selam kızlar nasılsınız öyle yorgunumkii yeni geldim hararetim var üşenişyorum meyve almaya mutfaktan
arapçaya başladık hafta 3 gün ev işi falan canım çkıyor acayip yol yürüyorum inşş faydası olur doğuma
falankaydirigubbakcemile3 bende geçen hafta pates kızartması yemiştim hemen sivilce çıktı hiç yoktu öyle bir şey öncelerii
Hoşgeldin tatlı bebişim Arapça kursa mı başladım neye başladın hayırdır inşallahh ya patates kızartması filan benim cnm istiyor ama cıks hala yemiş değilim ayrıca et yemekleride yiyemedim bakalım olsun varsınn yediklerimiz büyütsün bebişlerimizide dimi amayerimseniben
nazlımm çok sağol valla ev berbat olmuş kocam yüzünden bişi yapamıyorumki eğilme kalkma kaydirigubbakcemile3ama çok rahatladım valla inşallah bebişlerimizin mevlüt temizliklerini görelimmm ayyy çok duygulandım ve heyecanlandım kihkihkih:dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya Benide heyecanlandırdın bak şimdii inşallah birtanesi görelim valla nekadar güzel olur ilkinde bilmiyordum okutulmamıştı pşman ettim hepsini bana neden bebek mevlüdü yapmadınız diye içimde kaldı hep inşallah bunda nasip olur :Saruboceq::Saruboceq: Evdede cidden iyiylip çok kalkma dikkat et nasılsa bir ömür yapıyoruz o işleri :1hug: