• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar bende burdayım ısım vardı musterım yanı yazamadım sıze ayy kız yılımıymıs ohhhhhh gezsın kızlar ohh ohhhh hobaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile4 alkisalkisalkis

kızlar yaa cildiniz için ne tür temizleyici kullanıyorsunuzbenim cildim normalde yaglı karma ama gebelikten sonra özellikle daha pul pul olmaya başladı clinuquenin sabununu kullanıyordum ama oda daha kuruuyor şu durumda jel tarzı bir şey alacam..ama ne alacagıma karar veremedim clinuque düşündüm jeli yana daha dermokozmetik birşey ama çokta pahalı olmasın istiyorum tonigede ihtiyacım var çünkü onuda alacam..gün içerisinde yüzümde pudra oldugu için mutlaka iyice temizlemem gerekiyor cildimi..siz ne kullanıyorsunuz bende sivilcelenmede var..

mavicim ben de clinique in kalıp sabununu kullanıyodum şimdi sıvı olandan aldım...kurutmasının nedeni şey de olabilir sen yağlı karma cilt için olanı kullanıyomuşsun ya belki artık kuru hassas cilt için olanı alman lazım...ben 2 numaralısını kullanıyorum.. bende de pullanma oluyodu ama bu kurutmuyo...kaç senedir de aynı şeyi kullanıyorum...

ilk defa bugün yazıyorum yeni yeni çözüyorum herşeyi :teytey:hoşbulduk.

[B]merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım size bebişimde12+5 haftalık ve salı günü doktora gidecem bakalım cinsiyetini görebilecekmiyiz dua edin de görelim çok merak ediyorum çünkü.....BEBİŞİMİ KUCAGIMA ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.............[/B:emir_bebek::a015::a015:

hoşgeldiniz kızlaarrrrr.........a.s.

mavicim ben de clinique in kalıp sabununu kullanıyodum şimdi sıvı olandan aldım...kurutmasının nedeni şey de olabilir sen yağlı karma cilt için olanı kullanıyomuşsun ya belki artık kuru hassas cilt için olanı alman lazım...ben 2 numaralısını kullanıyorum.. bende de pullanma oluyodu ama bu kurutmuyo...kaç senedir de aynı şeyi kullanıyorum...

hoşgeldiniz kızlaarrrrr.........a.s.

hoşbulduk canıma.s.

KISLAR WALLA ıı KAyNATMIŞINIZ YAAAA aa büyük oldu size bişi sorcam 4 gündür gripim iyileşceğime daha beter oluyorum ne yapmam lazım bebeğime bişi olmaz demi ya korkuyorum bide bişey yiyemiyorum bulantıdan az önce yedim ama çıkarana kadar mahvoldum bide bide sabah başım döndü ilk oluyor bana neler oluyor beişime bişi olmasın bana olan önemsiz ne yapacağım ya

ben geldim, anneciğimi yolladım ..
kadını çay içmeye çağırdım bütün camlarımı sildi de öyle gitti yaaa
nasıl sinir oldum maffoldu kadıncağız
bu analrın hakkı nasıl ödenir bilmem,içim gidiyo o böyle yaptıkçaaa
kaynanam da uyuz gacı hiç çıtı bile çıkmıyo kadının
gelde anne yerine koy nasıl koyucaksın ki...

bu arada isimler yazılmaya başlanmış ben koymayı düşündüğüm isimleri bi yazsam ben değil siz bile kararsız kalırsınız heral de :))))

durun dayanamayıp yazacam
erkek: deva, delal, esad,mirza, kıvanç,giray,benan,eymen,behlül,yekta,talha,yazgı,çınar,yağız,noyan,ebrar veee arazzz birde eşimin adı salih var :))) üfff hangisini koyarım hiç bilmiyorum
hepsini de çok beğeniyorum

duurun kızları yazayım..öncelik nida su, merza, iklima, hayal, dua , belçim, ,ikra, sahra, elif bu benim adım olur mu bilmem,
sizde fikirleriniz söylerseniz çok mutlu olurum..

KISLAR WALLA İİ KAyNATMIŞINIZ YAAAA aa büyük oldu size bişi sorcam 4 gündür gripim iyileşceğime daha beter oluyorum ne yapmam lazım bebeğime bişi olmaz demi ya korkuyorum bide bişey yiyemiyorum bulantıdan az önce yedim ama çıkarana kadar mahvoldum bide bide sabah başım döndü ilk oluyor bana neler oluyor beişime bişi olmasın bana olan önemsiz ne yapacağım ya

canım öncelikle baş dönmen bence açlıktandır
bişey yiyemiyorsan çok normal başını dönmesi
grip için de kızlar yazmış bi dene istersen geçmişe bi bak
ıhlamurun içine bi parça elma ve limon atıp içicekmişsin sanırım
bol bol c vitamini yani limon kivi vs. almaya çalışşş
bide bence doktoruna bi telefon aç derim ben
mutlak aonun da önerileri olucaktır sana..
endişelenme bişey olmaz bebeğine ama sen kendine iyi bak..

kızlarrrrrrrrrr tekrar merhaba 2 haftadır yazamıyordum.Çünkü bilyorsunuz benim hamileliğim kötü geçiyordu.Allaha şükür serumları yiyince ayağa kalktım.Şimdi bebişim 14 haftalık oldu.Ve cinsiyeti ERKEK sizin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu merak ediyorum.

NESLI CIM ikili test daha guvenilir digerlerine eger ihtiyac duyuyorsa ense olcumu icin,dr kendinden emin degil galiba,,,emin olamayn durumlarda ikili test sonrasi hamile kadina amniyosentez yapilirki bu test bebegin hem zeka hemde fiziksel olarak bir rahatsizligi varmi,herseyi 1 defada ortaya cikarir,,,
Senin ense olcumu yani ilk ense olcumu risk yok anlaminda,korkma sakin...

Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin,,,bende 12 haftalik hamileyim dun yaptirdim testi cok sukurrr dr sorun yok dedi,insallahta olmaz...ama 1 sorunumuz cikti ortaya bebek ayina gore cok kucukmus,cok uzuldum ama uzulmicem ben uzuldukce o gelisemicek,,,herseyinnn hayirlisiiiii hepimiz icinnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yavrukuşum korkmadım korkmadım da bana verilen test sonucu yani ilk sonuçta nerdeyse iki katı bir ölçüm yapılarak yüksek risk grubunda olduğum söylenmişti.
Kızlar bilir zaten önem vermedim bu rapora ve içimi rahat tuttum, keza öyle de oldu. yerimseniben

nesli bu sonuca ne dedi doktor ay bende bilmiyom valla benimkinin bilem sonuçları yok elimde doktora direk gitti oda iyi dedi..o yüzden anlamadım ben...geç olsun kız olsun neslicim....özledik valla senide..
bu son ölçümü çok detaylı yaptı yeni doktorcuk, öbür doktoru da bi güzel kalayladı, böyle de iş mi yapılır diye... kız olsun balım gaymağım di mi be ya:içelim: ben de ösleyyom lem sizi:asigim:
canım doktorunu değiştir bence istanbuldasın ne güzel iyi doktor bulma şansın çok fazla....:emir_bebek:
ölçüm yapmaya gittiğimiz gün benim vize sınavlarım vardı. Normalinde benimle ilgilencek olan doktor da yanlış saati vermiş bana. Mecburen acildeki bir doktora gidip ölçtürdük. ( ki o gün için mazeret raporu almam gerekmişti haliyle)
Yani normalde gitmediğim bir doktordu tatlım. Yoksa yemişim onun doktorluğunu, bize doktor mu yok be ya!!sositososito

Mart kuzucuk tebrik ettim mi hatırlamıyom valla kızımız olacakmışşş :nazar:
hemi kutlarım hemi de öper koklar bağrıma basarımŞeniz

selam kızlar nabersınız???yauvv amma cok yazmıssınız 2 gunde oku oku bıtmedı.eveeettt bende 14 unde dr.gıttım ve bebıslerımı gordum allaha cok sukur.ense kalınlıkları gayet normal,tum organlarıda tam olusmus dedı dr amcası.parmaklarını falan saydı.bebişimin biri gayet sakındı,ama diğeri zıpladı durdu.ayyy cok guzel bırseydı yaa.cınsıyetlerı konusundada %65 erkek olacaklar dedı dr.bakalımı hayırlısı artık.bıdahakı kontrolum 14 hazıran.benden bukadar.guzel haberlr alan tum arkadaslarımı kutluyorum veee hepıcinizi opuyoruz(oğullarım ve ben:)))))

kızlar herkese günaydın iyi haftalar güzel günler mutlu sabahlar hepinizi kocamann öpüyorummm tabi en başta bebişleri öpüyorumm

diyecem karakızımla ben varmışım canım naber bende bugün erken kalktım bankaya gidicez bir duş alayım hastayım diye cesaret edemedim ama koktum ferahlayayım artık demi

günaydın canım ya ıhlamur falan kaynatıp içiyosun dimi canım dikkat et bak aman sakın klimalı ortamlarda kalma emi

günaydın bayanlar akşamdandır çok kötüyüm miğrenim tutmuş beni deli etti 6 saatte bir parol alıyom başka ne yapabilirim yardımcı olun

aradımda nörolojiye git dedi vereceği ilacı bana getir göreym falanama dayanamıyorum ve korkuyorum ila. kullanmaktan bebeğime bir şey olur diye

günaydın arkidişler

selam kızlar nabersınız???yauvv amma cok yazmıssınız 2 gunde oku oku bıtmedı.eveeettt bende 14 unde dr.gıttım ve bebıslerımı gordum allaha cok sukur.ense kalınlıkları gayet normal,tum organlarıda tam olusmus dedı dr amcası.parmaklarını falan saydı.bebişimin biri gayet sakındı,ama diğeri zıpladı durdu.ayyy cok guzel bırseydı yaa.cınsıyetlerı konusundada %65 erkek olacaklar dedı dr.bakalımı hayırlısı artık.bıdahakı kontrolum 14 hazıran.benden bukadar.guzel haberlr alan tum arkadaslarımı kutluyorum veee hepıcinizi opuyoruz(oğullarım ve ben:)))))

:nazar: :nazar: maaşallah canım hayırlı olsun bebişlerini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
iki erkek daha geliyoooooooo :sm_cool: :sm_cool:

nılkancım hayırlı olsun tatlım 2 oglus daha mı geloyo masallah masallah erkek doguran kasım annelerı hobaaaaa :ecrin_bebek: erkek dogurmak ısteyen bu topıge dıye ok cıkartalım kızzz alkisalkisalkis hayırlı olsun saglıkla kavustursun allah

Back
X