• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayyyyy nilkancııımmmm çok sevindiimmmm.... hihoyyyt demek şimdiden karakterleri belli oldu bıdıkların biri uslu olucak bir yaramaz :roflol::roflol: kız sen şimdi double kaynana mı olucannnn :roflol::roflol::roflol:

evet canım sorma double kaynana ay bunu cok sevdımkaydirigubbakcemile3eee artık doğurun bakalım güzel kızlarınızı bakıp beğenelım istemeye gelelima.s. cokk opuyorum hemde cokŞeniz

dün akşam 1 damla kan geldi ama çamaşırıma değil, ayıptır söylemesi tuvalet kağıdına. Panik oldum tabii. Hemen yattım dinleneyim diye sabah kalktığımda hiçbirseycik yoktu. Az önce dr uma tlf açtım oda yurtdısındaymış önemli birsey degildir ama ama çok merak ediyorsanız hastaneye gidin nöbetçi dr bebeğinizi göstersin dedi.
Simdi tek basıma hastaneye gitmekte gelmiyo içimden, birde korkuyorum sakınılan göze çöp batar diye rahat davranayım panik yapmayayım diyorum ama offf içimde içimi yiyo.

Miniminnacık bir damlacık bir kan nedir sizce?

mart canım özel bölgende bı sıvılce yada batık olmasın yanayan sıkma canını kalbını ferah tut 1 damladan 1 sey olacagını sanmıyorum agır bır ıs felan yapma dıkkat et canım üzülme :nazar:

dün akşam 1 damla kan geldi ama çamaşırıma değil, ayıptır söylemesi tuvalet kağıdına. Panik oldum tabii. Hemen yattım dinleneyim diye sabah kalktığımda hiçbirseycik yoktu. Az önce dr uma tlf açtım oda yurtdısındaymış önemli birsey degildir ama ama çok merak ediyorsanız hastaneye gidin nöbetçi dr bebeğinizi göstersin dedi.
Simdi tek basıma hastaneye gitmekte gelmiyo içimden, birde korkuyorum sakınılan göze çöp batar diye rahat davranayım panik yapmayayım diyorum ama offf içimde içimi yiyo.

canım panik yapma bence bişey olmaz Allahın izni ilee bence yanlız dr gitme eşini bekle yada birini yolda Allah korusun bişey olur
benimde olmuştu kahverengi akıntım 4-5 damla şükür bişey olmadı bi tanıdığın okadar fena kanaması olmuşki gitmişler bişey yok demiş yani bebekte dru inşallah seninde bişey değildir bazen olabiliyo ufak tefek kanamalr belki canlizin dedği gibide olabilir şimdilerde sivilcelenme çok oluyo ya onlardan biri patlamıştır filan sakın panik yapma iyi düşün ama dinlen
bence bak drun drun ne demiş önemli olsa mutlaka gidin görsün derdi

merhaba canliz nasılsın mart gitti merak ettim inşallah önemli bişeyi yoktur
sen nasılsın bugün çalışıyomusun hamileliğim kaç haftalık

offfff buradada kimse yok yaaaaaaa
kafayı yiycem az sonra

martcım aynı şey benim başıma geldi geçen hafta pazar önce kırmızı az bi kan geldi sonra da kavrengi akıntı şeklinde bende çok telaşlandım hatta dr gidene kadar ağladım ama yaramazın hiç birşeyi yoktu maşallah fır dönüyordu dr bunlar normal bebekler ilgili bişey yok dedi ama yinede 3 gün rapor verdi dinlendim önemli bişey olduğunu sanmıyorum gebelikte oluyor canım lütfen telaş yapma :1hug:

merhaba canliz nasılsın mart gitti merak ettim inşallah önemli bişeyi yoktur
sen nasılsın bugün çalışıyomusun hamileliğim kaç haftalık

saol canıkoö ıyıyım bugun sükür atlattım hastalıgımı alkisalkisalkis ben calısıyorum bugun am aerken kapatacagım hamılelıgımın 12 haftası :sm_cool:

canim 5 haftalikken banada olmustu tuvalet kagidinda 1 damla pembe kan vardi
hemen hastaneye gittik geceydi
doktor plasenta büyürken kilcal damarlara degerse kanama yapar dedi
bence sendede öyle bisey olmustur devami gelmiyosa agrida yoksa sorun yok
sen yinede dikkat et dinlen ama
birde esinle cinsel münasebetin oluyorsa ondan da olabilirmis
dikkat et tatlim allaha emanetiz hepimiz insallah biseycikler olmaz

Back
X