- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kizzzlarrrrrrrrrrrrrr naparsınızzz ay ben bugun kendimi ii hissediom
dün aldığım ciciş gömleğimi giydim saçlarıma fön çektim ezcük makyaj yaptım heheh taktım takıştırdım işe geldimmm alkisalkisalkis
günaydın arkadşara süper bir tatilden sonra ( c.tesi sat 12 bir cıktım işden bugün iş başı yaptım .pazartesiyi tatil yaptılar vs) merhaba diyecem ama okadar çok yorgunum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... cünkü dün gece saat 03.30 yattım .. Bursaya düğüne gittim ve gece çok gec geldik eve ama bir oynamışım bir oynamışım sormayın ....... dediler biraz otur bebeğe yazık dediler yok dedim Allahın izni ile bir şey olmaz gecrkten çok eğlendim .... aramızda bursalı varsa Memleketiniz çok güzel bayıldım inanın ..............çok güzel bir yer...
günaydın kizzzlarrrrrrrrrrrrrr naparsınızzz ay ben bugun kendimi ii hissediom
dün aldığım ciciş gömleğimi giydim saçlarıma fön çektim ezcük makyaj yaptım heheh taktım takıştırdım işe geldimmm alkisalkisalkis
kuzular, günaydın.
Azmettim okudum herbişeyi ama gelin görün ki unuttum yine delikafadulden
Balıkesir deyiz benimki görüşmeye gitti ben de otelde bekliyorum gelişmeleri.
Duruma göre alıcı gözle mahalle mahalle tura çıkıcaz ordan da evin yolunu tutucaz.![]()
kızlar şimdi patlıyacaaam yaa alt tarafı bi sandwich yedim sabah ama nefes alamıyom bi de bu çıktı başıma bi kaç gündür kabızlık da yok ama bebiş mideme mi baskı yapıyo napıyo annamadım valla
biz de dün ahlatlıbele gidip oturdukk oooh çamların arasında temiz hava pek güzel oldu
neslüm hayırlısı olsun bakalımm
nan ahlatlıbele neresi oluyy CADIARZU
gunaydın güzel annişler kaydirigubbakcemile3 unı canım göbusun ne guzel cıkmıs kızlar sızın göbekler az ya benım cok cıktı facade görenler bılıyoo aboooo ben 9 olunca ne olucam acabaa :CüvCüv:
canımcım ankaranın nadir güzel yerlerinden biri kaydirigubbakcemile3
işte piknik alanı falan kimin bir mesire yeri tenis basket sahaları çocuk parkları neyim var ööle temiz havalı çam ağaçlı bi yerceğiz işte
pişt niye kimse yazmıyooo aseba, byndr, canliz, cerin, karakızz, zeren06
ne güzel yaa bende bugün çok kötüyüm
canım sıkılıyo oturup ağlamak istiyom vallahi senağlama
ders anlatmak bile gelmiyo içimden :a015:
bide dudağımda uçuk çıkmış
normalde bende bu yaşıma kadar 1 veya 2 defa çıkmıştır uçuk
noldu anlamıyorum zaten koca dudaklıyım iyice şişti :1shok:
kızlar şimdi patlıyacaaam yaa alt tarafı bi sandwich yedim sabah ama nefes alamıyom bi de bu çıktı başıma bi kaç gündür kabızlık da yok ama bebiş mideme mi baskı yapıyo napıyo annamadım valla
biz de dün ahlatlıbele gidip oturdukk oooh çamların arasında temiz hava pek güzel oldu
neslüm hayırlısı olsun bakalımm
ben dee ben dee senağlamayazıyozya nan kaydirigubbakcemile görminmi
ya ben bu sabah bişi yiyemedim canım hiç bişi istemiyo meyve suyu içiyom şuan bide topkek yedim bebişimi sağlıklı besleyemiyorum diye cok üzülüyorum senağlama
canım bende de oluyo ya pis bi tokluk hissi ööööööö irenç 1 lokma yesem dünyaları yemişim sanki işallah geçer hemennn
kız bu arada ahlatlıbel nere gıı temiz hava duyunca delü oluyom ohhhhhh bende gitmek istiyimmmmmmm naniknanik
ne güzel yaa bende bugün çok kötüyüm
canım sıkılıyo oturup ağlamak istiyom vallahi senağlama
ders anlatmak bile gelmiyo içimden :a015:
bide dudağımda uçuk çıkmış
normalde bende bu yaşıma kadar 1 veya 2 defa çıkmıştır uçuk
noldu anlamıyorum zaten koca dudaklıyım iyice şişti :1shok:
pişt niye kimse yazmıyooo aseba, byndr, canliz, cerin, karakızz, zeren06
yazıyozya nan kaydirigubbakcemile görminmi
ya ben bu sabah bişi yiyemedim canım hiç bişi istemiyo meyve suyu içiyom şuan bide topkek yedim bebişimi sağlıklı besleyemiyorum diye cok üzülüyorum senağlama
ben dee ben dee senağlama
hem artık önemli beslenme o devrelere girdim ama fındık ceviz yiyim diyom öğleden sonra servisten kendimi zor atıyom, kuru üzüm yiyim diyom anında çıkarıyom ooof of hiç sulu yemek yiyesim gelmiyo zatenn sütümü içiyom neyseki ama et falan yemek istemiyom yaa senağlama
selam kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum koştur koşturr .ütü yapıcam bir sürü işim varr arapça çalışmam lazım hocam kuzenim ama hiç kayırmıyorkaydirigubbakcemile3 bebş hareketleri hisseden yokmuu annemin dediğine göre ben bile anlamakta geç kalmışım doktorlarda zayıf insanlar ve bebeği büyük olanla hisseder diyor zaten bu başka bir şey olamaz bencee
gunaydın kızlarr
bu sabah kendımı cok kotu hıssedıyorumm![]()