• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ohh buldum guzel bı doktor yarın sabah 9:15 aldım randevumu benım doktorda randevu verıyor ama gecen ay gıtmedım ondan zaten zor randevu alıyorum cok yogun medıkalparkdan aldım randevumu bakalım ınsallah hersey yolundadır
bugun rüyamda seker gördüm kızlar bakmadım daha anlamına eskıden bayramlarda verılen ucuz sekerler yokmu ondan kakaolusunu gördum ruyamda yedımmı mı tam hatırlamıom yemıs olabılırım :ecrin_bebek:

canım rüyanda şeker gördün şeker gibi bir kızın olcek kakaolu şeker gördüğün içinde kızın çukulata gibim olcak ohhh tatlımı tatlı şekermi şeker kakao rengi bir prenses allahhhh kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek:

Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir bu anlama gelıyormus rüyada bayram şekeri görmek kaydirigubbakcemile4

hayır olsun ne kadar güzelmiş yorumuda hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar anam bi hamiş topiklerine bakam dedim dee şaftım kaydı valla yok hastaneye ne götürmeliyiz yok ne almalıyız yok hangi doktor iyii
aaaayy bayılazaaam kafam ağrıdı valla ekrana bakmaktan yaa

anam bakma boşver bende bazen bakınıyom şaftım kayıyo daha varya bir çorap almış değilim çocuğuma kaydirigubbakcemile3

sgumuscum iyiyim canım teşekkür ederim.arada uzanıyorum sonra gelip yine yazıyorum.

karakızz cım[/B ya şu meyvesuyu meselesi ne yani ne işe yarıyor daha öncede duydum ama hiç üzerinde durmamıştım.

canım rüyanda şeker gördün şeker gibi bir kızın olcek kakaolu şeker gördüğün içinde kızın çukulata gibim olcak ohhh tatlımı tatlı şekermi şeker kakao rengi bir prenses allahhhh kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek:

neeeeeeeeeeeeee :teytey: kız mı :roflol: yerım ben onu yerım lülülülülülü cıkolata gıbın olsadayerım :lepi: bakalım anacına fıstıgını gösterecek mı :teytey: :dance: Şeniz

merhaba kızlar
umarım herkez iyidir
ben bu aralar çok geziyom
bi görüneyim dedim sizlere
çok şükür iyiyim ama bu sabah yine kustum
şu anda da midem bulanıyor
biraz uzanıcam sonradaa yemek yapıcam
bu arada yarın sabah doktora gidiyorum 4 lü tarama için
heralde inşallah cinsiyeti de öğreniriz artık
dua edin kızlar ne olur...2 liyi yaptırmadıpım için merak içindeyim
inşallah herşey yolundadır...
öptüm hepinizi...

sgumuscum iyiyim canım teşekkür ederim.arada uzanıyorum sonra gelip yine yazıyorum.

karakızz cım[/B ya şu meyvesuyu meselesi ne yani ne işe yarıyor daha öncede duydum ama hiç üzerinde durmamıştım.

canım muayneden önce içiyosun meyve suyunu bebiş hareketlendiği için ultrasonda şov yapyo

elıfsun 2 yaptırmayınca 4 mu yapıolar bende yarın sabah gıdıyom ınsallah hersey yolundadır :Saruboceq:

ama akşama misafir var eve geçip pasta yapcam daha
evi dün annemler temizlemişti bende öğlen tozları felan aldım
bi daha süpürdüm ama pasta kaldı. delikafadulden

inşallah yormam misafir geleceğinde kendimden geçerim çünkü
ama bu defa fazla pasta yapmayacağım 3 çeşit yeter

fazla yapmayacaksın ama 3 çeşit :1shok: ne diyemmm... ben bu kadar yapsam ayakları tavana dikerim vaallaaaamkafamçokkarıştı

elifsun, canliz güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah :Saruboceq:

iki saat önce bi selam verdim tamirci heriflerin isi ancak bitti ancak firsatim oldu yazmaya
benim bu sabah bulantilarim yine basladi yaa bir haftadir rahattim bu sabah yine ne yesem geri gelio buzdolabi kokuyokafamçokkarıştı ne zaman geccek tamamen acep

Kartanesi .!.:
kızzıım delirdinmi boşveeer alsın varsın hele de kaliteli güzel şeylerse hiç takma nolcak sankii
ayy bizimkilerden bi çöp görecemizi sanmıyom örgüden başka
zaten alsalar da beğenmicem için almadıkları daha iyi :jeyyar:
ben yolluyayim sana sekerim nasilsa benimki hepsini giyemicek....aldigi seyleri görsen varya bana olsa benim bile giyesim gelíyo valla ben bu zamana kadar zara dan pek bisey almamism kendime bebek zara baby den giyinicek bu gidisle..babannesi sagolsun ayakkabilari hele adidas puma nike asasi kurtarmiyo..ben korkuyorum öyle alirisa bu sfer marka merkalisi olucak büyüyünce nasil zaptetcez bi cocugu

NazLi gecmisler ola canim, cikartiosan yine rahatlarsin azcik
havalardanmidir nedir hepimizde bir bulanti derdidir gidiyo

karazeytin .!.:
bu ay sonu inşallah cinsiyet tablomuz tamamlanır kıslar
bu konuda çok yavaşız ya
doktorlar mı yavaş biz mi bilgilendirmiyoruz bilmiyom ama
ben ce bu ay sonu tamamlanmış olması lazım öle değilmi
yavasmiyiz-tatlicadiarzu-
siz burda yasaniz demek ki kudurmustunuz doktor söylemeyince:roflol:
bence cok hizlisiniz bile cinsiyet ögrenme konusunda baya kisi ögrendi ne olcak diye bizde hala tik yok

Son düzenleme:
Elifsuuuun bende anlamadım 2'liden sonra 4 lümü yapılıyo??? benimde ikili testim hatalı olduğu için bana tekrar 3 lü yapılacak pazartesi onu bekliyorum, e bu durumda 4 lü ne oluyo ki????

canım meyve suyu içince bebiş bir hareketli oluyoki sorma ben içmiştim nerdeyse 1 litre vişne suyu kolbastı yaptı yavrucum nerdeyse hemde 11+2 de gitmiştik görmeye düşün
şimdi teee haziranın ilk haftası gidecez çok özledim bebişimi ya

bende almadım plan bile yapmadım ama daha çok zaman var önümüzde
hepsini alırız inşallah

Elifsuuuun bende anlamadım 2'liden sonra 4 lümü yapılıyo??? benimde ikili testim hatalı olduğu için bana tekrar 3 lü yapılacak pazartesi onu bekliyorum, e bu durumda 4 lü ne oluyo ki????

canım 3 lü yağılacak benimde 2 lide hata çıkınca dr 3 lü yaptıracaz dedi haziranın ilk haftası

canımcım eğer karnın tok olursa hele de bir de tatlı şeyler yiyip içtiysen bebiş yerinde durmuyomuş oynayıp duruyomuş

ben yolluyayim sana sekerim nasilsa benimki hepsini giyemicek....aldigi seyleri görsen varya bana olsa benim bile giyesim gelíyo valla ben bu zamana kadar zara dan pek bisey almamism kendime bebek zara baby den giyinicek bu gidisle..babannesi sagolsun ayakkabilari hele adidas puma nike asasi kurtarmiyo..ben korkuyorum öyle alirisa bu sfer marka merkalisi olucak büyüyünce nasil zaptetcez bi cocugu

ayy sağol datluuumm
aman işte ne güzel şeyler alıyomuş bak zaradan falan ben bayılıyom ordaki bebiş kıyafetlerine
ne derdediyon alsın varsın babannesi diilmii kaydirigubbakcemile2
sen beğendikten sonra önemli diil yaane

ay kıslar tansiyonum düştü şiştim balon oldum patlıycam birazdan üzerimdeki ağırlığı atamıyorum birtürlü ya ay fenalık geldi

merhaba kızlar
umarım herkez iyidir
ben bu aralar çok geziyom
bi görüneyim dedim sizlere
çok şükür iyiyim ama bu sabah yine kustum
şu anda da midem bulanıyor
biraz uzanıcam sonradaa yemek yapıcam
bu arada yarın sabah doktora gidiyorum 4 lü tarama için
heralde inşallah cinsiyeti de öğreniriz artık
dua edin kızlar ne olur...2 liyi yaptırmadıpım için merak içindeyim
inşallah herşey yolundadır...
öptüm hepinizi...

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

fazla yapmayacaksın ama 3 çeşit :1shok: ne diyemmm... ben bu kadar yapsam ayakları tavana dikerim vaallaaaamkafamçokkarıştı

elifsun, canliz güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah :Saruboceq:

normalde 6-7 çeşit pasta yapardım o yüzden 3 az geliyor kaydirigubbakcemile3
amma bende yarın akşam gitcem bana da edin dua senağlama

ebisce nerde nan niden gelmedi bugüüün?
tatilden sonraki gün olduğundan olabülüüü
burda yağmur yağmaya başladı başım ağrıyooo
serviste giderken gene bulantılar beni beklicek gibi poşet tedarik etmeliyim

Back
X