2009 Kasm Anneleri

ya doktora gidince malaklaşıyom sorcaklarımı unutuyom sora eve gelince aklıma gelio yauwww :mymeka:

sen mi benmi o kadar çok sorcam vardıki hepsini unutmuşum kaydirigubbakcemile3 bi ara yine uğramam gerek
bence en iyisi not al bitanem
çünkü bebişleri gördükmü herşeyi unutuyo insan :utangac:

ayy inşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirsin bitanem uff ya şimdi senin vakitte geçmezz benim öle oldu gün saydımm saat saydım bi yolunu bulup bi gün önce gittim sabırsızlıktan kaydirigubbakcemile3

valla geçmiyo canım yaa
ooof valla çok heyecanlı gidince üçlü falan mı isticek nolcak hiç bilmiyom hee
kocişe diyom sen de gelcen mi yarın diye garip garip bakıyo suratıma ee heralde kaçırırmıyım gibilerinden nerdeyse ben gitmicem o gitcek dr.a :roflol: :roflol:

kartanesi ebisceynen buluştunmu dün..?

hıhııı buluştuuukkk
gittik yemek yedik ama çok az vakitti hiç yetmedi vallaa
ebisce nasıl tatlı nasıl güzel böle bıcır bıcır
sanki 40 yoldır tanışıyo gibi olduk kıız süperdiii
bayıldım ebisceye valla kaydirigubbakcemile5

içten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.

ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?
bi taktikte ben vereyim sana doktorum ögretti bogaz yanmalarina, agrilarina, bademcik sismelereine, cok iyi geliyo
patatesi hasla kabuklarini soymadan ez onlari güzelcene sonra strec folyoya sar onuda bir tülbente yda bogazini saricak herhangi biseye sar bogazina bagla beklet
oldukca sicak oluyo hatta yakiyo ama o yanma acisini alip götürüyo ,acayip iyi geliyo
soguyana kadar 3 4 saat geciyo sonrada iyi oluyosun zaten

bir arkadaşım demişti meyve suyu birde iki üç lokma kek ye bebek hareketlenir kendini gösterir demişti o her defasında uygulamış bebişini sonuna kadar göstermiş kendini

ben geçen gittiğimde meyve suyu içtim kıpır kıpırdı dr. bile şaşırdı gene öle yapcam bi de çikolata yerim yiyebilirsem
geçen sefer bebişim gösterdi ama dr. sölemedi :dilcikar:

kııııııız bendede garanti vardır ha.bende eskiden yerdim çiğ çiğ sonra tenyamıydı neydi ondan olmuştu 10 yıl önce falan.ya doktoruma sorammı bilemedim bugün.adama o kadar soracak şey vardıki şimdi hiçbiri aklıma gelmiyo yaaaaaa.

korkutmak gibi olmasın ama olabilir canım. madem sende benim gibi çiğ kıyma delisiydin.delikafadulden sen en iyisi doktoruna sor, testi yaptır, birşey kaybetmezsin, en azından önlem alınabilir.

içten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.

ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?

anacım ilk defa duyuyom :1shok: peki sorması ayı boğazının içine nası sürüyon gıııı fisfisfis

karışımı dıştan sürüyosun ve boğazına iyi mi geliyor?
valla bilemicem bi zararı varmı yaa
ben ılık suya bikaç damla papatya yağı damlatıp o suyla gargara yapıyodum iyi geliyodu

hayır canlar, içeriden sürüyorum tabikide, küçük bir çatalın ucuna pamuğu sıkıca dolayıp karışıma batırıyorum ve içten boğazımı temizliyorum. biraz öğürtüyor ama çok etkili. bu yüzden acaba zararı olur mu dedim di.

neyse, akşama doktora gidicem, ona bir sorayım bakim bir zararı olur mu? yada bir pastil falan verir belki.

bu arada bu akşam benimde 3'lü var. sonuçlar çıkana kadar uykusuz geceler beni bekliyor yine. Hepimize hayırlı haberler inşallah...

kızlaaar sonuç göstermeye gidince doktor bakıyomu bebişe gene.yaaaaaa baksın ben geçen sefer hiç bişey anlamadımki.ölçüm yaptı ama ben anlamadım hiçbişey.

anacim seninki edepli terbiyeli, usturuplu cocuk diye dedim
sana bir önceki randevuda tahmini cinsiyet söylemislermiydi yoksa bu ilkmi olcak
bak ben dondurma taktigini denedim gerckten tepisiyo benim velet dondurma yeyince..yaninda meyve suyuda icmistim sende yap bakalim..doktorda sana rovö$ata ceker belki :roflol:

yok anam yaa ben gittiğimde 13. haftadaydık herkese söledi dr.ları tahmini falan bizimki 1 ay sonra dedi
bişey diil bebiş hareket etsin diye mideyi bozcam dr.a değil wcye zor yetişcem :roflol:

ben geçen gittiğimde meyve suyu içtim kıpır kıpırdı dr. bile şaşırdı gene öle yapcam bi de çikolata yerim yiyebilirsem
geçen sefer bebişim gösterdi ama dr. sölemedi :dilcikar:

emin olamamıştır belkimde bu defa sen iyicene bak incele dr un ağzından laf çal bu sankime kıza, erkeğe benziyor felan de :roflol: o zaman dr da gaza gelir iyicene açıklama yapar sana

valla geçmiyo canım yaa
ooof valla çok heyecanlı gidince üçlü falan mı isticek nolcak hiç bilmiyom hee
kocişe diyom sen de gelcen mi yarın diye garip garip bakıyo suratıma ee heralde kaçırırmıyım gibilerinden nerdeyse ben gitmicem o gitcek dr.a :roflol: :roflol:

ayy benim herifte ayni doktor herhangi bir güne randevu veriyo benimki eve geliyo calisma planina bakiyo eger o gün uygun degilse randevu gününü degistiriyo sinir ediyo beni..
doktorda benden cok konusuyo soruyo sanirsinki o dogurcak.
dün aksamda diyo sen bebegi alip heryere gidiyon azcikta bana versen keske ben tasisam
delirdi benim herif...simdiden böyleyse dogunca birakip tuvalete bile gidemez bu gidisle
:bbo:

Back
X