slm canım valla bende bu hafta hiç giremedim benim yokluğumda farkedilmemş hiç baksana senağlamaooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..
annem bir melek antibiyotik zorda kalmadıkça kullanma zatgen senin doktorun kullanma demiş diklkat et kendine aklına kötü şeyler getirme...nazlım yarınmı doktora gidecen ?benimde bir sürü kitabım var ama okuyamıyorum malum baş agrılarım yüzünden cesaret edemedim neredeyse 1 aydır elimdeki kitabı bitirecem kitapta çok kalın degil haaa.itekcim nerdesin ya bizde merak ettik seni en son doktora gidecem dedim gidiş o gidiş gerçi geldiysende ben görmedim malum sık giremiyorum bu aralar...yahu bu arada bizim diger kızlar nerde beratefe uni bugün hiç ugramadılar..