• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk canım sonunda kavuştum sizlere.şuan herşey normal görünüyor hepimiz sağlıcakla dünyaya getirirz bebişlerimizi.kıslar size birey söyleyeceğim yengem 3 ay önce doğum yapmıştı.bebeği muaneye götürdüklerinde kalbi delik demiş dr.bebşte aşırı derece öksürük ve balgam vardı şimdi hast.yatırmışlar bronşit olabilir demişler ve birkaç ay sonrada kalpten ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum bu küçücük bebişe:Saruboceq:

canım çok çok geçmiş olsun.bizim dualarımız tüm bebişlerle birlikte.rabbim sağlığına kavuşmayı nasip etsin

karakızım,nilkancım çok sağolun dualarınızı bekliyoruz.rabbim bize bizlere ble acılar yaşatmasın inş

ooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..

annem bir melek antibiyotik zorda kalmadıkça kullanma zatgen senin doktorun kullanma demiş diklkat et kendine aklına kötü şeyler getirme...nazlım yarınmı doktora gidecen ?benimde bir sürü kitabım var ama okuyamıyorum malum baş agrılarım yüzünden cesaret edemedim neredeyse 1 aydır elimdeki kitabı bitirecem kitapta çok kalın degil haaa.itekcim nerdesin ya bizde merak ettik seni en son doktora gidecem dedim gidiş o gidiş gerçi geldiysende ben görmedim malum sık giremiyorum bu aralar...yahu bu arada bizim diger kızlar nerde beratefe uni bugün hiç ugramadılar..

ooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..

annem bir melek antibiyotik zorda kalmadıkça kullanma zatgen senin doktorun kullanma demiş diklkat et kendine aklına kötü şeyler getirme...nazlım yarınmı doktora gidecen ?benimde bir sürü kitabım var ama okuyamıyorum malum baş agrılarım yüzünden cesaret edemedim neredeyse 1 aydır elimdeki kitabı bitirecem kitapta çok kalın degil haaa.itekcim nerdesin ya bizde merak ettik seni en son doktora gidecem dedim gidiş o gidiş gerçi geldiysende ben görmedim malum sık giremiyorum bu aralar...yahu bu arada bizim diger kızlar nerde beratefe uni bugün hiç ugramadılar..
Evet canım yarın doktora nasip olursa sabah erkenden gidiyoruz..İnşallah Allahımında izniyle herşey güzel olacak:Saruboceq::Saruboceq:Baş ağrın geçsin okursun cnm zira boşta otur otur vakit geçmiyor en güzeli birde sürükleyici oldumu tamamdır a.s. a.s.

canım hoşgeldin walla 1 haftadır yeni uğruyorum çok özlemişim hepinizi.allah kolaylık versin canım sanada hamile hamile insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor
Evet canım yarın doktora nasip olursa sabah erkenden gidiyoruz..İnşallah Allahımında izniyle herşey güzel olacak:Saruboceq::Saruboceq:Baş ağrın geçsin okursun cnm zira boşta otur otur vakit geçmiyor en güzeli birde sürükleyici oldumu tamamdır a.s. a.s.

inş hayırlı haberlerle dönersin canım moralini yüksek tut

haklısın nazlım her kitabı o yüzden okuyamıyorum sürükleyecek yoksa sıkılıyorum ee ee diye diye ...roman olacak ..elimde ılgın olut var şimdi hala bitemedi önce nevayı okumuştum şimdi yüzleri arayan adam dı sanırım sonra canan tanın yeni kitabı sonra yabancı yazar var ..bunlar benim olanlar birde kuzenden aldıklarım var 2 tane falan...

canım hoşgeldin walla 1 haftadır yeni uğruyorum çok özlemişim hepinizi.allah kolaylık versin canım sanada hamile hamile insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor

inş hayırlı haberlerle dönersin canım moralini yüksek tut

Aminnnnn cnm Moralim şükür yüksek Allahım iyiliklerle karşılaştırsın :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

haklısın nazlım her kitabı o yüzden okuyamıyorum sürükleyecek yoksa sıkılıyorum ee ee diye diye ...roman olacak ..elimde ılgın olut var şimdi hala bitemedi önce nevayı okumuştum şimdi yüzleri arayan adam dı sanırım sonra canan tanın yeni kitabı sonra yabancı yazar var ..bunlar benim olanlar birde kuzenden aldıklarım var 2 tane falan...

Canan Tan piraye bundan sonra nasipse sıraya koyduk bakalımkaydirigubbakcemile3

ay mavi müdür bide kadınmı dedin senide bu hamile halinle yoruyo tam sopalıkmış o gönder ben bi döveyim onu arakadaşımı niye yoruyosun diye
sen nası oldun bu arada şikayetlerin devam ediyomu canım Şeniz

ay mavi müdür bide kadınmı dedin senide bu hamile halinle yoruyo tam sopalıkmış o gönder ben bi döveyim onu arakadaşımı niye yoruyosun diye
sen nası oldun bu arada şikayetlerin devam ediyomu canım Şeniz

ahh canım zaten kadınlar anlayışsız oluyor erkekler daha merhametli geliyor bana.dr.bile öle kadın dr.lar biraz daha cadı oluyorkaydirigubbakcemile3

kasımın güzel annişleri ben geldim unutmamışsınızdır umarım:oklava:en sonunda işleri bitirip geldim valla sonunda bitti evin tadilatı.bu arada geçen hafta perşembe kontrole gittim maş bebişim çok iyiymiş önceden 1 hafta küçük görünüyordu bu gittiğimde haftası ile uyumluydu.elleri poposu ayyy yerim ben onu yaaa.bu arada sadece 1,5 kilo almışım:lepi:herşey yolunda anlayacağınız gelecek ay 3lü tarama için gideceğim.walla geçmişi okuyamıyorum çoooooooooook ilerlemiş keşke biri bana özet geçse haa ne dersinizhihoyyyt

ne unutması kız nerdeydin meraktan çatladık
iyi olmana sevindim canım
arayı bu kadar uzatmazsın artık

ay kızlar şimdi benim dr a gitme tarihimi öne aldıkya acaba bu gıttığımde kesin cinsiyeti söylermi 15+4 olcam p.tesi gittiğimde enson 11+2 de gitmiştim ve bana ozaman erkek gibi ama genede emin değilim demişti p.tesi belli olur inşallah annesinin zuzusu :emir_bebek:

aminnnnnn canım teşekkür ederiz allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah

hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 bekle bizi chiccoooo delikafadulden

CADIARZU bendemi perşembe gelsem ki acaba kıs akşamda kocişle konuşayım bide bakalım ne diyecek

evet evet sen bi kocişe söle kız
orda da görüşürüz
hatta doğuma birlikte gideriz ama şeyma gacısı aynı anda doğum yaptıramaz işte
zaten aramızda 1 hafta var.benim de sıpam 1 hafta büyük çıkyo zaten
kız anlaşalımda aynı ana denk getirmeyelim sancılarımızıkaydirigubbakcemile3

karakızım itekcim valla öyle biraz kök söktürüyor gerçi şuan iyi degilim sonra yaparım dedigimde birşey demiyor ama sonuçta sonrada olsa yapıyorum..sanırım evlenmemiş yani çocuguda yok sanırım o yzüden belki anlamayabilir...biliyor özellikle sabahları sıkıntılı oldugumu neyse anladı şimdi sbaahları özellikle çok fazla birşey istemiyor ama bir arkadaş daha gebe oda izne ayrılacak 1 aya kadar onada zırt pırt birşey istiyor yakınında biz varızda ... nazlım o kitabı okuyalı çok oldu bana ..hatta yüregim seni çok sevdi kitabıda okudum...

yaa kızlaar midem bulanmaya başlaadı gene çıkış saatine yakııın

ayy ne zaman geçecek bu sıkıntılar yaa bende yemeği yiyorum 1 saat sonra hiçbir şey yememişim gibi midem kazınıyor.bugünde mideme acayip kramp girdi felaketti neden oldu anlamadım

naber kızlar calıstım calıstım geldım acıktım yawww cokacimcoook daha ögle yemegı yıycemsöledım bakalım ınsallah cabuk gelır acummmmmmmm açççç ıtek bayadır yoktun hosgeldın :1hug:

naber kızlar calıstım calıstım geldım acıktım yawww cokacimcoook daha ögle yemegı yıycemsöledım bakalım ınsallah cabuk gelır acummmmmmmm açççç ıtek bayadır yoktun hosgeldın :1hug:

sende hoşgeldin canım kıs bu saatte mi yiyorsun öğle yemeğini,bebişe iyi bak onu aç bırakma haaa

kartanem inaşşal uzun sürmez yaa valla ilk zmanlar yoktu şimdi olması hele sıcaklarda daha kötü olur bulantı ilacı al bacım zorlama kendini..kusunca daha kötü oluyor ..... bugünde ankara sıkıcı hava kötü bunaltıcı..

Selam arkadaslar

2li testimin kan sonucu riskli cıktı hem testi yapan doktor hem de kendi doktorum CVS veya Amniyosentez(AS) önerdi.
sonucta ikisinin de duşuk riski mevcut esim de yaptırmaktan yana değil.
AS için 18 haftaya kadar beklemem gerekiyor CVS de kılolu olduğum daha zormuş ne yapacağım karar veremedim bu kadar zaman da beklemek istemiyorum
esim yaptırmayalım bir sey yoktur para tuzağı diyor ben arastırdıkca CVS yapıp rahatlayım diyorum sonucta down sendromlu cıkarsa allah korusun daha erken aldırma sansı var
ya da eşimin dediği gibi yaptırmayıp 9 ayı beklemek bunu da ben istemiyorum acıkcası
bu durumu yasamaış olan var mı amniyosentez ya da CVS yaptıracak olan var mı
yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Back
X