• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

geldim nan sizi okuyom biraz işlerim vardı onları toparlamaya çalışıyorum anca yazabildim arada yazmaya çalışıyom ama sizin hızınıza yetişemiyom tabi
nasılsın bakayım karazeytinim nası gidiyo ev toplama işi kendini yormuyosun dimi tatlım Şeniz

biraz gevezelik yapam da kaçam dediydim
ev toplamaya devam hergün bişeyler çıkıyo
bide perde yıkamalrı falan bilirsin işte
ondan sonra da bebiş doğana kadar elimi bişeye sürmem zaten
kız sen ablan mı demiştin aklıma taktın
biberiyeden ya yanık gibi kalırsa bacaklarım bide tatile gidecem reziil olurum valla

sen benim sabah halimi bir görsen kalvaltı için evde hazırladığım ekmek arası peynir domates zeytin haşlanmış yumurta süt yoğurt meyve valla çocukların beslenme çantasını geçiyo sende yanında bişeyler götür

iyisin valla yaa biz de buralardan alıyoz sabah zeytin peynir her sabah yumurta götürüyon mu işe burda ekmek arası haşlanmış yumurta satıolar bi yerde tüm şirket orda oluyo sabah zaten ben bi kere ondan yedimdi

hıı o kilo aldırıyomuş diye duydumdu
ben de geçen telde söledim kan değerlerimi kan hapı alemmi dedim yok kesinlikle alma dedi başka da bişey içmiyom şu sıra bakalım 29unda gidince ne vercek

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ama benim kan değerlerim düşük çıktı
halbuki hersabah aç karnıma pekmez yerdim:çok üzgünüm:

karazeytinnnnnn kıs ahanda şincik şuanda chicco dan mesaj geldiii indirim günü bu cuma saat 18:00 - 21 :00 ve c.tesi 09:00 - 12:00 arası
biz yarın akşam gidecez şimdi aradım hemen kocişi sizde gelin kısss oğluşuna alırsın ciciler ya gerçi bizimkinin cinsiyeti kesin değil ben belki bakınırım sadece ne var ne yok diye merak ettim çünkü orayı
sende gelirsen tanışmış oluruz hihoyyyt

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

pekmez bi işe yaramıyomuş dimekki ben ağzıma sürmem çünkü kendisini kafamçokkarıştı
ben kara üzüm almıştım çekirdekli arada ondan atıştırıyodum işyerinde geçen yediklerimin hepsini çıkartınca ondan da tırstım

güzel kuşlarım, döndüm nihayet. geçmişi okuyayım hemen.yerimseniben

yokuş önermiyo muuu?? :1shok: :1shok:
anam kız sen bizim evin ordaki yokuşu görseen caddeye çıkmak için bi yokuş inip bi daha çıkıyom acep servis durağına kadar arabayla mı gitsem :roflol: :roflol:

canım yürüyüş yaparken önermiyo ama sen yinede yavaş yavaş çık nefes nefese kalma

karazeytinnnnnn kıs ahanda şincik şuanda chicco dan mesaj geldiii indirim günü bu cuma saat 18:00 - 21 :00 ve c.tesi 09:00 - 12:00 arası
biz yarın akşam gidecez şimdi aradım hemen kocişi sizde gelin kısss oğluşuna alırsın ciciler ya gerçi bizimkinin cinsiyeti kesin değil ben belki bakınırım sadece ne var ne yok diye merak ettim çünkü orayı
sende gelirsen tanışmış oluruz hihoyyyt

ay inanmıyom ya
benim telim kapalıydı
ahh şu kk da olmasa kaçırcaktım valla
ben de kocişe söleyem de gidelim bari
ay heyecan yaptım şincik ben
kıs ben seni orda tanırım valla elinden de kaparımkaydirigubbakcemile3
bide ikimizin de erkek olcak sanırım kavga ederiz kız orda

slm bayanlar hepinize günaydın sabah erkenden uyandım kimsecikler yoktu burda tekrar uyudum kahvaltımı yaptım şükür elevit kullanan var mı aranızda bana vermişti dok ama yutamıyom yutma konusunda özürlüyümde kan ilacıda verdi daha başlamadım ona

pekmez bi işe yaramıyomuş dimekki ben ağzıma sürmem çünkü kendisini kafamçokkarıştı
ben kara üzüm almıştım çekirdekli arada ondan atıştırıyodum işyerinde geçen yediklerimin hepsini çıkartınca ondan da tırstım

çekirdekli üzüm ben de aldım kan yapanında
ama tiksindim bende evde ölece duruyo beni ye diye ama ben oralı olmuyom

nan karalar tayfası!! yarın gitcem ben de, haberleşelim gari. Kıdemli hatun sen bize taktik ver -tatlicadiarzu-

iyisin valla yaa biz de buralardan alıyoz sabah zeytin peynir her sabah yumurta götürüyon mu işe burda ekmek arası haşlanmış yumurta satıolar bi yerde tüm şirket orda oluyo sabah zaten ben bi kere ondan yedimdi

2 günde bir canım ben bide soğuyunca yiyemem yumurtayı tam evden çıkarken hazır olacak şekilde haşlıyorum önce aleminyum folyoyla sarıyorum üzerine kağıt havluyla tabi karabiber tuzda alıyorum tam filimliğim yani

benim kan değerlerim normal çıktı ama 5. aydan itibaren demir kullanıcaz dedi dr.
bu kan hapını bütün hamişler kullanıyo mu yoksa bende eksiklik olabilür müü? :uhm:

sen benim sabah halimi bir görsen kalvaltı için evde hazırladığım ekmek arası peynir domates zeytin haşlanmış yumurta süt yoğurt meyve valla çocukların beslenme çantasını geçiyo sende yanında bişeyler götür

canım iyide ben öğretmenim 10 dk ara veriyom ondada aşağı iniyom
azcık dolanıyom bide çoook açık çay içiyom dışarısı dolu millet var
çay içmek için bizim şark köşemiz var oraya gidim deyom ama ordada tlf çekmiyo
bide öğrencilerde geliyo onların içinde de yemek olmuyo
aslında önceki grubum iyiydi hergün biri pasta felan yapardı oohhh ohh
bunlar yeni şincilik yok bişeler bide herkesin yaptığınıda yiyemzdim
hamişten önce şimdi canım isterse takmıyom vallahi kaydirigubbakcemile3

karakızım şampuan kremler buldunmu koyarsın poşetine onlar çok ihtiyaç olcak
hiç yaşa falan da bakma bulduğunu koy poşete sonra ayıklıyorsun zaten
ama kocişin hemen kasa kuyruğuna girmeli yoksam kuyrukta sıra gelmiyo
bi de eleyip geri atanlar oluyo sürekli kutulara bak yeni bir şey varmı diye
zaten oraya gittiğinde göreceksin pazar yeri gibi
beşik ana kucağı fiyatlarına da bak ilerde de alabilrisin şimdi evde kalabalık olmasın

kansızlık içim demir ilacı acaba kilo aldırırmı kıslar
ben belki de ondan kalınlaştım normaldedoğal yollardan alırım ama hamişlikte riske atamıyorum işte
doktorum verdi devam dedi hatta

nan zaten incecik bişiysin seni duyanda acaba nası kalınlaştı bu gacı dicek allahım ya acık al bişi olmaz bak bana tık yok hala akşamları göbiş bi çıkıyo gören diyo maşallah ne güzel olmuşsun sabah bi kalkıyom havası alınmış balon gibim hiç bişicik yok :roflol:

biraz gevezelik yapam da kaçam dediydim
ev toplamaya devam hergün bişeyler çıkıyo
bide perde yıkamalrı falan bilirsin işte
ondan sonra da bebiş doğana kadar elimi bişeye sürmem zaten
kız sen ablan mı demiştin aklıma taktın
biberiyeden ya yanık gibi kalırsa bacaklarım bide tatile gidecem reziil olurum valla

canım görümcem kullandı aynı senin dediğin tarifi sonra streçle sarmış bacaklarını aradan 5 dakika ya geçti ya geçmedi bi kaşıntı tuttu dedi sonrada yanma hissi banyoya kendimi nası attım bilemessin dedi sonra bıde bakmış kızarmış resmen bacakları korktum böyle kalacak diye ama sonra geçti dedi şimdi bi daha tövbe kullanmam biberiye yağını falan dedi belki etkisini öyle gösteriyordur bilemiyorum ama benden hatırlatması bide sen hamilesin o yüzden dikkat et canım emi

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

anam gel senide götürem dicem ama uzaksın sen napim kaydirigubbakcemile3

ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz

kız ben 2.5 aydır kullanıyom nerdeyse
sen daha yenisin canım bide bünyeye göre değişir herhalde

benim başta değerlerim normaldi sadece folik plus kullanıyordum 3 ay bitince folik plusu kesti maltofer diye bi demir ilacı verdi içinde folik asitte var ilacın zaten 3 ay öncesine göre 1 puan düşmüş kan değerim sınıra yaklaşmış

Back
X