Bir tanede hamile taytı aldım oda 30 lira idi. Bütün ilgilenenlere duyurulur:)

Bayanlar merhaba sabahın köründe kadıköye gittim bebişime birsürü elbise aldım...Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yeni keşfettim "Peros" cok cici şeyler var ve fiyatlarda süper. Bu arada ben bebişime hep 9-12 aylık aldım bir dahaki yaza giyeceğiz insallahkaydirigubbakcemile3

hepsi çok tatlı hayırlı olsun güle güle giysin canım
aaaa bende kız isteyomm :CüvCüv:
onu süslü püslü giydirmek istiyommm :1shok:
elbiseleri görünce canım kız çekti kaydirigubbakcemile3

MARTCIM çok cici şeyler yaaaaaaa bende inşallah 1 ay sonra filan almaya başlarım güle güle sağlıkla giysin inşallah annesiiiiiiii :nazar:

mart canım o peros u ben biliyorum orası harika şeyler satıyo ve fiyatlar inanılmaz uygundur ayrıca optimuma da açıldı o mağazadan haberin olsun

hepsi harika şeyler ayyy ben o elbiseyi giyecek olan prensesi yerim yerimmm allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin martcım

ayyyy çok heveslendim elbiseleri görünce yaaaaa bende çatlayacam alışveriş yapmassam ama önce kendime giyecek bişiler almam gerek

Herkeslere teşekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olsun insallah. Erkek torun diye tutturan annem bile elbiseleri görünce yumusadı biraz:)

ya bu arada istanbuldaki kızlar PALADıUM alışveriş merkezi var ( kozyatağı carrefourun arkasında )
C&A diye bir mağaza orda çok güzel hamile kıyafetleri bebek kıyafetleri falan varmış arkadaşım ordan bir kot pantolonu almış hamile kotu ama görseniz inanmassınız hamile kotu olduğuna normal düşük bel bir kot ama üst kısmında göbeği saran kumaş parçası var ve göbeğiniz buyudukçe onu gevşetebiliyosunuz hemde fiyatıda uygun 45 mi dedi 35 mi tam hatırlamıyorum ama o civarda ben önumuzdeki hafta gideceğim kısmetse oraya kaydirigubbakcemile4

karakızım benı sormussun şükür daha ıyıyım sabahda kötüydum ama bırseyler yıyınce ıyı geldı bu arada ben sadece meyve yıyorum öglenlerı canım baska bısı ıstemıyo kaydirigubbakcemile bu aralar cok mızmızım ben ben bıle kandıme şaşıyorum

mart ben gecen sene yazın almıstım mng den dedıgın gıbı aynı hatta hamıle oluncada gıyerım demıstım degısık bı kahve rengı vardı onu almıstım turkuaz mavısıde vardı acaba senın dedıgındemı ondan merak ettım sımdı kaydirigubbakcemile3 ben benımkını bulamadım bu sene senağlama gulegule gıy

kızlar selam bende kasım annesi olucam inşallah kasım 1 dogum benim sezeryan canım sıkkın ama bu aralar belki okumuşsunuzdur ikili test sonucumu berbat cıkardılar ense kalınlıgı 1,2 cıkmasına ragmen şimdi 4 lü test arıyorum yaptıranlarınız var mı ben kaynarca nene hatunda buldun sadece yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

karakızım benı sormussun şükür daha ıyıyım sabahda kötüydum ama bırseyler yıyınce ıyı geldı bu arada ben sadece meyve yıyorum öglenlerı canım baska bısı ıstemıyo kaydirigubbakcemile bu aralar cok mızmızım ben ben bıle kandıme şaşıyorum

canım hem hastasın hem hamilesin tabi normal yani e bide orası antalya sıcak off
dikkat sen genede kendine

kızlar selam bende kasım annesi olucam inşallah kasım 1 dogum benim sezeryan canım sıkkın ama bu aralar belki okumuşsunuzdur ikili test sonucumu berbat cıkardılar ense kalınlıgı 1,2 cıkmasına ragmen şimdi 4 lü test arıyorum yaptıranlarınız var mı ben kaynarca nene hatunda buldun sadece yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

canım ikili test sonucum benimde riskli dedi dr m ama rahat ol dedi bana dr 3 lü yaptırcaz dedi sen 3 lü yaptırdınmı peki
nene hatun bızım evın orda ama ben oraya gitmiyorum orası nasıl onuda pek bilmiyorum açıkcası canım

Moralını hiç bozma, burada o kadar cogumuzun ikili testleri bir garip cıktı hepimiz üçlüleri bekliyoruz ve morallerimizi hiç bozmuyoruz hersey güzel olacak insallah...

nene hatuna bende gitmedim hiç canım kaynarcadaysan bilirsin orada cihan polikliniği var ben kızımda oraya gitmiştim cüneyt bey var harika bir insandır ama ikili test sonucum ssk da berbat cıkınca 3 lü yerine 4 lü yaptırayım dedim acıkcası en son artık amniyo sentez ama carşamba günü cüneyte gittigimde cocuk gayet normal görünüyor dedi 100 gr 9 cm boy 3 ay bitmiş dedi ama benim içim cok rahatsız başıma gelmediği için senin riskin ne cıktı bana trisomy 18 cıkardılar tekrar kafanızı agrıtmim hamilelerden haber ve sorunlarda var yazdım oraya uzun uzun ssk nın bana yaptıgını demelerine göere gebelik haftam tutmuyormuş falan halbuki doktor 14 haftalıksın sorun yok diyor anlamadım gitti yani

Back
X