aşkolsun beni niye katmadınız yaş 29 sat 2 şubat dogum 1 kasım (sezeryan) 9 cm boy 100 gr agırlık 27 mayıs 4 lü test
yoksa beni sevmiyornmusunuz aşkolsunnnnnnnnnnnnnn
Tamamdır tatlım ekledim a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkolsun beni niye katmadınız yaş 29 sat 2 şubat dogum 1 kasım (sezeryan) 9 cm boy 100 gr agırlık 27 mayıs 4 lü test
yoksa beni sevmiyornmusunuz aşkolsunnnnnnnnnnnnnn
canım bende sabahları iyiyim ama akşamları midem ve karnım şişiyo nefes alamıyorum.kabızlıktan galiba benimki.seninde kabızlık varsa ondandır
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben bişe sorcam ya mide sorunu yasayan varmı aranızda benimki felaket şişiyo sabah bişe yok normal ama bişeler yemeye baslayınca davul gibi oluyo aksam yatarken kendimi 7 aylık hamile gibi hissediyorum napcam bilmiyoruma.s.
kızlar bugün biraz garipmi bura.ya kendi kendime okuyup kendi kendime yazıp duruyorum.ne günaydın diyen vaaaaaaaar nede yazdıklarıma karşılık veren.aşkolsun valla ya.hadi ben çıkıyorum by
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii:asigim::asigim::sm_cool:teşekkür ederiz nazlı teyzesi
:ecrin_bebek:
Rica ederim tatlım.Risk 50/1 (Kan değerinde sadece)yüksek çıktı cnm bu hafta doktora gidiyorum amniyosentez için kontrolum var sanırım önümüzdeki p.tesi yapılır en azından ben öyle tahmin ediyorum.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım.Allahım çok büyüktür boynu bükük bırakmayacaktır bizi.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: a.s.nazlıcım teşekkürler liste için.canım bide senin ikili test sonucun kaç çıktı benimde biraz düşük çıktı üçlüyü bekliyoruz bizde....
slm bayanlar çok yoruldum temizlik yapıyordum ara veriyim dedim bu arada sizlere bakayım
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii:asigim::asigim::sm_cool:
Rica ederim tatlım.Risk 50/1 (Kan değerinde sadece)yüksek çıktı cnm bu hafta doktora gidiyorum amniyosentez için kontrolum var sanırım önümüzdeki p.tesi yapılır en azından ben öyle tahmin ediyorum.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım.Allahım çok büyüktür boynu bükük bırakmayacaktır bizi.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: a.s.
allahım inşaallah sağlıklı sıhhatli elli ayaklı bebekler nasip etsin hepimize.canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum.bende üçlüyü bekliyorum olmadı bende amniyosentez yaptıracağım dr istiyor.içini rahat tutmaya çalış lütfen.:Saruboceq:
canliz sen iyileştin mi be kuşum antalyada soğuk almayı başaran nadide insan hemi nasılsın bakemmm -tatlicadiarzu-
aynen şekerim noolcak bilmiorum bazen ben daha 4 ay böleyim 8. ayda falan naapcam diom emme sabahları çok rahatımselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben bişe sorcam ya mide sorunu yasayan varmı aranızda benimki felaket şişiyo sabah bişe yok normal ama bişeler yemeye baslayınca davul gibi oluyo aksam yatarken kendimi 7 aylık hamile gibi hissediyorum napcam bilmiyoruma.s.
selam canısı bu gün pazartesi olduğundan çok yoğun alınnma emi kuşum:1hug:kızlar bugün biraz garipmi bura.ya kendi kendime okuyup kendi kendime yazıp duruyorum.ne günaydın diyen vaaaaaaaar nede yazdıklarıma karşılık veren.aşkolsun valla ya.hadi ben çıkıyorum by
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben bişe sorcam ya mide sorunu yasayan varmı aranızda benimki felaket şişiyo sabah bişe yok normal ama bişeler yemeye baslayınca davul gibi oluyo aksam yatarken kendimi 7 aylık hamile gibi hissediyorum napcam bilmiyoruma.s.
ben ıyıyım bacımm bomba gibiyim ne bilem zipkin gibiyim sonram fişek gibiyim kaydirigubbakcemile3 bı dengeyi kuramadım bende yaaawww ya hasta yada cok neselı kaydirigubbakcemile sen nasılsın bakemm