• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ankaralı annişler bişe sorcamm size....

saçlarım uzadı ilgilenemiyom hep uçları kırıldı... saçlarım çok ince ve yağlı olduğu için heryere kestirmeye cesaret edemiyom.. sizin bildiğiniz çok güzel saç kesimi yapan bi kuaför var mııı? hihoyyyt

şu tahminciye bi de ben soriym bakalım bana ne diycekk :dance:
tunalıda wolt kuaförün üstünde eskiden adı vale damdı şimdi değişmiş lilies oldu gliba ya ben 20 gün önce orda kestirdim kesimi çok güsel

ankaralı annişler bişe sorcamm size....

saçlarım uzadı ilgilenemiyom hep uçları kırıldı... saçlarım çok ince ve yağlı olduğu için heryere kestirmeye cesaret edemiyom.. sizin bildiğiniz çok güzel saç kesimi yapan bi kuaför var mııı? hihoyyyt

şu tahminciye bi de ben soriym bakalım bana ne diycekk :dance:

canım benim gittiğim bir yer var ve çok memnunum teyzemin kızı işletiyor ama sana ulaşım sorun olur mu bilemem.k.ören ataparkta

Canımcım sağolasın sende olmasan kimse cvp vermeyecek neyse verenler sağolsun demi

canım ben görmemişim yaaa k.bakma ne diyor bu kız diyince geriye döndüm.canım yerim ben onu yaa çok uykusu varmış demekki bebişkonun beni her ay rahatsız etmeyin oynamıcam işte demiştir.iyi olmasına sevindim

bacılar ben bırsey daha duydum bakalım sızde tutuyormu kayınpederınızın ılk cocugu ne ıse genelde erkek cocugununda ılk cocugu öle oluyormus benım cevremde cok öle cınsıyetını ögrenenler bı dusunsun bakım ne kadar dogru

bunu bende duydum...eğer doğruysa benim erkek olucakkk ....ama bana herkes kız diyo... ben de kız hissediyorummm...

yolla kız yolla ay msnde varsın artık ordan yaz da ben de yıkatam ya korkuyom halıları karıştırıyolarmış mafediyolarmış bazıları apartmana da ilan asmışlardı da cesaret ediğp veremedim

yok canım merak etme iyi bi yere verirsen çok güzel paketleyip getiriyolar... kapıdan da alıyolar hiç uğraşmıyosun...makineler iyi temizlemiyomuş zaten bence boşuna alma ...

Slm kıslar Allah iyiliğinizi versin akşamdan beridir yazıcam yazamıyorum okuyup kapadım napim gözlerim acıdı bugünde okuyodum ama sonuna kadar dayanamadım nabersiniz????ben dün dok gittim bebiş gayet ii dedi dok ense ölçümü falan ikili için kan verdim cumartesi alıcam sonucu inş. ii çıkar. bebişim ölece yattı geçende ondurma yediydim kolbastı yaptı ama dün yatıyoduyavruşum uyuyodu sanırsam tabi bize bişeylerini göstermedi edeplidir anası gibi çok tatlıydı ya ama çok acıyorum ona orada sıkışık duruyor diye neyse bende havadis bu kadar herkese ii yazmalar ama çok yazmayın mahvoluyorum okuyacam diye

ayyy yesinler o uykucuyu :asigim:

bugün alırım ben bu kitabı bulursam inşallah d&r da vardır herhalde dimi ya ben hep zayıflığa alışkın olduğum için yürüyüşüm bile değişti şiş hissediyorum kendimi hep kambur yürüyorum artık vallahi

vardır kesin... ben remziden almıştım...
valla ben de kilo konusunda takıntılıyım biraz... her sabah kalkar tartılırdım falan yediğime içtiğime dikkat ederim hep... gerçi çikolataya tatlıya gelince kısmam ama bi gün yiyosam ertesi gün toparlardım durumu... yeni halime nasıl alışcam bilmiyorum... bel kalınlaştı bebiş de yok görünürde bari bebiş çıksa artık yaa kaydirigubbakcemile4

kızlar nazlıyı çok merak ettim ben hiç gelmedi dimi akşam olduya yarında izinliyim çatlarım meraktan

Slm kıslar Allah iyiliğinizi versin akşamdan beridir yazıcam yazamıyorum okuyup kapadım napim gözlerim acıdı bugünde okuyodum ama sonuna kadar dayanamadım nabersiniz????ben dün dok gittim bebiş gayet ii dedi dok ense ölçümü falan ikili için kan verdim cumartesi alıcam sonucu inş. ii çıkar. bebişim ölece yattı geçende ondurma yediydim kolbastı yaptı ama dün yatıyoduyavruşum uyuyodu sanırsam tabi bize bişeylerini göstermedi edeplidir anası gibi çok tatlıydı ya ama çok acıyorum ona orada sıkışık duruyor diye neyse bende havadis bu kadar herkese ii yazmalar ama çok yazmayın mahvoluyorum okuyacam diye
:nazar: :nazar: :nazar: canım sonuçlarda güzel çıkıcaktır inşallah bebeğin hareketli olmasının galiba dondurmayla tatlıyla alaksı yok sanırım bende tatlı bisürü şey yedim gittim oynamadı doktor beni hareket ettirip sarsınca döndü hareket etti her hafta ultrasona giresim var yaaaaa çok özlüyorum :çok üzgünüm:

ya bana da hamileyken saç kestirilmez diyorlar batıl inanç var mı bilgisi olan CADIARZU

duymuştum ama ben inanmıyorum.. saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır diye söyleyenler olmuştu site de oradan okumuştum canım

tunalıda wolt kuaförün üstünde eskiden adı vale damdı şimdi değişmiş lilies oldu gliba ya ben 20 gün önce orda kestirdim kesimi çok güsel

canım benim gittiğim bir yer var ve çok memnunum teyzemin kızı işletiyor ama sana ulaşım sorun olur mu bilemem.k.ören ataparkta

teşekkür ederim kızlar a.s. ben fatih te oturuyorum(sincan).. ikisi de ters gibi ama bakalım biraz daha araştırayım daha uygun bi yerde bulamazsam bunları da not aldım :1rolleyes: size dönerim ..

ya bana da hamileyken saç kestirilmez diyorlar batıl inanç var mı bilgisi olan CADIARZU

batıl inanç o şekercim
tırnak kesiyoz istenmeyen tüylerimizden arınıyoz bişey olmuyo da saç kesince mi olcak hepsinin de özü keratin en nihayetinde :roflol:

kartanesi benden çok yaşıycan kıs...şimdi ben yazıcaktım aynı şeyleri :)

canım valla ben bu ay sonunda boyatıcam da kestiricem de... hadi boyayı sorsan neyse de kestirmenin ne sakıncası olabilir ki...ben hiç inanmıyorum böyle şeylere....

karakızz demek akşama buluşuyosunuzz hemi de alışverişde senağlama çatlamaz mıyım şimdi ben burda... kaydirigubbakcemile
ama siz birbirinizi aramaktan hiçbişeye bakamazsınız millet tozu dumana katar şimdi orda siz de anca kk nın dedikodusunu yaparsınız :roflol::roflol::roflol:

duymuştum ama ben inanmıyorum.. saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır diye söyleyenler olmuştu site de oradan okumuştum canım

teşekkür ederim kızlar a.s. ben fatih te oturuyorum(sincan).. ikisi de ters gibi ama bakalım biraz daha araştırayım daha uygun bi yerde bulamazsam bunları da not aldım :1rolleyes: size dönerim ..

aaaaaaaaa canım fatihin neresinde oturuyorsun ben her hafta sincandayım annemlerde sincan_lalede dayımlarda fatihte

Back
X