• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

asebaa gördüm göbüşünüü diğer topicte de vaarr
maşallah büyümüş kocaman olmuuşş aynı destna kimin kaydirigubbakcemile2
destna nerde bu arada yaa

buldum o dagi ama bilgisayardan ekleyebilmek icin önce o resmin bir linki olmasi gerekio ki http:// diye baslayan yere o linki verelim o yine iste URL oluyo..
resim önce interenet yükleniyo daha sonra sayafda acik olarak paylasilio,eklenti ekleden yaparsan direk bizim pc den cekiyo

sağol kartanesi işe yarayacak galiba
evet yaaa o benim göbüşüm hemde kocaman :CüvCüv: delikafadulden

gal.php

gızlarrrrrrrrrr delüler gibi yazmışsınız sabahtan berü allah bebişinizi versin emiiii kaydirigubbakcemile3

okumicam geçmüş falan of yetti beeeeeeeee işten kovulcam len bu kk yüzündennnn
zaten herkes bana cephe almış millet sürekli internette geziyom diye trip atıyo gıcık oldumm :kızgın: oysaki ben hem işimi yapıyom hem size laf yetiştirip okuyodum ama millet sayfayı açık görüyo ya onlar çalışıyo ben yatıyo oluyorum o yüzden bugun çok giremedimmm senağlama

ay içim gitti yaaaaaaaaaa maşallah subhanallahhhhhhhh nazarlarrrrrrrrr değmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende istiyom bundaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

ay kızlar şimdi benim dr a gitme tarihimi öne aldıkya acaba bu gıttığımde kesin cinsiyeti söylermi 15+4 olcam p.tesi gittiğimde enson 11+2 de gitmiştim ve bana ozaman erkek gibi ama genede emin değilim demişti p.tesi belli olur inşallah annesinin zuzusu :emir_bebek:

aman yaa önce internete upload etcen resmi sonra siteye yüklücen cok ugrastirici valla eklenti seklinde daha kolay tikla linki resim karsinda isteyen baksin

ay kızlar şimdi benim dr a gitme tarihimi öne aldıkya acaba bu gıttığımde kesin cinsiyeti söylermi 15+4 olcam p.tesi gittiğimde enson 11+2 de gitmiştim ve bana ozaman erkek gibi ama genede emin değilim demişti p.tesi belli olur inşallah annesinin zuzusu :emir_bebek:

İnşallah birtanem eğer utanmazda gösterirseeeee tamamdır öğrenirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yerim ben o zuzuyu :ecrin_bebek:

bu sen misin gııııııııı amaaaaaaaaaannn :nazar:

oldu kuzum oldu hemde cok güzel oldu
masallah göbisine valla :nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan saklasin
simdi aynisini kasim anneleri göbisleri topigine de ekle bacim tam olsun

aseba anam maşallah göbişine kıs kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın içindeki bebişide öperimmm benn :emir_bebek:
eveet ben ve göbüşüm azcık büyük emme idare edin
tipinden mi ne benim ki çok büyük oldu kaydirigubbakcemile3

İnşallah birtanem eğer utanmazda gösterirseeeee tamamdır öğrenirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yerim ben o zuzuyu :ecrin_bebek:

nazlım senin heyecanın beni sarmıştı ya şimdi bide kendi heyecanımda eklendi heyecan dorukta anlayacağın yarın senden gelcek o güzel vede sağlıklı heberleri p.teside kendimden duyacağım o güzel ve sağlıklı haberleri heyecanla bekliyorum Şeniz

Back
X