• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

neslim gelmiş hoşgelmiş
nasıl iyice gezdinmi bari
biz böle evlerde pinekledik valla

Ah zeytinim sorma 48 saatten az sürdü ve fakat dünya kadar olay oldu.
Öncelikle Balıkesir netleşti, taşınıyoruz, nilkan cığım ev bakmaya başladı sanıyorum a.s
Dün otelden ayrılırken farkettim, biraz kanamam olmuş, hastaneye gittim baktılar sapasağlamdı eşşoğlusu/kızısı, yorgunluktan olabilir dedi doktor civanım.

Battaniye ve yastık almıştım arabaya, dönerken günbatımına Manyas'a gittik, ordan sonra bi yatmışım arka koltuğa, evin önünde uyandım kaydirigubbakcemile3

nan karalar tayfası!! yarın gitcem ben de, haberleşelim gari. Kıdemli hatun sen bize taktik ver -tatlicadiarzu-

kıs yazdım işte aklıma gelenleri
cumartesiye bişey kalmaz seçilmişleri seçmiş oluruz yarın gidelim
ama tam 18:00 de orda olun gerçi çalışanlar için zor ama
biz 20 dk geç kaldık talan etmişler
ya senin face dede resmin yoktu dimi ben seni tanıyamam
sen karakızla beni tanırsın tutarsın saçımızdan anlarız

canım iyide ben öğretmenim 10 dk ara veriyom ondada aşağı iniyom
azcık dolanıyom bide çoook açık çay içiyom dışarısı dolu millet var
çay içmek için bizim şark köşemiz var oraya gidim deyom ama ordada tlf çekmiyo
bide öğrencilerde geliyo onların içinde de yemek olmuyo
aslında önceki grubum iyiydi hergün biri pasta felan yapardı oohhh ohh
bunlar yeni şincilik yok bişeler bide herkesin yaptığınıda yiyemzdim
hamişten önce şimdi canım isterse takmıyom vallahi kaydirigubbakcemile3

ben iki canlıyın kimse kusura bakmasın de ye gitsin

Öncelikle Balıkesir netleşti, taşınıyoruz, nilkan cığım ev bakmaya başladı sanıyorum a.s
Dün otelden ayrılırken farkettim, biraz kanamam olmuş, hastaneye gittim baktılar sapasağlamdı eşşoğlusu/kızısı, yorgunluktan olabilir dedi doktor civanım.

Battaniye ve yastık almıştım arabaya, dönerken günbatımına Manyas'a gittik, ordan sonra bi yatmışım arka koltuğa, evin önünde uyandım kaydirigubbakcemile3

ohh süper valla
gez canım gez deymiş baksana
hadi hayırlısı olsun bizim bir ayağımız balıkkesirde
evimiz var orda ananem orda yaşıyo
belkim bizimkilerde ilerde yerleşecekler oraya
ama bana bir nasip olmadı oralar gelmek
ama bir ara gitmeyi düşünüyom
bak orda da bulurum seni

benim başta değerlerim normaldi sadece folik plus kullanıyordum 3 ay bitince folik plusu kesti maltofer diye bi demir ilacı verdi içinde folik asitte var ilacın zaten 3 ay öncesine göre 1 puan düşmüş kan değerim sınıra yaklaşmış

işte bebiş alıyo olan kanımızı da bizde böle kansız kalıyoz işte
benim ilacımda da hem folik asit var hem de b12 vitamini var kullanacaz bakalım

benim kan değerlerim normal çıktı ama 5. aydan itibaren demir kullanıcaz dedi dr.
bu kan hapını bütün hamişler kullanıyo mu yoksa bende eksiklik olabilür müü? :uhm:

hayır canım bütün hamişler kullanıyo
içerdeki yaramaz çıkarken kana ihtiyacın olcak ya ondan
şimdiden kan takviyesi yapılıyo
hatta sen şanslısın çoğu hamiş 3 aydan sonra başlıyo kan değeri düşük olduğu için

canım yürüyüş yaparken önermiyo ama sen yinede yavaş yavaş çık nefes nefese kalma

ay zati yavaş yavaş çıkıyom ilk zamanlar perişan oluyodum da artık bünye alıştı baldırlarda kas yaptık valla yokuş çıkmaktan
o yokuş yüzünden topuklu giyemiyom hep spor hep spor korkuyom valla düşersem deyüü

benim kan değerlerim normal çıktı ama 5. aydan itibaren demir kullanıcaz dedi dr.
bu kan hapını bütün hamişler kullanıyo mu yoksa bende eksiklik olabilür müü? :uhm:

hamilelikte kan değerleri düşermiş canım
şimdi olmasa bile özellikle son aylarda kullanacak herkes
çünkü doğum esnasında da çok kan kaybı oluyo ya ondan

ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz

bacımcığım günaydın, yoktum bu aralar ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum ama bizim melekler kimseye cavap vermemezlik yapmazlar. yerimseniben

karakızım şampuan kremler buldunmu koyarsın poşetine onlar çok ihtiyaç olcak
hiç yaşa falan da bakma bulduğunu koy poşete sonra ayıklıyorsun zaten
ama kocişin hemen kasa kuyruğuna girmeli yoksam kuyrukta sıra gelmiyo
bi de eleyip geri atanlar oluyo sürekli kutulara bak yeni bir şey varmı diye
zaten oraya gittiğinde göreceksin pazar yeri gibi
beşik ana kucağı fiyatlarına da bak ilerde de alabilrisin şimdi evde kalabalık olmasın

yaa çok keyifli olur.. canım çektiii ama Ankara'da yok kiii..kıskandım sizi kıslarr toplaşın gidin daha zevkli olur :dance:

nesli geçmiş olsun.. ben de balıkesir'e taşınmak istiyoduuuumm kısmet olmadıı :1no2:... ama umudumu yitirmedim er ya da geç gitcem burdan :dilcikar:

Günaydın dünya tatlıları a.s. a.s.

Benim doktor işim yarın sabah saat 8-8,30 arasına kaldı kızlar Allah nasip ederse ozaman bakalım neler diyecekeler..Hayırlısı...Herşey iyi olacak inşallah..

Bugün yataktan dengeli kalktım iyiyim çok şükür bulantı hafif hafif yokluyor ama ben bunlara şükrediyorum kaydirigubbakcemile3

İnşallah bugün doktora giden arkadaşlarımızda güzel haberler alırız a.s. a.s. a.s.

ohh süper valla
gez canım gez deymiş baksana
hadi hayırlısı olsun bizim bir ayağımız balıkkesirde
evimiz var orda ananem orda yaşıyo
belkim bizimkilerde ilerde yerleşecekler oraya
ama bana bir nasip olmadı oralar gelmek
ama bir ara gitmeyi düşünüyom
bak orda da bulurum seni

nan tontik, ben de yarın diyom ve hatta 20 dakika kala orda olam bari diyom da, birisi tarif etmeli, biz bilmiyoz oracıkları. Ayrıcana burda boy boy resimler var ya kız KK albümde, allahsız tosbaa daa ne olsun tanımazmışmışş:mymeka:

valla nesli bana yapıyorlar artık bir daha girmiyeyim diye düşündüm acab dedim doğulmuyum diye mi böyle yapıyorlar anlamadım

bilmiyom valla bana vermedi kesinliklen hem de belki 29unda gidince veriri bilmiyom gaari

karakız valla belden kalınlaştım kız
dün çok sinirlendim
dışarı çıkacam kapri giyem dedim
beli olmadı
şimdi sadece 2 pantolonum oluyo bana bu yaz bütün kaprilerime elvade dedim
kız bide o yağları gece yatarken kullanılıyo
demek ben sabah bacağımı yerinde bulamayacaktım
demek yanınca ne selülüt kalıyo ne de bacak ondan kesin çözüm dedi melankini bey

Neslim hoşgeldin tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah..

Eve döndüğüne göre iyice dinlen yorma kendini canım a.s. a.s.

Yine birilerib ir yere gidiyor ama tam okuyamadım anlayamadım :1closedeyes:

hayır canım bütün hamişler kullanıyo
içerdeki yaramaz çıkarken kana ihtiyacın olcak ya ondan
şimdiden kan takviyesi yapılıyo
hatta sen şanslısın çoğu hamiş 3 aydan sonra başlıyo kan değeri düşük olduğu için

hamilelikte kan değerleri düşermiş canım
şimdi olmasa bile özellikle son aylarda kullanacak herkes
çünkü doğum esnasında da çok kan kaybı oluyo ya ondan

teşkür ettim kıslaaar.. o zaman panik yook:sm_cool:

karakız valla belden kalınlaştım kız
dün çok sinirlendim
dışarı çıkacam kapri giyem dedim
beli olmadı
şimdi sadece 2 pantolonum oluyo bana bu yaz bütün kaprilerime elvade dedim
kız bide o yağları gece yatarken kullanılıyo
demek ben sabah bacağımı yerinde bulamayacaktım
demek yanınca ne selülüt kalıyo ne de bacak ondan kesin çözüm dedi melankini bey

melankini bey kim...?

Son düzenleme:
ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz

aaa şimdi dayak geliyo heee :oklava:
neden aramıza almıyak kız allahım yarebbiimmm
sen elevit kullanan var mı dedindi ben kullanmadıım için oralı olmadım kullananlar var ama daha gelmemişlerdir

Back
X