• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

lülülülülülü
benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3

anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:

karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:

karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey

anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı

anam allahtan yanınızda değildim karakızın anası bana da bi laf derdi şimdi
iyikide kaçmışım.kaydirigubbakcemile4
ben ce hiç öle değilsin canım üzme kendini.balık etlim yerim seniŞeniz
ama göbüşün hakkını vermişsin anacım.ohhh bi güzel de elleştim göbüşlerinize iştenaniknanik
ama dediğin gibi muhabbet edemedik.bide sen buraları terkediyon şimdikaydirigubbakcemile3 ama olsun gönüllerimiz bir olsun
hem bize misafirliğe gelirsin ordan da chiccoya gideriz he ne dersinkaydirigubbakcemile3

zeytinim güle güle kullanın..karşılaşmanızda güzel...bende artık yatayım iş var yarın hafiften kasıgımda agrı var çok oturdum galiba...iyi geceler...

ohhhh misss valla...bız burda garıban kalalım sızın yazdıklarınızı kedının cıgere camdan baktığı gıbı bakalım.ama bu cok buyuk haksızlık.gelen var gelemyen var hiç olmadı hiçççç.ohhhh neslınızı calıyom ama yanıma gelcek naber:)))sızde gelın gezmeye ama olurmu buralarda fena değil yani......ıyı geceler güzeller

slm kızlar bende geçmişi okuyayım dedim.nazlıcım bugün doktora gidicekti,inş hayırlı ve güsel haberlerle gelır yüreği güsel arkadaşımız.dualrımız senınle tatlımmm..
neslı karakız karazytın ne güsel ya karşılaşmışınızzz yaa vala ben sevındım çok yaa bu arada msn den benı de ekleyın yaa....
dün biraz moralım bozuktu ama bugün iyiyim...herkes iyidir umarım geçmişi okumaya devam etcem..

ohhhh misss valla...bız burda garıban kalalım sızın yazdıklarınızı kedının cıgere camdan baktığı gıbı bakalım.ama bu cok buyuk haksızlık.gelen var gelemyen var hiç olmadı hiçççç.ohhhh neslınızı calıyom ama yanıma gelcek naber:)))sızde gelın gezmeye ama olurmu buralarda fena değil yani......ıyı geceler güzeller

bağane ben istersem her zaman gelirim oralara
bizim bir tarafımızda orada
hatta evimiz bile var ama bana gitmeye nasip olmadı
bahaneyle gelirim oralarada görürsünüz siz sonra
hem neslimi de tanıyom şıp diye bulurum onu
ananem şuan orda yaşıyor ohhh benden kaçamazsınız işte
sizde bizim misafirmiz olun anacım

slm kızlar bende geçmişi okuyayım dedim.nazlıcım bugün doktora gidicekti,inş hayırlı ve güsel haberlerle gelır yüreği güsel arkadaşımız.dualrımız senınle tatlımmm..
neslı karakız karazytın ne güsel ya karşılaşmışınızzz yaa vala ben sevındım çok yaa bu arada msn den benı de ekleyın yaa....
dün biraz moralım bozuktu ama bugün iyiyim...herkes iyidir umarım geçmişi okumaya devam etcem..

evet ya çok güzeldi.inşşallah devamlı görüşme imkanımız olur
neslim terkedecek bizi amasenağlamasenağlama

canım nikan sana özelden atacak
beni orda bulursun
a....
k........
ç......
resimde bide yeğenim var

aaa ananen nerde kız????komsu cıkmayalım...ayy negusel olur gelsek oraya,yada sen hem ananeye hem bıse gelsen.burda chıcco yok amma:))))

mavişim bizi rüyasında görmüş sanırsam.hayırdır diyelim
facedeherkes isimleri karıştırıyormuş ama ben herkesi biliyom
elifsunda eklemiş beni ama elifcim hayalimdeki gibi değil işte
ben de esmerdir diye düşünmüştüm.ama renkli gözlü olduğunu sölemişti çok şekermiş ama
kartanem keşke sende ist.olsaydın kız.olsun buralara yolun düşerse
mutlaka beklerim canım.imkan olsada herkesle tanışma imkanımız olsa ya
asebem canım ya bugün yeni evin temizliğiyle uğraştık hep
hemen akşam olmuş giyindim gelişigüzel.cihicco yoluna düştük.allahtan birbirimizide orda bulabildik
nazlım gelmemiş bugün.inşallah hayırlı haberlerle gelir
uniguemkız sen de sitanbulda değilmiydin sen le de görüşürüz anacım
gelişigüzel okudum geçmişi aklıma gelenleri yazdım
benim için hepinizin yeri ayrı.daha görüşeceğimiz uzun zamanlar olcek inşallah
hepinizi seviyorum

kızlar aldıklarınız güle güle kullanın canlarım güsel günlerde...
bizde bugün park yatak fiyatlarını sorduk..140-190 arasıydı kraftın ay bayıldım ayrılamadım başından...kızda bana cinsiyeti ne diye sordu daha belli değil dedim koçişte gülüyoo ama napım dayanamadım bakayım dedimmkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,

ben eski bir kasım 2009 annesi, selam vereyim dedim.
1 haziranda regl tarihim bu ay korunmadık bakalım 2010 subat annesi olabilecekmiyim :)

günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
ben bugün dra gitcektim planda değişiklik oldu dün giitttim
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
Allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama sizanlarsınız kaydirigubbakcemile3
oğluşumuz olcek ınşallah hayırlı sağlıklı inşallah
bacılar herkez uyuyo herhal bende gidemm
kendinize iyi bakın bebişlerede a.s.

Back
X