2009 Kasm Anneleri

kızlar yaa cildiniz için ne tür temizleyici kullanıyorsunuzbenim cildim normalde yaglı karma ama gebelikten sonra özellikle daha pul pul olmaya başladı clinuquenin sabununu kullanıyordum ama oda daha kuruuyor şu durumda jel tarzı bir şey alacam..ama ne alacagıma karar veremedim clinuque düşündüm jeli yana daha dermokozmetik birşey ama çokta pahalı olmasın istiyorum tonigede ihtiyacım var çünkü onuda alacam..gün içerisinde yüzümde pudra oldugu için mutlaka iyice temizlemem gerekiyor cildimi..siz ne kullanıyorsunuz bende sivilcelenmede var..

beratefe gız facede kim kimdir ben karıştırdım da onu sordum karakıza oda bana açıklamalarıyla göndercekti..

16. haftada ögrendim 15+1 de yani:)

bana 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi.hatta pipisinin resmini çekip verdi ben bu pipinin yalancısıyım dedi.Sonrada 3 gün önce yani 13.haftadada ayrıntılı ultrasonda bir profesör baktı o da %80 erkek dedi.Yanılabiliyor doktorlar diyor herkes.Benim 6 yaşında bir kızım var çok heyecanlıyım cinsiyet konusundayerimseniben

[B]merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım size bebişimde12+5 haftalık ve salı günü doktora gidecem bakalım cinsiyetini görebilecekmiyiz dua edin de görelim çok merak ediyorum çünkü.....BEBİŞİMİ KUCAGIMA ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.............[/B:emir_bebek::a015::a015:

hoşgeldin canım a.s.

[B]merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım size bebişimde12+5 haftalık ve salı günü doktora gidecem bakalım cinsiyetini görebilecekmiyiz dua edin de görelim çok merak ediyorum çünkü.....BEBİŞİMİ KUCAGIMA ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.............[/B:emir_bebek::a015::a015:

görülebilir tabiki benim göründü ama herkes erken diyor işte.

kızlar az daha detaylı anlatayım, geçmişe azar azar bakabildim malum..
ipin ucu bi kaçınca tam kaçıyo bizim bu topikte :1rolleyes:

12+1 de 3,67 mm çıkan ense kalınlığı
15+3 de 2,11 mm çıktı.CADIARZU
ortada bi gerizekalı var ama galüba sanursam doktorumsu vatandaş idi:jeyyar:
25'inden sonra rutin 3'lü test yapılacak.
Cinsiyet hak getire.. hiç bi nane söylemedi doktorcağızım.
yani içten içe sevinmiyom desem yalan olur, hep dediğim gibi geç olsun kız olsun kaydirigubbakcemile2

Eşim 4 erkek kardeşin en büyüğü ve diyi ki
" bıktım sümüklü oğlanların dertlerinden! kız olsun garii kızzzz"

bu arada uyku bastırdı bu aralar, yolda yolakta, okulda, orda burda zor dayanıyorum.
27 güncük kaldı okulun bitmesine. çok koşturmam var, az giriyom, mazur görün beni e mi!

nesli bu sonuca ne dedi doktor ay bende bilmiyom valla benimkinin bilem sonuçları yok elimde doktora direk gitti oda iyi dedi..o yüzden anlamadım ben...geç olsun kız olsun neslicim....özledik valla senide..

kızlar ben kaçar ancak ufaktan ufaktan toparlanayım..ben yarında 1 kadar burada olacam ..görüşürüz...gelenlerle..kendinize iyi bakın iyi tailler ve akşamlar..

nazlı kim gıı cicişin kimi uyuttun salladın anlamadım herkes kızın olacak sanıyor?

Mavişim arkadaşımın kızı öyle seviyorumki zaten cici annesiyim kızım diye seviyorum nasip belkim kızım olur belkim oğluşum Allahım bilir..Ama öyle seviyorumki gerçekten benim gibi oda öyle cicişim geldi diye havalara uçuyor henüz 1 buçuk yaşında:) Kucağımıza doğdu annesi canımdır zaten işte böyle bir durum mavişim :utangac::utangac:

NESLI CIM ikili test daha guvenilir digerlerine eger ihtiyac duyuyorsa ense olcumu icin,dr kendinden emin degil galiba,,,emin olamayn durumlarda ikili test sonrasi hamile kadina amniyosentez yapilirki bu test bebegin hem zeka hemde fiziksel olarak bir rahatsizligi varmi,herseyi 1 defada ortaya cikarir,,,
Senin ense olcumu yani ilk ense olcumu risk yok anlaminda,korkma sakin...

Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin,,,bende 12 haftalik hamileyim dun yaptirdim testi cok sukurrr dr sorun yok dedi,insallahta olmaz...ama 1 sorunumuz cikti ortaya bebek ayina gore cok kucukmus,cok uzuldum ama uzulmicem ben uzuldukce o gelisemicek,,,herseyinnn hayirlisiiiii hepimiz icinnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

mavişim arkadaşımın kızı öyle seviyorumki zaten cici annesiyim kızım diye seviyorum nasip belkim kızım olur belkim oğluşum allahım bilir..ama öyle seviyorumki gerçekten benim gibi oda öyle cicişim geldi diye havalara uçuyor henüz 1 buçuk yaşında:) kucağımıza doğdu annesi canımdır zaten işte böyle bir durum mavişim :utangac::utangac:

bu yıl kız yılı ,,,,buyuk ıhtımal senınde kızın olacak

kızlarr ben de çıkıyom (hoş bütün gün yazamadım zaten hatta okuyamadım bilem sizi ayy napiim çok yoğundu eşşektgen düşmüş gibi oldum walla ) kendinize prens ve prenseslerime iyi bakın tamammı bişeye üzülmek sıkılmak yokk anam zaten bu mucizeleri rabbim bize bahşetsin diye neler çektik bir çoğumuz demii Allah kolay hamilelik ve doğum nasip etsin bir avaz da doğurmak nasip etsin hişkimseleri evladından ana babasından ayırmasın herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah muberek Cuma hepimizin dualarını kabul buyursun mevlam inşallah sizi seviyorumm...
(bütün gün yazmadım emme noktayı iyi koydum demii :jeyyar: )

Back
X