• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3 kızmadım şaka yaptım en ıyısı bız sey yapalım kızlar tortum takalım seyımıze bır ucuda wc gıtsın yerımızden kakmayalım -tatlicadiarzu- :lepi: süper demııı bende gece uyanmaktan ve wc gıtmekten gına geldıı delikafadulden

bende düşünmüyo değilim :lepi:

tabagi düsürdüm bulasik makinasinin icinde kirildi..olcak is degil
sinir olurum ben böyle seylere ugursuzluk mudur nedur
cikiyorum ben kzlar sinirlendim simcik
hadi size byy

bugün çok gıcık bi gün tüm enerjimi çekti vallahi şimdide başım çatlıycak gibi ağrıyo bende kaçıyorum zorla uyumaya çalışcam

cevapladığınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslarım saolun ıcımı su serptınız valla.........ben gece hiç çişe kalkmıyorum(konuları gerıden takıp edıom emme)bı yatarken yapıorum,bıde sabah kalkınca okadar.sağa sola yatma meselesıne gelınce;ben soluma yatıorum zaten oyusden bı prob.yok ancak sırt ustu yatıp bacaklarımı karnıma cekıncede rahat edıyorum ama bakın oda ıyı değilmiş,daha neler oğrenıces kımbılır.....tekrar saolun kızlar......

kaydirigubbakcemile3 kızmadım şaka yaptım en ıyısı bız sey yapalım kızlar tortum takalım seyımıze bır ucuda wc gıtsın yerımızden kakmayalım -tatlicadiarzu- :lepi: süper demııı bende gece uyanmaktan ve wc gıtmekten gına geldıı delikafadulden

kıs hortum işini kocam bana hergece söylüyo yahu bi damacana suyu getircem ucuna hortum takcam bir hortumda şeyine takcam gece hiç uyanmadan hem suyunu iç me çişini yap diyo :roflol:
ben geceleri su için kocişi kaldırıyorumda garibim ama napim sen kalkma susayınca beni uyandır diyo kaydirigubbakcemile3

hadi size byy

sakın öle düşünme canım.bence nazar cıktı olsun amaaaaaaaan kırılan tabak olsun sıze bıseycik olmasın.... sıkma canını.a.s. öpuyorum

kıs hortum işini kocam bana hergece söylüyo yahu bi damacana suyu getircem ucuna hortum takcam bir hortumda şeyine takcam gece hiç uyanmadan hem suyunu iç me çişini yap diyo :roflol:
ben geceleri su için kocişi kaldırıyorumda garibim ama napim sen kalkma susayınca beni uyandır diyo kaydirigubbakcemile3

zekice bi fikir :roflol::roflol:

ben de gidiyorum kızlarrr kendinize dikkat edin olur mu? a.s.

cokacimcoook acıktımm evdede yemek yokk üff ne yapsam onuda bilmiyorumm aman ya işten cık eve git yemek yap daha ne yapacağımı bile bilmiyom

:lepi: alkisalkisalkis guzel fıkır vallaadamcazda rahat eder napsın yazukk valla :teytey: :dance:

cokacimcoook acıktımm evdede yemek yokk üff ne yapsam onuda bilmiyorumm aman ya işten cık eve git yemek yap daha ne yapacağımı bile bilmiyom

bende sürekli fikir değiştiriyorum ne yemek yapsam diye benim dr protein ağırlıklı beslen dedi kırmızı et yada bakliyat haftada mutlaka 3-4 gün , 1-2 günde balık o yüzden sürekli hesap içindeyim bugün bu yarın şu diye ama çalışınca zor oluyo yaaaaaaaaa

bende sürekli fikir değiştiriyorum ne yemek yapsam diye benim dr protein ağırlıklı beslen dedi kırmızı et yada bakliyat haftada mutlaka 3-4 gün , 1-2 günde balık o yüzden sürekli hesap içindeyim bugün bu yarın şu diye ama çalışınca zor oluyo yaaaaaaaaa

evet canım allah kolaylık versın valla benım kaynananm yapıyor yemegımızı ama herseyı canım cekmıyor kı bazen hıc yemıyorum napım yesenm tıksınecek gıbı oluyorum sebze ve meyve cok yıyorum tavuk felan cok nadır canım ıstemıyo mirmirmirmir karnıyarık yap pılav yap bırde cacık yap bacımm :teytey:

hadi size byy
kız allah canını almıyaaa
sinirlencek bunu mu bulduun amaaan salla gitsiiinnn

:roflol: :roflol:
valla biz su işini kökten hallediyoqq yatmadan önce eşşek kadar bardağa su doldurup koyuyom başucuma uyanıp uyanıp içiyom bi yudum
wcye de sabah namazı kalktımmı patlıcak gibi olaraktan koşup gidiyom zaten namaza kalkamasam tuvalet için mecbur uyanıyom iyi oluyo namaz da kaçmamış oluyo böleliklen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

annnaamm hiç dikkat edemiyom ben onlara yaaa
elimden gelse hergün karpuz peynir ekmek yiyecem haa
balık indirecektim kaç gündür buzluktan yaa unutuyom dur bu akşam indirem yarın yaparım
annem sağolsun haftasonu geldi yemekler yaptı gitti et falan yapmış ama ben mide bulantısıyla gitmekten yiyemedimkiii akşama netcez bakalımmm

evet canım allah kolaylık versın valla benım kaynananm yapıyor yemegımızı ama herseyı canım cekmıyor kı bazen hıc yemıyorum napım yesenm tıksınecek gıbı oluyorum sebze ve meyve cok yıyorum tavuk felan cok nadır canım ıstemıyo mirmirmirmir karnıyarık yap pılav yap bırde cacık yap bacımm :teytey:

benim yapacak kimsem yok aynımda :çok üzgünüm: annem taşınacak yanıma ama 1-2 ayı bulur heralde. karnıyarıkda ağır oluyo be şekerim hem saat 18:30 çıkıyorum eve gidene kadar 1 saat geçiyo kim uğraşacak onunla muhtemelen taze fasulye yapıcam pilav makarnadanda uzak dur diyo benim dr ayda 1,5 kgyu geçmemmen lazım dedi öğlen iş yerinde yiyorum diye akşam evde yapmıyorum ne zamandır pilav bile bi dün akşam yaptım yazık eşimde yiyemiyo

peki bunlara uyuyormusun canım???
ben şimdiye kadar hiç balık yemedim
vejetaryanım kırmızı et normlade yemiyorum ama tam başlamıştım yemeğe bu bulantılar çıkınca onuda bıraktım,2 ay oldu
ağzıma kırmızı et sürmedim, bakliyat ağırlıklı besleniyorum
birde arada bir tavuk yiyorum, bol meyve yiyorum,birde fındık
ceviz kuru üzüm pekmez falan...
ayyy çok korkuyorum bebeğim sağlıksız olucak diyee yaaa
şu bulantılar tiksinmeler tam anlamıyla bıraksa peşimi
etimi de yesem düzgün beslenebilsem keşke...

slm kızlar p.tesi rahatsızlanıp hastaneye gidince işlerim çogalmış malum dünde tatildi bugün ekstra işler çıktı benimde canım çıktı ama hala bitmedi artık yarın devam yeni müdür yardımcısı geldi yeni icatlar çıkartıyor habire birşeyler istiyor sonra başka şeyler çıakrtıyor len artık ben fazla efor harcayamıyorum yaa....kartanesi sende fazla bulantı yoktu son zmanlarda olmaya başladı galiba...geçmişi okuyamadım maalesef.. eee neler yaptınız bakem?

hee pilav demişken pilavdan midesi bulanan var mı yada tiksinen
ben kötü zamanlarım da bi tiksindim beyaz pilavdan
artık ne yapıyorum ne yiyyorum yaaa,çokta severdim..
bol bol bulgur pilavı yiyorum ben sizde yiyin kızlar
çok acayip faydalı, he makarna da faydalı bize kilo yapıyo o ayrı ama
herşeyi yiyemiyosanız bunları yiyin bari bol yoğurtla...

benim yapacak kimsem yok aynımda :çok üzgünüm: annem taşınacak yanıma ama 1-2 ayı bulur heralde. karnıyarıkda ağır oluyo be şekerim hem saat 18:30 çıkıyorum eve gidene kadar 1 saat geçiyo kim uğraşacak onunla muhtemelen taze fasulye yapıcam pilav makarnadanda uzak dur diyo benim dr ayda 1,5 kgyu geçmemmen lazım dedi öğlen iş yerinde yiyorum diye akşam evde yapmıyorum ne zamandır pilav bile bi dün akşam yaptım yazık eşimde yiyemiyo

anaam canım taze fasulye istediii
marketten almalıyım geçen sefer beğenip almadıydım -tatlicadiarzu-

peki bunlara uyuyormusun canım???
ben şimdiye kadar hiç balık yemedim
vejetaryanım kırmızı et normlade yemiyorum ama tam başlamıştım yemeğe bu bulantılar çıkınca onuda bıraktım,2 ay oldu
ağzıma kırmızı et sürmedim, bakliyat ağırlıklı besleniyorum
birde arada bir tavuk yiyorum, bol meyve yiyorum,birde fındık
ceviz kuru üzüm pekmez falan...
ayyy çok korkuyorum bebeğim sağlıksız olucak diyee yaaa
şu bulantılar tiksinmeler tam anlamıyla bıraksa peşimi
etimi de yesem düzgün beslenebilsem keşke...

valla ben doğru dürüst kırmızı et yiyemiyom
bazen canım lahmacun istiyo aşırı derecede öle et ihtiyacımı karşılıyom gaaba
balığı yapıyorum hemen hemen haftada bir ama bu hafta onu da unuttum
tavuk da işyerinde çıkarsa yoksa pek aklıma gelmii
ceviz kuru üzüm fındık yiyem dedim akşam zaten geç oluyo diye işyerine getirip öğleden sonra yedim iki sefer
ikisinde de servisten kendimi zor attım korkuyom şimdi yemeğe -tatlicadiarzu-
zaten akşam da yemekten sonra ancak erik yemeye fırsat bulabiliyom kaydirigubbakcemile3
bi tek düzenli olarak sütümü içiyom gece yatarkene
sabah ta peynir meynir yiyom ama o da çayla :sm_confused:

elifcim üzülme ama yiyebildigin kadarıyla yemege çalış bende balıktan tiksindim ara ara yemege çalışıyorum ama öyle haftada 3 kere falan degil kaç haftadır agzıma bile sürmüyorum belkide...birde zamanla bazı vitaminler ekler doktor..pilav fazla yemiyorum illa yememiz gerekmiyor zaten kilodan başka birşey degil az yiyorum ama bulguru duydum çoktandır yemiyorum hımm kayınbabam gelince söyleyeyim yapsın o çok güzel yapar...pekmezi yiyebilirseniz yiyin kızlar sade pekme için yine için ama ...hem şimdi kansızlık için faydalı hem sonrası için süt olmasınada faydası oluyormuş yatırım yani şimdiden..

Back
X