• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym

ben de iki kere falan içtim yaa dayanamadımm -tatlicadiarzu-

cevap :icecream: :icecream:

cnm donduma istedi..ayy ben tatlıdan bahsettim ama benim tatlı niyetine yedigim tek şey dondurma olsa gerek.gerçi meyveyede çok danandım ben belki onlardan ihtiyacı aldıgım için aramıyorum ekstradan tatlı...zaren niye öyel diyorsun bak bende kaç kere yazdım özel cvp yok anacım kızma..

kızlar yaa benim cinsiyeti verdiginiz topikteki bayan baktı ama %50 kız ve erkek dedi yani eşimle bende aralık dogumlu olmudugumuzdan sonuç böyle çıkıyormuş..ve ilk defa bende böyle bir sonuç almış...

:) sizde bişey var o zaman canım kaydirigubbakcemile3
yaa olabilir, bana da emin değilim ama erkek olabilir dedi
bizde eşimle hemen hemen yanı tarihlerde doğmuşuz sizin duruma
benziyo canım.

yaa ben yiyorum pizza ama biz evde pişiriryoruz dondurulmuş alıp pişiriyoru..yeri degl biliyorum ama salam degilde sucuk ve sosiside tost makinasında pişirip yiyoruz hani tost için...umarım bir sıkıntı olmaz...kartanesi bende siz uzun zmandır görüşmüyorsunuz gibi yapında öyle konuşun zaten eşinde az geri durur valla ben bile denk gelsem eşim ne oluyo der ...msnyede eklenenler olmuş bakıyorum..kartanesi bizimde burada yasaklı o yüzden giremiyorum bende ancak eve gidince akşam bakıyorum..

canım sanırım sucuk sosis pişmiş de olsa yemememiz gerekiyo tam emin diilim ama ben yemiyom yaani o önceden bekliyo falan ya toxoplazma için zararlı olabiliyo galibaa

kızlar bu mide yanması ekşimesine bir çözüm varmı ya ben bu mideden çok çekiyom senağlama yine yanıyo

canım bana dr um reni şurup verdi sende istersen dr na sor muhakkak bi ilaç veriri sanada

yaww yaziyom yazıyom hiç cevap yoookk.bana bişe yazmıyonuz :çok üzgünüm: saten canım sıkkın

ay noldu niye canın sıkıldı Şeniz

pizzaa mıııı? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar pizza demişken ya pizzada salam sucuk sosis oluyo ya hani bize onlar yasak ya siz pizzada yiyomusunuz ben normalde yemiyom ama pizzaya dayanamıyom bazeeen

ya ben hamile kalınca tiksindim pizzadan ıyyyk hamilelikten önce en sevdiğim şeydi

pastamı götürüyosunuz kim götürüyor durun bana da...ayy pis bogazım sanki dogru dürüst birşey yemiyorum kii..eskiden tatlı delisi idim şimdik çok az yiyorum daha çok tuzlu ekşi ayy kızımmı olacak nee??

bak canım pasta istedi senağlama
ay her duyduğunuda istermi insan kaydirigubbakcemile3

vallahi ben salamsız olanından falan akdeniz usülü vejeteryan falan yiyorum ama çok nadir ya birde hamileliğim süresince 2 kez cola içtim çok zararı oluyomu ya dayanamadım içtim yani rüyalarıma falan giriyodu cola napıym

ya bende içtim iki defa kola o kadar çoK canım istediki dayanamadım senağlama

mavicim aynı bende snein gibiyim tek tatlı niyetine yediğim şey dondurma
birde meyve...başkada bişey yemiyorum ne çikolata ne pasta
tiksiniyorum..sanırsam seninde kızın olucak :)

kızlar her ne kadar burda gıbı görunsem de calısıyordum gecmısıde okuyup geldım herkes bulusuyo ya gezıyoo benımde canım cektı ama -tatlicadiarzu-

canım biz eve hiç kola almıyoruz ama
gittiğimiz yerlerde benim yanımda içiyolarsa
benimde canım istiyo yarın barddak içiyorum dayanamayıp
o kadardan da bişey olmaz heralde
ben mesela sigara içmiyorum yaaa
cips kola felan yiyince arada o nlar benim kötü alışkanlığım
napim arada yemekten bişey olmaz diye avutuyorum kendimi
kaydirigubbakcemile3

canım ne zamandır cips istiyo yaaa ama yemedim halaaa :çok üzgünüm:

cnm donduma istedi..ayy ben tatlıdan bahsettim ama benim tatlı niyetine yedigim tek şey dondurma olsa gerek.gerçi meyveyede çok danandım ben belki onlardan ihtiyacı aldıgım için aramıyorum ekstradan tatlı...zaren niye öyel diyorsun bak bende kaç kere yazdım özel cvp yok anacım kızma..

canım bende dondurma çok yiyorum özsütün dondurması çok doğalmış

kızlar yaa benim cinsiyeti verdiginiz topikteki bayan baktı ama %50 kız ve erkek dedi yani eşimle bende aralık dogumlu olmudugumuzdan sonuç böyle çıkıyormuş..ve ilk defa bende böyle bir sonuç almış...

:roflol: :roflol: :roflol:
mavi süpermiş yaa %50 kız %50 erkek biz de öyle tahmin ediyoduk zaten desdeydin sositososito

al sana da cevap delikafadulden
ben de tuza bana bana erik yiyp duruyom kocişle aramızda facia çıkcak yakında elimden tuzu alıyo ben çaktırmadan tepsinin kenarına koyuyom sonra görüyo gene kızıyoo :bbo:

mavicim aynı bende snein gibiyim tek tatlı niyetine yediğim şey dondurma
birde meyve...başkada bişey yemiyorum ne çikolata ne pasta
tiksiniyorum..sanırsam seninde kızın olucak :)

benim tiksindiğim tek şey sulu yemekler
onun dışında meyve, çikolata, tatlı ekşi herbişeye açığım

ben kartanesi, karakız mavi denizi ekledim
hanı ismi a....e olan varya işte o benimmmm

kız elifsun sende yolla adresini ekliyeyim senide

KARAKIZCIM ben bu doktora ne zaman gitsem soracaklarımın yarısını unutuyorum ultrason heyecanına dalıp bundan sonra kağıda yazıcam vallahi :kahve:

ebisceee gel çabuk plan kuralımm kaydirigubbakcemile3
ayy kıı sanki kırk yıldır tanıyomuşum gibi oldum nan ben seni
görünce sarılasım geldi valla :jeyyar:

ben de yicem bugün bana ne bana neeee
ooh bugün cuma akşam film izleyelim karşısında da cips yiyelim ama kolasız da gitmez ki o şimdi :çok üzgünüm:

çok istediyse canın ye tabi,
fırınlanmış olanlar var biliyosun dimi canım
ben bazen onlardan bazende diğerlerinden yiyorum aşerdikçe :))
aman kola içme yanın da öyle de güzel gidiyo ki tek başına
boşver kolayı.

Back
X