kızlar bişeyi merak ediyom sizin bebeler ne taraftan oynuyor sağdanmı soldanmı benimki genelde soldan çakıyo
benimki hiçbi taraftan oynamıyoo :dilcikar:
cuma bakcam dr. teyze nereye koycak ultrason aletini bundan sonra oraya yoğunlaşcamm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişeyi merak ediyom sizin bebeler ne taraftan oynuyor sağdanmı soldanmı benimki genelde soldan çakıyo
ya kızlar benim hormonlar yine devreye girdi yaaaa nedensiz yere can sıkıntılarım başladı yine birisi dokunsa oturup ağlayacağım dünden beri böleyim yazık kocişte ne yapacağını şaşırdı beni mutlu etmek için ama ben yine aynı ayyy ne zormuş hamilelik yaaaaaasenağlamabak şimdi birde dilmuhun bloğuna yazdıklarını okudum tutmayın beniiiiisenağlama
walla birgün ebisceyle kararlaştırın beklerim benim bıdıkla dışarı çıkmam zor oluyor
canım genellikle soldan olur rahim soldan sağa doğru büyüdüğü için daha sonraki aylarda sağdan olur
cuma bakcam dr. teyze nereye koycak ultrason aletini bundan sonra oraya yoğunlaşcamm
bana doktorum haftada 1 kez tatli su baligi ye dedi ilk 3 ay yemedim hicbisey simdi deniz baliklarini yemeye basladim...tatli su baligi güzel olmuyo cünküya ton balığın bi sakıncası yok dimi bayılırım ama belki yememek gerekiyodur diye yemedim.
juliimm balgaymaam nerdesiin seen yoksa yoksa bizi bırakıp ocak annelerine mi gittin
senağlama
:roflol:kız hay allah iyiliğiniwersin güldürdün beni kimininki geç hareket eder belli olmuyor sanırsan birazcık tembel olacak senin bebek ablamınki 4,5 aylıkken oynadıwe gerçektende accuk tembel bir kız annesi kızım şunu bana getirirmisin diyor oda sen al benim belim ağrıyor diyor gülmekten ölüyoruz
bana doktorum haftada 1 kez tatli su baligi ye dedi ilk 3 ay yemedim hicbisey simdi deniz baliklarini yemeye basladim...tatli su baligi güzel olmuyo cünkü
bende toxoplasma testi pozitif canim sen yaptirdin mi testini..eger yaptirdiysan bir zarari yok..ama yaptirmadiysan doktora sor öyle ye
:roflol:kız hay allah iyiliğiniwersin güldürdün beni kimininki geç hareket eder belli olmuyor sanırsan birazcık tembel olacak senin bebek ablamınki 4,5 aylıkken oynadıwe gerçektende accuk tembel bir kız annesi kızım şunu bana getirirmisin diyor oda sen al benim belim ağrıyor diyor gülmekten ölüyoruz
bana doktorum haftada 1 kez tatli su baligi ye dedi ilk 3 ay yemedim hicbisey simdi deniz baliklarini yemeye basladim...tatli su baligi güzel olmuyo cünkü
bende toxoplasma testi pozitif canim sen yaptirdin mi testini..eger yaptirdiysan bir zarari yok..ama yaptirmadiysan doktora sor öyle ye
kartanem nurtanem ben hep buralardayım hergün bakıyom size durumlar nasıl diye :CüvCüv:
bende yerim neresi bilmiyom şimdilik ocak analarındayım ama aralıkta doğurcam erken gelirse kasım anası bile olurum :roflol:
sor tabi sor cinsiyeti sormayıda unutma oda sölerse sizin dr teyzeniz :roflol:
aaaaaa ben bilmiyorum o testi yapıldımı ki acaba.ne zaman yapılıyodu.