yok anam ben de zayıfım hatta eşim kemiklerin çıkmış kilo al biraz dedi emmee ben hiçbişeycik hissetmiyom vallaa -tatlicadiarzu-selam kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum koştur koşturr .ütü yapıcam bir sürü işim varr arapça çalışmam lazım hocam kuzenim ama hiç kayırmıyorkaydirigubbakcemile3 bebş hareketleri hisseden yokmuu annemin dediğine göre ben bile anlamakta geç kalmışım doktorlarda zayıf insanlar ve bebeği büyük olanla hisseder diyor zaten bu başka bir şey olamaz bencee
abur cubur ve meyve yemekten kaçlınmıyorum zati :jeyyar:günaydın kıslar
et yememe huyu bendede var zorla yiyorum tavuk ve balıktan nefret ediyorum sadece kırmızı et o da haftada bir yada 2 kez. akşam yemekleri bana ağır geliyo ama sabah kahvaltıları meyve sebze yemeye bayılıyorum ha bide abur cubur sırnaşık şey
ben de gördüm ben deeekarakızz napım yavrummm aldı basını gıdıyoo zaten topluydum ben ondan ama hosuma gıdıyoo kız sımdı hemıle oldugum bellı oluyo ya alkisalkisalkis benım o tayt normal pazarda 5 ytl satılan taytlardan ama esnek olmasın adıkkat et hepsı aynı olmuyor bırde bıraz buyuk aldım gögsümün altına kadar cekebılıyorum belının lastıgı cok sıkı olmayanını da alabılırsın kasıgında gıyebılırsın o zaman sort alcam bende kendıme hamıle sortu yada belı lastıklı de olabılır LWC oluyodu bakcam bulabılırsem bırde mikini istıooom :jeyyar: lülülülülülü
maşşallahhh bebiş büyümüş iyicene :jeyyar: