• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cınımmm geldim geldimmm ya bana daha hiç gr söleyen dr olmadı boyuna da ultrason resminde ben bakıyomda haberim oliy :ecrin_bebek:
her bebek aynı olcak die bişi yok takma kafana gr falan okii sağlıklı olsun yeterrr cinsiyet belli mi canım
güneydın herkese nasılsınız annişler ne var ne yokk
ayy cimcimim teyzesi büyümüş :emir_bebek: ben sordum öle söledi dr
yazık kadıncaz iflah etti sorularımdan burası neden böle
ozaman nası oluyoda şimdi olmuyo
artık ufff Allah öle yaratmış dedi kurtuldu -tatlicadiarzu-
yani bende çok sordum ama az buz değil
şurası kaval kemiğimi
aaa şurası leğen kemikleri mi
sırtını döndü takla attı işte pipisi
şimdi bağırsakları çalışıyomu neden çalışmıyo
ozaman neden çalışıyo....delikafadulden
kadın iyi dayandı ama çok iyi bi dr um var çok şeker herşeyi sabırla anlatıyo bebeğinin görmek istediğin başka yeri varmı ayy çok şeker saolsun
çok şükür şimdilik sağlıklı rabbim daim etsin
hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin aminnnn gamyoncuiremsu

MEVZEY kocaman olmuş bebişin yaaa maaşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin yerim ben onu mıncıklayasım geldi :nazar: benimde 20gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum ne kdar büyüdüğünü

olurmu canım takma milletii benim bebek 13+6da 90 gramdıı iyii dedii doktor sana normal dediyse normaldir canım düşünme sağlıklıymışş ohh

ayy ne bilim ben derdim bu anneler niye takıyolar bu kadar
işte şurası şöle diyenlere takarlar üzülürlerdi çevremdeki anneler anlam veremzdim
demekki insan çok sahipleniyo kendini sorumlu tutuyo
bide bu bayanlar dr dan iyi biliyolar kaydirigubbakcemile
gayet emin biri diyoki ayy kilosu çok azmış küçük -tatlicadiarzu-
diğeride beni teselli ediyo olsun çabuk gelişir
bi lokma çocuk yaa ne bildiniz
sonra nette araştırdım haftasına göre normal hatta fazla gözüküyo bide kpır kıpır dr iyi dedi aman ne bilimm işte çok biliyolar çok şükür sağlıklı benimkide iyi dedi ben sordum kaç gr diye 153gr iyi dedi
Allah sağlıklı sıhhatli versin hepimizin bebeklerini inşallah amin

narcıcegı naptın doktora gıttın mı sende medıkale gıdıyordun sanırım degıl mı

Nazlı'yı bekleyen ve ondan haber bekleyen tüm hamiş cici anne adaylarımıızın dikkatine!!!
Çok kolay geçmiş perşembe günü sonuçları alacaklarmış . Şimdi yatıyormuş annesi gelmiş yanına. Bir kaç gün dinlenmesi gerekiyormuş. Çok selamı var tüm KK'ya...
En kısa sürede dinlenir dinlenmez yine paylaşımlarına devam edecek..
Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etti yaa,çok ama çok şükürler olsun.
cok gecmis olsun nazlicim
iyi haberlerini aldik sevindik topikce...
kendine bebisine cok dikkat et canim allah a emanetsiniz

abboo pardon ya gunaydın dedim ama saat 2 olmuş nerdeyse be :))) ya sabah uyandım mutfakla uğraştım sora kahvaltı ettik sora bi duş aldım cup uyumuşum tekrar yeni uyandım da o bakımdan gunaydın oldu yani :)

ImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri:nazar::nazar:

:nazar::nazar:maaşallah annesi maaşallah, seninki poz vermeyide seviyor anlasılan pekde güzel çıkmış maaşallah ben 18. haftaya girdim daha 1 tane söyle doğru düzgün anlaşılır bir fotosu olmadı bebişimin anlaşılan benimkisi paparazzilerden kaçmaya çabalıyo:roflol::nazar::nazar::nazar:

nazlıdan hbr gelmiş,çok şükür ..
hafta sonu herkes geziyo heralde sayfalar ilerlememiş hiç.
mevzey canım maaşalalh bbişine çok tatlı
renkli ultrason heralde dimi çok belirgin çünkü.
ben de temizlik yaptım şimdi bi ton ütü var onları yapıcam
sonrada koçişle akşamüstü gezmeye çıkıcaz
aman kızlar öğle sıcağında dışarda pek kalmayın
insan fenalık geçiriyo valla...
ben mart cerin nilkan sizi görüyom ve öpüyorum kocaman
hadi hoşçakalın..

hadi hoşçakalın..

ohhh gezmeler falan ıyıymiş:)))kendını fazla yorma canım,ütünüde yarın yap artık.mevzey bebeısın cok tatlı pozda vermıs yakısıklı(yakısıklı dedım erkekmıydı senınkı:))))opuyorum hepınızı ıyı gezmeler herkese öptükkkkkkkka.s.a.s.a.s.

narcıcegı naptın doktora gıttın mı sende medıkale gıdıyordun sanırım degıl mı

canım ben cuma gittim yani randevuyu bigün öne aldım çok mutluyum bebişimi gördüm
medikale gitmiyom özel bi dra gidiyom
sen nasılsın neler yapıyon bugünde çalışıyonmu
senin bebişin ne kadar oldu çatlaklar içn ne kullanmayı düşünüyon yada başladınmı
teyzesi oğluşumuzu gördük çok şükür kaydirigubbakcemile2
iyi maşallah Allah hepimize sağsalim kucağımıza almak nasip etsin

:nazar::nazar:maaşallah annesi maaşallah, seninki poz vermeyide seviyor anlasılan pekde güzel çıkmış maaşallah ben 18. haftaya girdim daha 1 tane söyle doğru düzgün anlaşılır bir fotosu olmadı bebişimin anlaşılan benimkisi paparazzilerden kaçmaya çabalıyo:roflol::nazar::nazar::nazar:

maşallah annesi senin bebeğin utanıyo
merak uyandırmak istiyo belkide
canımya çatlaklar için bişey kullanmaya başladınmı
ben çok çatlıcam gibi görünüyo

hadi hoşçakalın..

ay canım ya temizlik yapmışsıın ohh miss gibi olmuştur evin ne güzel ya benim evim çok pislendii öööö eve giresim gelmiyo ama temizlikte yapmak istemiyom en kısa zamanda bi kadın çağırmam lazım çunku ev çığrından çıktı halılar yıkamaya gitmeli perdeler camlar koltuklarrrrrrrr ay allam yaz temizliği yapılmalı ama ben olmamalıyım bu faaliyetlerde çok şey istiyom demi sırnaşık şey

kimse kendini yormasın ulen sora bel bacak ağrısından durulmiyyyyyyy :dilcikar:

ulen bu gacilerin hepsinin saçını başını yolcam tatilde kimse gelmiy fink fink geziler sora hafta içi mesai saatinde pıtır pıtır yaziler takip et edebilirsen furcaklar beni işyerinde sizin yuzunuzden uleeennn :)

Back
X