• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş

aaaaa bana da mı kız demiiiişşş :1shok:
bakmadımdı dahaa
olsuun kıız bak bu yaştaki kızlar pek kıymetli olcak kız az ya alkisalkisalkis

tünaydın fıstıklarrr,cumanız mğübarek olsun
yine kaynatmışsınız bakıyorum da enerjinize hayranım valla
bende temizlik yaptım yine bugün banyoyu wc yi cifledim
çamaşır attım makineye , toz aldım anca gelebildim..
kızlarrr yaa bize dua edin ne olur bugün mübarek gün
benim koçiş hamile olduğumu öğrendiğim gün işten çıkarıldı
bugüne kadar hala bi iş bulamadı,şimdi yine bi iş görüşmesine gitti
dua edinde bu kez olsun nereye el atsak bi türlü olmadı
valla kafama takmıyordum ama bundan sonra sıyırıcam heralde..
kısmet işte 2 sene bebiş istemedik tam bebiş oldu,başımıza bunlar geldi
eşimde diyor ki kız çocuğu bereketli olur
göörüceksin bak ne güzellikler getiricek bize...inşallah dediği gibi olur...
canım kocişin inşallah hayırlı haberlerle gelir
canını sıkma ve bebişi üzme sakın
herşey yoluna girecek inşallah :Saruboceq:

canım zaten yüzdeli konuşuyo belki seni heyecanlandırmamak için demedi biz eşim ben doktor pipi gibi bişey gördük ama tabi emin diiliz ay çatlıycam ben bidaha gircem ultrasona gitmeden önce belki netleşir
hayırlısı olsun bakalım

Merhaba Kızlar 2li test sonucları ultrason iyi kan değerleri problemli
kandaki risk 1/28 miş ultrasonla bileşkesi de 1/147
4-5 doktora sordum hepsi de amniyosentez veya CVS yapılmasını öneriyor
ben CVS istiyordum 11-14 haftada yapılıyor ve erken sonuc alıyorsun plesentadan numune alınıyormus
amniyosentez de 16-20 haftalar arası yapıplıp en az 2 haftada sonucu cıkıyormus
doktor ulatrason sonucların iyi sacede kanda problem olduğu için içim rahat dedi amniyosentez yapmamız hem kılon hem risk acısından daha uygun olacaktır.
amniyosentez yapacak doktora yonlendirdi haftaya da onunla kontrolüm sonrasında durum netleşecek insallah.
gelişmelerden haberdar ederim sizi inşallah sonuclar da iyi cıkar.
geçmiş olsun canım inşallah test sonuçların olumlu sonuçlanır
güsel haberler getirirsin inşallah bizlere

karakız aseba topicteki arkadaş size kıznız oolcak demiş gördünüz mü
ayy baktım ama heeeç inanasım gelmedi
hem elifsun sana erkek olabülür demiş
amma seninki kız değilmi

bana da kız demişşş naaann kartanesiii sanada kız demiş alla alla hepimizin kısı olcek bu duruma göre herkese kıs demiş
bana da kıs karakıza da kıs demiş delikafadulden

ay bende sorriyim mi dur bakalımm ama altta tickerde yazıyo oğlum olucağı olmaskii birasda kız olsun yaa ortalık prens doldu prenseste isteriz isterizzkaydirigubbakcemile3

aayyy bence sen de sormalısın bakalım doğru mu çıkcaktıı
tickera niye yazdın hemen bea :mymeka:
görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış :roflol:

ne güsel seviomuş öle valla ben eşşek sıpası yaramaz kedi minik kuşum falan diomm şincilik eşim bana paptyam der hep ben de minik kuşum derim :utangac:

kız eşin olcekmiş yanında ayıp olmasın adama hani biz de daha tanışmıyok ya o bakımdan manyak falan demesin bize internette tanışıp çııkan kaçan evlenen duyduk da int. de tanışan 2 hamilenin macerası da ilk olur atık:roflol:

:roflol: :roflol:
muhtemelen manyak der kuzu yaa
bence başka bi plan kurmalıyızz
aaa ebiscee ne zamandır görmüyom seni demeliyim ben sanki yıllardır görüşmemişiz gibi :roflol: :roflol:

kartanesi ekledim canım seni kabul et olur mu.

benim neyim eksik :mymeka: banada gönder bende ekleyecem

yaaaaaaaaaa hainlerrrrrrrrrr :delphin: bende gelcam asya yakasında mı gitceniz yerr ??

anadolu yakasında bacım bu yakadaysan tarif edelim sanada sende gel bu gacılar eyicene çıldırsın sonra kaydirigubbakcemile3

nan karakızz dr. git gel hemen yaz hemi bazı arkidişler bi türlü yazmıolar hemen merakta koyuyolatr bizi de :1closedeyes:

yazmammı kısss olmadı dr odasındaki pc den iki dakka izin alır yazarım :roflol:

herkes buluşur toplanırr ben rizedeyim durum ağırr:utangac: ay bayılıcam aryim şunları niye gelmiyolarr pizza soğuycakk kızlar ilk kez denedim tadına bakmadım
iyi olursa tarifi veririimm

:oklava: kaydirigubbakcemile nan bak hala ne diyo ya

aaaaa bana da mı kız demiiiişşş :1shok:
bakmadımdı dahaa
olsuun kıız bak bu yaştaki kızlar pek kıymetli olcak kız az ya alkisalkisalkis

bak ben kız demiştim ilk ona göre he kaydirigubbakcemile3

kızlar bu mide yanması ekşimesine bir çözüm varmı ya ben bu mideden çok çekiyom senağlama yine yanıyo

tünaydın fıstıklarrr,cumanız mğübarek olsun
yine kaynatmışsınız bakıyorum da enerjinize hayranım valla
bende temizlik yaptım yine bugün banyoyu wc yi cifledim
çamaşır attım makineye , toz aldım anca gelebildim..
kızlarrr yaa bize dua edin ne olur bugün mübarek gün
benim koçiş hamile olduğumu öğrendiğim gün işten çıkarıldı
bugüne kadar hala bi iş bulamadı,şimdi yine bi iş görüşmesine gitti
dua edinde bu kez olsun nereye el atsak bi türlü olmadı
valla kafama takmıyordum ama bundan sonra sıyırıcam heralde..
kısmet işte 2 sene bebiş istemedik tam bebiş oldu,başımıza bunlar geldi
eşimde diyor ki kız çocuğu bereketli olur
göörüceksin bak ne güzellikler getiricek bize...inşallah dediği gibi olur...

canım umarım yakın zamanda bir iş bulur eşin :Saruboceq:

-
kıs noldu niye küstün anam kötü bişimi dedik bişi oldu :bbo:
öpimde barışalım bari Şeniz

yaww yaziyom yazıyom hiç cevap yoookk.bana bişe yazmıyonuz :çok üzgünüm: saten canım sıkkın

herkes buluşur toplanırr ben rizedeyim durum ağırr:utangac: ay bayılıcam aryim şunları niye gelmiyolarr pizza soğuycakk kızlar ilk kez denedim tadına bakmadım
iyi olursa tarifi veririimm

pizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen

pastamı götürüyosunuz kim götürüyor durun bana da...ayy pis bogazım sanki dogru dürüst birşey yemiyorum kii..eskiden tatlı delisi idim şimdik çok az yiyorum daha çok tuzlu ekşi ayy kızımmı olacak nee??

kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen
vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym

yok canım ben onları ayıklayıp yiyom :)))
hiç sevmem kendilerini zaten :)
ama pizzaya bayılırım

yaa ben yiyorum pizza ama biz evde pişiriryoruz dondurulmuş alıp pişiriyoru..yeri degl biliyorum ama salam degilde sucuk ve sosiside tost makinasında pişirip yiyoruz hani tost için...umarım bir sıkıntı olmaz...kartanesi bende siz uzun zmandır görüşmüyorsunuz gibi yapında öyle konuşun zaten eşinde az geri durur valla ben bile denk gelsem eşim ne oluyo der ...msnyede eklenenler olmuş bakıyorum..kartanesi bizimde burada yasaklı o yüzden giremiyorum bende ancak eve gidince akşam bakıyorum..

vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym

canım biz eve hiç kola almıyoruz ama
gittiğimiz yerlerde benim yanımda içiyolarsa
benimde canım istiyo yarın barddak içiyorum dayanamayıp
o kadardan da bişey olmaz heralde
ben mesela sigara içmiyorum yaaa
cips kola felan yiyince arada o nlar benim kötü alışkanlığım
napim arada yemekten bişey olmaz diye avutuyorum kendimi
kaydirigubbakcemile3

hamilerin yanında diyemem canınız çekerr demii büssürüü mama yaptım komşuları bekliyorum gelmdiler bayılacamm yaa açlıktann-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 mamalrını bızsız yıyosun :oklava: elınde patlasın gelmesınler bı zgelelım :mymeka:
ne güsel seviomuş öle valla ben eşşek sıpası yaramaz kedi minik kuşum falan diomm şincilik eşim bana paptyam der hep ben de minik kuşum derim :utangac:

kız eşin olcekmiş yanında ayıp olmasın adama hani biz de daha tanışmıyok ya o bakımdan manyak falan demesin bize internette tanışıp çııkan kaçan evlenen duyduk da int. de tanışan 2 hamilenin macerası da ilk olur atık:roflol:

:lepi: laelaelaelaelae manset olursunuz delikafadulden ıkı hamış ınternette bulusup tanısıp kaynasıp gezdıler :teytey:

kızlar yaa benim cinsiyeti verdiginiz topikteki bayan baktı ama %50 kız ve erkek dedi yani eşimle bende aralık dogumlu olmudugumuzdan sonuç böyle çıkıyormuş..ve ilk defa bende böyle bir sonuç almış...

Back
X