2009 Kasm Anneleri

şekercim bence zenci filan olmaz amma, bence sen yine de aromalı katkılı süt içmeee, bana güven..sengözlerimebaksanab
niye aromalarin bi zarari mi var?
baska türlü sütü hayatta icemem icim almaz zaten tadina daha alisamadim
mecburum bisey katip icmeye
aseba .!.:
elifim canımımz bişe istediğinde bizde siparış versek olurmu
olur tabiki canim hamileye hizmet sevaptirkaydirigubbakcemile3
sen bana söyle ben pisirir postaya veririmsırnaşık şey

kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
cerincim çook geçmiş olsun ama o kahverengi leker olabilio korkma sadece taze kırmızı kan gelirse tehlikeli oluo yat dinlen belki sanada progynex verir doktor ağır kaldırma iş güç yapma gelince muhakkak haber ver :nazar:

Selammmmmmmmmmmmmmm ben geldİmmmmmmmmmm
kızlar okadra yoĞunum kİ bırakın sİteye gİrmeyİ 6 bİle cıkamıyorum nasıl bİr haftadır bİlmİyourm ..............

Acayİp sıkıldım yoruldum.....

GecmİŞİ okuma gİbİ bİr Şansım yok ama bİrİ bana hemen cİk cİnsİyet konusunda Özet gecsİn acİlİnden cÜnkÜ artık herkezİnkİ bellİ olmuŞtur sanırsam...

Benİm dr randevum 1 hazİran pazartesİ gİdecem İnŞallah

haaaaaaaa unutmadan garİpden bebeĞİmİn pıt ptılarını hİssedİyorum.. Dr demİŞtİ 2 gecelİkte daha erken hİssedİlİr dİye ama tam net deĞİl arada bİr .... İnanın kızlar hamİlelİĞİn en gÜzel tarafııııııııııııı her yerİ gÜzel ama bu ayrı İÇİnde hİssetmek Çok ayrııı

hoşgeldin canım yaa bizde merak ediyorduk nerede diye.walla cinsiyetleri unutuyorum kiminki neydi diye ama benimki daha belli değil sadece onu biliyorum.güzel haberlerle gelirsin inş canım

kızlar balık yiyormusunuz ben bu akşam yapacam ... fırında süper oluyor şiddetle tavsiye ederim hem az yağ lı oluyor hemide lezzetliiiiiiiicokacimcoook

olur tabiki canim hamileye hizmet sevaptirkaydirigubbakcemile3
sen bana söyle ben pisirir postaya veririmsırnaşık şey
sağol canım benim

kızlar balık yiyormusunuz ben bu akşam yapacam ... fırında süper oluyor şiddetle tavsiye ederim hem az yağ lı oluyor hemide lezzetliiiiiiiicokacimcoook

kız kaçak nirdesin işin çook bilem olsa
ben iyiyem merak etmeyin deyü yazaydın yaaa
afiyet olsun canım ben çok yiyemiyorum
hamişlikten kokusu çok ağır geliyooooo
dr bana yiyemeyom deyi balık yağı verdi amma daha ona bilem başlamadım

sen listeyi birak eseas sen nerdesin
millet seni sorup duruyo
kızmadın bacılar inan o kadar çok yoğumun k işde evde zaten mümkün değil fırsat yok.... hatda dün girdim yazayım ölmedim sağım diye ama işler cullandı yazamadım bile.....senağlama

hoşgeldin canım yaa bizde merak ediyorduk nerede diye.walla cinsiyetleri unutuyorum kiminki neydi diye ama benimki daha belli değil sadece onu biliyorum.güzel haberlerle gelirsin inş canım
na kuşummmmbelli değilmi daha bak sana diyeyim seninkize kız ....
gecen gün bir oturmada kadanın biri ortama "bir kadının kızı olmazsa ben okadına acırım " demiş ne yalan süyliyeyim annem dedi içim bir hoş oldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

beratcım hoşgeldin merak ettim kıs seni
benimde cinsiyet henüz belli olmadı canım
p.tesi gideceğim 3 lü test sonuçları için inşallah oda iyi çıkar o gün gittiğimde tekrar bakacak dr cinsiyetine

ewet canım ya çok hafif oluyor fırında bazen hamsinin ara katlarına soğan,patetes ve sarımsakta koyuyorum harika oluyor.ben hayatta balık ayıklayamam ama onunda çözümünü buldum ayıklanmış alıyoruma.s

hııııı kızlar dün siz burda bthcg oranına göre tahmin yapıyodunuz. bende not aldımmm. eve gider gitmez yemedim içmedim hemen dosyaları döktüm ortaya kaydirigubbakcemile3

bt hcg oranım 78. ... yani bu durumda bana kız geliyoooo
ham,iş kalmadan önce takvime baktırmıştım ona göre de kız
sevil de kız dedi
çin takvimi de öle diyo kız, kız, kız hihoyyyt

eğer tüm bunlara rağmen erkek olursa bu takvim işleri benim için bitmişti.. daha da bakmam vallaha :1closedeyes:
bt hcg tutmuo yaaaa benim tanıdıklarımda tutmadı

sağol canım benim

kız kaçak nirdesin işin çook bilem olsa
ben iyiyem merak etmeyin deyü yazaydın yaaa
afiyet olsun canım ben çok yiyemiyorum
hamişlikten kokusu çok ağır geliyooooo
dr bana yiyemeyom deyi balık yağı verdi amma daha ona bilem başlamadım

ya çok şükür oyle sıkıntım olmadığ için yiyorum birde maaile seviyoz ... bu arada dediklerini kale alıppp hergün ben iyiyim dye direktif verecem söz komutanım :jeyyar:

kızmadın bacılar inan o kadar çok yoğumun k işde evde zaten mümkün değil fırsat yok.... hatda dün girdim yazayım ölmedim sağım diye ama işler cullandı yazamadım bile.....senağlama

na kuşummmmbelli değilmi daha bak sana diyeyim seninkize kız ....
gecen gün bir oturmada kadanın biri ortama "bir kadının kızı olmazsa ben okadına acırım " demiş ne yalan süyliyeyim annem dedi içim bir hoş oldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayy azından bal damlıyor canım yaa inş kızdır ya bizim ailede herkesin 1 kızı 1 oğlu vardır bende bu durumu bozmayım diyorum ama hayırlısı:roflol:

beratcım hoşgeldin merak ettim kıs seni
benimde cinsiyet henüz belli olmadı canım
p.tesi gideceğim 3 lü test sonuçları için inşallah oda iyi çıkar o gün gittiğimde tekrar bakacak dr cinsiyetine

ya bana yapılmadı 3 tets herhalde bu gittiğimde yapar.. 2 istememiştim 3 yaparız demişti abna ozman ... bebeğimi çok özledim yaaaawww:asigim:
ewet canım ya çok hafif oluyor fırında bazen hamsinin ara katlarına soğan,patetes ve sarımsakta koyuyorum harika oluyor.ben hayatta balık ayıklayamam ama onunda çözümünü buldum ayıklanmış alıyoruma.s

tembel karı seniiiiiiiii aramızda kalsın bende yapamam ama kocam bu konuda üstüne adam tanımam :jeyyar:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim bebeğimmmmmmmmmm bugün 16. haftalık olmuşşşşşşşşş yıppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4. ayımız doldu şimdi oylemi..... ay zaman nasıl geciyor oylee:asigim::asigim::1rolleyes::1rolleyes:

ya çok şükür oyle sıkıntım olmadığ için yiyorum birde maaile seviyoz ... bu arada dediklerini kale alıppp hergün ben iyiyim dye direktif verecem söz komutanım :jeyyar:

bi haber verme bakim bu kadar uzun zaman uğrama seni almayız bi daha
bu topic e haberin olsun
bende ızgara ve fırında yapıyorum yaptığımda 1 ay oldu galiba yemiyeli

kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama

canim korkma hemen kirmizi kan degilse panik yapma
plasentadan gelebilir kanama kilcal damar kanamasi...
doktordan gelince habee et

beratefe .!.:
kızlar balık yiyormusunuz ben bu akşam yapacam ... fırında süper oluyor şiddetle tavsiye ederim hem az yağ lı oluyor hemide lezzetliiiiiiii
bende yiyorum arada icim alirsa hatta simdi ton balikli salata yaptim...sahane oluyo sizde deneyin
önceden ölürdüm balik diye ilk 3 ay hic yiyemedim simdi yavas yavvas basladim

kıslar ben kaçar dr a gitcem daha
görüşürük yarın
yiğenlerime iyi bakın haaaaaaaaaa tabi analarına da kaydirigubbakcemile3
yoksam döverim sizi
öptüm hepinizi

Back
X