2009 Kasm Anneleri

ay çok güsel yaaa aslan fatih enişte alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyide cok SIKIyo beni öyle yapinca doktor bize artik yapisik ikiz muamelesi yapicak nerdeyse
sirf bebek dogucagi zaman izin alamaz diye bu yaz beni yalniz yolluyo izine..benden degerli oldu valla velet

anam kadın geçen sefer yangından mal kaçırdı zatii
sezeryana yetişcemiiş apar topar çıktık keşke deseydim siz gidin doğurtun gelin biz o zamana kadar bakarız bebişimize kaydirigubbakcemile3
kapsaydin elinden ultrason aletini jel yaninda duruyo zaten genelde
gezdirseydin karninda, pisimi kusu mu neyi var iyice baksaydin..
bu doktorlarada sinir oluyorum sanki digeri senin hastan degil birini birakip digerine kosuyolar

hayır canlar, içeriden sürüyorum tabikide, küçük bir çatalın ucuna pamuğu sıkıca dolayıp karışıma batırıyorum ve içten boğazımı temizliyorum. biraz öğürtüyor ama çok etkili. bu yüzden acaba zararı olur mu dedim di.

neyse, akşama doktora gidicem, ona bir sorayım bakim bir zararı olur mu? yada bir pastil falan verir belki.

yuhhhh nan nası sürüyon öööööööööö ben dişimi fırçalarken bilene öğürtü gelio fırça yüzünden teee boğazıma pamuklu çatal sokacam ruhumu teslim ederin falla :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

dedim ya, biraz öğürtüyor ama inanılmaz etkili. mecbur kalın bak sizde nasıl yaparsınız. öğretmen olunca faranjit eksik olmuyo, faranjitede doğru dürüst birşey iyi gelmiyor. valla bunla ayakta duruyorum.

şimdi, bunun dışında var mı bildiğiniz iyi gelen birşey?:uhm:

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Dr. Tah. Cins|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|mercan76|29|02 Şubat|01 Kasım|| 9 cm boyunda 100 gr ağırlığında:nazar: 27 Mayıs 4 lü test
3|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| ıki minik kalp atıyor ):):
4|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
5|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız:nazar:|bebişi el salladı yuvacığından
6|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||Bebeğimiz Çok sağlıklı Şükürler Olsun Rabbime:nazar:
7|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
8|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
9|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
10|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım|Erkek:nazar:|Üçlü testi gayet iyi Maşallah..
11|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
12|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız:nazar:|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
13|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım|Erkek:nazar:|3 Lü test yapıldı.15 cm.200 gr.Sonuçlar Yarın:)
14|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım||bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
15|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek:nazar:| Kırk Bin Kere Maşallah
16|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
17|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||Haziran Başı 3 lü Test.ıyi haberlerle inşallah
18|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
19|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
20|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
22|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
23|ozlenozlem|**|1 Şubat|08 Kasım||
24|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
25|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
26|07narcicegi|26|02 Şubat|06 Kasım|Erkek:nazar:|En son 50 mm.23 Mayıs kontrol var.
27|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
28|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
29|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
30|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|Kız:nazar:|4 lü test yapıldı.Sonuç haftaya bebişimiz çok iyi:)
31|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
32|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek:nazar:|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
33|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek:nazar:| pıt pıtları gördü
34|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|| ıkili Test yapıldı...
35| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
36|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
37|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
38|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
39|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.ıkili test için kan verdi
40|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| ikili test yapıldı. 8 Haziran kontrol.
41|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
42|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
43|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
44|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım|Kız:nazar:|Çok sağlıklı Maşallah
45|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek:nazar:|73 mm olmuş bebişş
46|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
47|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım||4 mayısta ikili test var
48|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|erkek:nazar:|
49|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek:nazar:| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
50|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
51|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|Kız:nazar:| hararetli insan :)
52|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım||Annesine El salladı...Kocaman oldu artıkın 50 mm.
53|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
54|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
55|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
56|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
57|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım||6,5 cm olduk:nazar:6 Haziran Kontrol..
58|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
59|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
60|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
61|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
62|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım||ikili test sonucumuz güzel:nazar: boymuz 7,5 cm,bir sonraki kontrol 8 haziranda:)
63|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
64|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
65|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
66|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|Kız+:nazar:| ıkizler Gayet iyi:nazar:Biri kız:nazar:
67|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
68|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
69|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|| 21 Mayıs kontrol ve ikili test
70|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
71|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
72|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
73|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
74|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|erkek:nazar:|Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
75|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
76|canliz|25|27 şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
77|real-queen|29|27 Ocak|03 Kasım|Erkek:nazar:||
78|yarem21|32|14 Şubat|21 Kasım||6 Haziran kontrol 3 lü test..
|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRı KASIM ANNESı
|esterya||||| FAHRı KASIM ANNESı
|BONCUK26||||| FAHRı KASIM ANNESı
|dorukk|||||FAHRı KASIM ANNESı
|NURHAYATK||||| FAHRı KASIM ANNESı
|mehlikaMERYEM||||| FAHRı KASIM ANNESı
[/table]

Yaremcim bilgilerini söylersen dolduralım hemen

Son düzenleme:
ayy üstteki ay-yildiz reklamina baktiniz mi bacilar
cok güzel mayo bikiniler var.hatunlar bizden güzel olamaz ama mayolar sahane
bide azcik pahali,bana mayo lazim ya telas sardi simdiden

sezeryana yetişcemiiş apar topar çıktık keşke deseydim siz gidin doğurtun gelin biz o zamana kadar bakarız bebişimize kaydirigubbakcemile3

alemsin yaa not bırakaydın mola arası gelirik deyi :roflol:
sen benden önce öğrenecen inşallah ben nasıl dayaniiim teyyy 19 haziran yavvv

nazlıcım yaşım 32 son adet 14 şubat beklenen doğum tarh 21 kasım 6 haziran kontrol3 lü test ekliyi versen

kizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
canısı hiç canını sıkma rabbim korur o bıdığı ama sen yat dinlen kendini yorma
günaydın kızlar nabersınız.bebişleriniz nasılll.
benımde yavas yavas göbiş cıkmaya başladıı
ee senin çoktan çıkmalı canım yaa 2 bebiş var oradakaydirigubbakcemile5
BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

Sonuçlar temizzzzzzzzzzzzzzzz Allahıma Kurban Olayımmmmmmmmmmm Yaşasınnnnnnnn:))Şükürler Olsunnn Kızlarr ya ağlıyorum Sevinçten deliricem bitti geçtii unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiii geride kaldı hepsii Şükürler Olsunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
şükürler olsun canım ablam yaa hepimiz biliyorduk böle bir sonuç alacağını rabbim sağlıcakla kucağına versin inşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hmm cinsiyet bilmem sormadımki vallaa:)))))))))))Akşama eşim testleri yine doktora götürecek benide götürürse bakarız ama emin değilim olsun varsınn:)
canım hemen sor cinsiyetini çünkü aminosentez yapılanların kesin cins.biliyorlarmış.ama bazı dr.lar söylemeyebiliyormuş
kızlar sizin yüzünüzden ne haldeyim halimi bi görseniz.bi elimde kitap bi elimde süt ayaklarım karşı sandalyede bi yandanda size laf yetiştiriyom komedi halim
ne komedisi sen benim halimi gör drama bi tarafta oğluşu uyutuyorum,makinaya çamaşır atıyorum.bir taraftanda burada çene :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
büyüyo teyzesiii :CüvCüv:
kasım analarında cok kaldım
bebişte kasımda gelmesse iyidir kaydirigubbakcemile3
nannn kasım diye diye bu çocuğu kasımda doğuracan demi kıskandın bizi:1closedeyes:
ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:
kıs uluorta söyleme olan var olmayan var şimdi kartanesi kıskanır benimki oynamıyor diye:roflol:
üleynnn bukadar kasım anası olurmu doktorlar kasım ayın doğrtma rekoru kıracaklar heeee:roflol::roflol:
ayy sorma walla ya.benoğluşta kime baksam hamileydi doğuma gittiğimde bana yer kalmayacak diye korkuyordum valladelikafadulden
valla geçmiyo canım yaa
ooof valla çok heyecanlı gidince üçlü falan mı isticek nolcak hiç bilmiyom hee
kocişe diyom sen de gelcen mi yarın diye garip garip bakıyo suratıma ee heralde kaçırırmıyım gibilerinden nerdeyse ben gitmicem o gitcek dr.a :roflol: :roflol:
ayy keşke onların tek gitme gibi bi şansı olsa hemen gönderirim o heyecan beni öldürüyordelikafadulden
oh ne güzel kartanesş valla bende kıskandım üstelik ben dün ögüre ögüre yatıyordum....inşallah tekrar buluşmak nasip olur hep birlikte ama..
ewet ewet hep birlikte benide unutmayınlaelaelaelaelae

hee deseydin keşke hemde bebişi tembihlerdin bak göster yoksam bozuşuruz diyeÇok üzgünüm çoook

anaa dilmuh kız 21 yaşındaymışın gı küççük anne senüü :) gerçi rekor itek te heralde o ikinciye hamiş ve o da 21 yaşında :nazar:

cerin yeni okudumda kanamam düşük tehlikesindemiş rabbim yerdımcın olsun hepimize dikkat et iş yapma

hepsi şehaneee benim koca öldürür beni onlardan birdanesini giyip dışarı çıkarsam :mymeka: şöyle kapalılar için uygun hallicelerden yokmuuuuuu

anaa dilmuh kız 21 yaşındaymışın gı küççük anne senüü :) gerçi rekor itek te heralde o ikinciye hamiş ve o da 21 yaşında :nazar:

ewet canım boşa demiyorum küççük anneyim diye ama bu kazara oldu yaw yoksam şöle 4-5 sene sonra yapacaktım kısmette sizinle tanışmak varmış işte:1hug:

ya geçen bikinimi denedim aman allahım gözlerim fırladı yerinden :1shok: kızlar benim bu memişler çılgınlar gibi büyüdü napacam laaaa abbbaaaooww yakında balon görevi görüp beni uçuricikler deyü korkuyom haa :roflol:

ıtekcim sağol birtanem benim a.s. a.s.

Akşam üzeri eşim faksı alıp doktora gidecek ozaman sorar ama bu tahlil en önemlisi 5 liyi veriyor erken sonuç gerisinde sorun yok dediler ama cinsiyet ondamı olur bundamı inan bilmiyorum.Ben gidince öğrenirim tabii gösterirse:)))

Kartanesinin dediği gibi Doğuma yoksa Hayırlısı olsunda:)

Back
X