elifcim şu selülütler için de
biberiye.buğday,kekik ve badem yağı var
bunların hepsini karıştırıp gece bacaklarına sürüyon
ve streçle kaplıyon ölece yatıyon aldım ama hamişlikte ilk 3 ay sakıncalıdır diye
kulanmadım 15 gün sonra falan bir deneyecem bakım
1 hafta böle sürecekmişiz işte ahmet merankini açıklamıştı
kekik de yakıyormuş bu arada
kıs çatlak gacı o biberiyeli karışım seni çok yakacak haberin olsun görümcem yapmış o karışımdan sonra kendimi nasıl banyoya attım bilemedim dedi bacaklarım kızardı yandı resmen dedi aman diyim dikkat et hiç değilse küçük bir bölgede dene önce emi bebişim
çatlaklar için doktorum fito krem yazdıı ben vazelinde sürüyorum 4.ayı bitiyorum 1 kilo aldım son aylarda çoşarsam harita gibin olurum çatlağa müsait bünyemkaydirigubbakcemile3
canım vazelininin içinde petrol ürünü var vede buda hamilelikte zararlı olabilir benim eşim kozmetik sektöründe ve bana u nedenle kullandırmıyo canım istersen onu dr na bir sor derim ben
yol beni anaaam:roflol:ya bari cesaretimi toplasamda ağda için gitsem kuaföre yada evde deneyeyim.amaaaaan canımda bi tatlıki.
dilmuhcum inan benim canımda cok tatlıdır ve gecen ay tüm cesaretmi topladım attım kendimi kuaföre ve sonuç çok rahatladım bu hafta içi tekrar gideceğim inan buyuk kolaylık topla cesaretini git