hee kız manyakk ben de zıpladımm hamiş hamiş yaptığına bak delü gacının
yaw sorma anam bide işyerinde hoparlöründe sesi açıktı millet bana baktı dönüp noluyo der gibi kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee kız manyakk ben de zıpladımm hamiş hamiş yaptığına bak delü gacının
Annelik ve Bebek Bakımıuni nan o kitabın ismini hele bi daha yazıver sana zahmet bende alacam kıskandım haaa kaydirigubbakcemile3
yok güzelim yaa ben halı malı kaldırmam o ne ya ööle eve ayrı bir hava katıyor halı
ayrıca halı olmayan yer daha bi toz oluyo sanki yaa
benim de halılar yıkanacak ne zamandır halı yıkama mak. alayım diyodum almadık hala hala almazsa eşim yıkamaya vercem halıları artıkk :dilcikar:
tamam canım bende açınca genelde çevrimdışı olurum kaydirigubbakcemile3valla unuuttuğun biri varsa yandınn... :roflol::roflol:
canım ekledim seni msn e ama çevrimdışıyım şu anda çünkü benim kaynana takımı orda...kaynanacığım ablası ve kız kardeşi şimdi onlarla uğraşıcak dermanım yok açlık başıma vurdu zaten :roflol::roflol:
demek doğru tahmin etmişimmmm hain ilacın marifetiymiş bu dombililik :roflol:
canım dr.un verir zaten...evt aslında iyi bi ilaç... içinde tüm vitaminler var... folic asit bilem var...benim içmem şarttı zaten...bünyem çok zayıf.. kansızım vs... bi de adam gibi yemek de yiyemedim bebişim beslenemez bana kalırsa senağlamasenağlama
kız ben ekimde evlendiydimnan sen ne zaman evlendin yeni geliiinnn
bencede yaa ben halısız yapamam geçen gün yıkamacıya gönderdim harika yıkamışlar bizim ufaklık çok batırmıştı.şimdi halıların üzerine birde örtü attım bebişler büyüyene kadar böle artık.bence halı yıkama mak.falan uğraşma ver yıkamacıya istersen tlfn numarasını vereyim gelip evden alıyorlar.benim halının lekelerini çıkardıysa herkesinkini çıkarırkaydirigubbakcemile3yok güzelim yaa ben halı malı kaldırmam o ne ya ööle eve ayrı bir hava katıyor halı
ayrıca halı olmayan yer daha bi toz oluyo sanki yaa
benim de halılar yıkanacak ne zamandır halı yıkama mak. alayım diyodum almadık hala hala almazsa eşim yıkamaya vercem halıları artıkk :dilcikar:
iyi fikir kıs:roflol::roflol::roflol:gel sen de muayene olcakmış gibi beklersin orda kaydirigubbakcemile3
kıs boşver yıkamakla falan uğraşma ver yıkamacıya yaaaman benim halılarında yıkanması gerek gerçi bızımkıleri hep kociş yıkıyo sağolsun ben ömrümde daha halı yıkamış değilim de kaydirigubbakcemile3 kayınvalidemin bahçesinde kuyu var motorda takılı ohhhh bir güzel fırçalıyo valla yepyeni oluyo halılar allah razı olsun kocamdan o olmasa ben naparım bilmem
Annelik ve Bebek Bakımı
Elizabeth Fenwick
ABC yayınlarınınkini al ama...çok satan bi kitap olduğu için başka yayınevleri de benzerini çıkarmış...bazı kitapçılarda bu olmuyo hemen benzerini vermeye kalkıyolar...
evt ama işte yerleri silmek falan daha kolay olur gibi geldi bana...bi de annemlerin yanına yazlığa falan gidersem benim halılar krem rengi geldiğimde gri-siyah bişeyler bulmaktan korkuyorum :roflol::roflol:
itek özelden msni attım sana...ekle cicimm...
iki lokma bişey yiyip geliyorummm....![]()
karakızzzz ben çıkıyom birazdan malum yol uzun
ne giyceniz ben kot üstüne efenim mehmetefendi kahvesi renkcağızında bi hamile şeysi giycem, tanıyın beni nan!!delikafadulden
karakızzzz ben çıkıyom birazdan malum yol uzun
ne giyceniz ben kot üstüne efenim mehmetefendi kahvesi renkcağızında bi hamile şeysi giycem, tanıyın beni nan!!delikafadulden
anaaa gidin bakem pis gacılar
bu arada bugün karazeytinde gelmedi
:sm_cool:
karakızz sen mı korktun bacımm facedekı vıdeodan lülülülülülü ne olcan bebegım adrenalın artsın eccük naniknanik
ulan nerde o canliz denen gacı nerdeee aklım çıktı yerinden nan face bi video koymuş manyak karı nan yazsana altına hamile korkak tırsak gacılar bakmasın diye altına kaydirigubbakcemileklava:
nana nerdesin sen nalçak gacı ödümüz patlatı kartanesiylen ikimizin kaydirigubbakcemileklava: yerimden sıçradım nan ben öle korkunç şeler izleyemem evdede zaten korku filmi yasaktır tırsak bi gacıyım nappim -tatlicadiarzu-
ulan nerde o canliz denen gacı nerdeee aklım çıktı yerinden nan face bi video koymuş manyak karı nan yazsana altına hamile korkak tırsak gacılar bakmasın diye altına kaydirigubbakcemileklava:
arkadaşlar dr gittik ve geçen sayfalarda ki cinsiyet tahmini testini bende yaptım erkek çıkmışdı doğru çıktı dr da erkek dedi :)