2009 Kasm Anneleri

nazlı teyzesi benim oğluşumu neden eklemedin listeye heyecandan geçmişi okumadın tabi biz dün dr gittik pipimizi gördük :nazar:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ciddimisinnnnnnnnnnn yerim ben onuuu eklemezmiyimm yeminle heyecandan görmedim ben cnm yaa çok çok özür dilerimmm affet nolur :1hug::1hug::1hug:Allahım bağışlasın sana kıyamam size ben hemen düzenliyorum

ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şey:nazar: debelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool:

elifcimm eevet kımıldıyor oyunuyor dimii ne güzzell yaa sabah erken saatlerde çok oluyor birden benimkide ilerledii önceden günde bi kez falan oluyorduu şimdii çok ça oluyorr artkın 200 gram olmuş iyice hissettiriyor kendinii bir dahaki aylar tekmeyii basacaklar bizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar içim dışıma çıktı ammada yazmışsınız başım çok ağrıdı evi biraz toparliim temizliyim gelirim inşş

nazlıcım hayırlı güzel haberlerle geliceğinii biliyordum inşş hepimizin testlerii iyi çıkıcak

sgumuş oğlun olucakmış hayorlısıı olsun prensler prensesler geliyor kasıma inşş bu arada hastanede büssürü hamile vardı konuştuk çoğunnki erkek 3 tanede kız vardı

sağol canım hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

ayy kızlar içim dışıma çıktı ammada yazmışsınız başım çok ağrıdı evi biraz toparliim temizliyim gelirim inşş

nazlıcım hayırlı güzel haberlerle geliceğinii biliyordum inşş hepimizin testlerii iyi çıkıcak

sgumuş oğlun olucakmış hayorlısıı olsun prensler prensesler geliyor kasıma inşş bu arada hastanede büssürü hamile vardı konuştuk çoğunnki erkek 3 tanede kız vardı

Sağol birtanemm inşallah sizdende güzel haberler alacağızz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: a.s. a.s.
[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Dr. Tah. Cins|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|mercan76|29|02 Şubat|01 Kasım|| 9 cm boyunda 100 gr ağırlığında:nazar: 27 Mayıs 4 lü test
3|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| İki minik kalp atıyor ):):
4|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
5|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız:nazar:|bebişi el salladı yuvacığından
6|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||Bebeğimiz Çok sağlıklı Şükürler Olsun Rabbime:nazar:
7|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
8|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
9|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
10|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım|Erkek:nazar:|Üçlü testi gayet iyi Maşallah..
11|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
12|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız:nazar:|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
13|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım|Erkek:nazar:|3 Lü test yapıldı.15 cm.200 gr.Sonuçlar Yarın:)
14|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım||bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
15|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek:nazar:| Kırk Bin Kere Maşallah
16|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
17|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||Haziran Başı 3 lü Test.İyi haberlerle inşallah
18|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
19|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
20|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
22|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
23|ozlenozlem|**|1 Şubat|08 Kasım||
24|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
25|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
26|07narcicegi|26|02 Şubat|06 Kasım|Erkek:nazar:|En son 50 mm.23 Mayıs kontrol var.
27|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
28|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
29|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
30|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|Kız:nazar:|4 lü test yapıldı.Sonuç haftaya bebişimiz çok iyi:)
31|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
32|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek:nazar:|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
33|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek:nazar:| pıt pıtları gördü
34|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|| İkili Test yapıldı...
35| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
36|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
37|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
38|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
39|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.İkili test için kan verdi
40|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| ikili test yapıldı. 8 Haziran kontrol.
41|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
42|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
43|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
44|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım|Kız:nazar:|Çok sağlıklı Maşallah
45|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek:nazar:|73 mm olmuş bebişş
46|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
47|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım||4 mayısta ikili test var
48|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|erkek:nazar:|
49|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek:nazar:| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
50|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
51|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|Kız:nazar:| hararetli insan :)
52|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım||Annesine El salladı...Kocaman oldu artıkın 50 mm.
53|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
54|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
55|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
56|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
57|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım|Erkek:nazar:|6,5 cm olduk:nazar:6 Haziran Kontrol..
58|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
59|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
60|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
61|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
62|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım||ikili test sonucumuz güzel:nazar: boymuz 7,5 cm,bir sonraki kontrol 8 haziranda:)
63|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
64|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
65|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
66|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|Kız+:nazar:| İkizler Gayet iyi:nazar:Biri kız:nazar:
67|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
68|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
69|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|| 21 Mayıs kontrol ve ikili test
70|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
71|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
72|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
73|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
74|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|erkek:nazar:|Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
75|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
76|canliz|25|27 şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
77|real-queen|29|27 Ocak|03 Kasım|Erkek:nazar:||
78|yarem21|32|14 Şubat|21 Kasım||6 Haziran kontrol 3 lü test..
|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|esterya||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|BONCUK26||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|dorukk|||||FAHRİ KASIM ANNESİ
|NURHAYATK||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mehlikaMERYEM||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
[/table]

Teyzesi yesin o oğluşukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::ecrin_bebek:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ciddimisinnnnnnnnnnn yerim ben onuuu eklemezmiyimm yeminle heyecandan görmedim ben cnm yaa çok çok özür dilerimmm affet nolur :1hug::1hug::1hug:Allahım bağışlasın sana kıyamam size ben hemen düzenliyorum

farkettin zaten canım heycandan görmediğini hatırlatıyım dedim teyzesi cinsiyet muammamız çözülmüş oldu

yauww bu arada bacılar bende çin takvimi şerefsizi tutmadı kandırıldım :1closedeyes: fr beta hcg 2li testte 50'nin altında olunca erkek diolardı o da tırtttt ekşi hiç istemedi canım hep datlu istedi hani ye tatlıyı doğur atlıyı idi :uhm: benim kızım tüm değerleri alt üst ettü heeee :jeyyar:
kaynanacığım ve tayfasının yüzü düştü kızı duyunca teselli nameleri edilio olsun sağlıklı olsunda kısmet falann :dilcikar:

yauww bu arada bacılar bende çin takvimi şerefsizi tutmadı kandırıldım :1closedeyes: fr beta hcg 2li testte 50'nin altında olunca erkek diolardı o da tırtttt ekşi hiç istemedi canım hep datlu istedi hani ye tatlıyı doğur atlıyı idi :uhm: benim kızım tüm değerleri alt üst ettü heeee :jeyyar:
kaynanacığım ve tayfasının yüzü düştü kızı duyunca teselli nameleri edilio olsun sağlıklı olsunda kısmet falann :dilcikar:

bende tututu cerinim değerde 50'nin altında oda tuttu senin kız diğerlerine benzemicek anlaşılan şu kaynannalar yokmu allah evlat vermiş sağlıklı olsun demiyorlarda bide kız erkek diye ayırt ediyorlar senin kaynana ve tayfasına kocaman bir :oklava:

tatlım kayıyo saçma sapan di mi :asigim: ben de sabah ona sevinem dedim ama kartanem bırakmadıkaydirigubbakcemile3

sevin cos eglen bunun tarifi yok acayip oluyo insan o anda...
benim icin erken diyolar 15.haftada ama bagirsak hareketi degil bu insan 24 yillik bagirsaklarini taniyosırnaşık şey... hic böyle olmuyodu simdi yeni yeni basliyo

sen bakma kartaneme ...sende sevin hatta yaninda birileri varsa onlarada göster:lepi:

kizim cinlilerin herseyi taklit herseyi cakma takvimlerinden ne bekliodun ki..kaydirigubbakcemile3
banada diolar yok karnin büyük canin eksi istiyo kizin olcak,millet valla bizim gebeliklerimizle kendine konu cikariyo sinir oluyorum..elbet olcak biri ya oglan ya kiz niye bukadar yorum yapiolar anlamyiorum-tatlicadiarzu-

bende tututu cerinim değerde 50'nin altında oda tuttu senin kız diğerlerine benzemicek anlaşılan şu kaynannalar yokmu allah evlat vermiş sağlıklı olsun demiyorlarda bide kız erkek diye ayırt ediyorlar senin kaynana ve tayfasına kocaman bir :oklava:

o diilde büyük eltim var o bişi söler kesin bugun duymamıştır daha duysa damlardı kesin bu sinirle yolarım onu ben canımla uğraşırken gelip cinsiyetle ilgili yorum yapanı fururummm bu eltide tek oğlan torunun anası olması bağlamında bi havalar ıyyy :mymeka:

kızlar size biraz mayo bikini neyin buldum, fikir oluryerimseniben
SuperStock_1433R-143002.jpg

kathleenrobertson1.0.0.0x0.432x649.jpeg
MojoSwimsuit500.jpg

9277.jpg
MaternalAmericasMaternitySwimsuit.gif
maternity-swimsuits.jpg

rbrb_1597.jpg
maternity-bikini-maternity-swimming-suits-maternity-swimsuit.jpg
ss_69155-41.jpg

maternity-halterkini-pregnancy-bikini-swimwear-pregnant.jpg
maternity-swim-top-maternity-swim-separates-bikini-swim-top.jpg
polka-dot-maternity-bikini-maternity-swim-suit-beach-wear.jpg

maternity-swimwear-maternity-bikini-coverup-maternity-swimsuit.jpg

o diilde büyük eltim var o bişi söler kesin bugun duymamıştır daha duysa damlardı kesin bu sinirle yolarım onu ben canımla uğraşırken gelip cinsiyetle ilgili yorum yapanı fururummm bu eltide tek oğlan torunun anası olması bağlamında bi havalar ıyyy :mymeka:

yol bacım arkandayım gelip cinsiyetle uğraşacaklarına iki işinin ucundan tutsunlar önce bi yardımcı olsunlar dimi ama nerdeeeeeeee o düşünce

ayy üstteki ay-yildiz reklamina baktiniz mi bacilar
cok güzel mayo bikiniler var.hatunlar bizden güzel olamaz ama mayolar sahane
bide azcik pahali,bana mayo lazim ya telas sardi simdiden

anam banada mayo lazım ama ayyıldızda sadece bir tane gördüm sitesinde mağazasına gidip bakacağım ben belki orda vardır hem orası indirimli satış mağazası kadıköyde ben hep ayyıldızdan alıyorum indirimli kaydirigubbakcemile3

nazlı teyzesi benim oğluşumu neden eklemedin listeye heyecandan geçmişi okumadın tabi biz dün dr gittik pipimizi gördük :nazar:

canımmm gözün aydın bir oğlumuz daha var demek hadi hayırlısı inşallahhh :nazar:

ay ben anlamadım hengi değere bakıyosunuz siz :sm_confused:

anaa dilmuh kız 21 yaşındaymışın gı küççük anne senüü :) gerçi rekor itek te heralde o ikinciye hamiş ve o da 21 yaşında :nazar:

22 yaşındayın canımcım gerçi 21 22 ne farkeder dimi.daha çocukum beeeeeeeeeen

ya geçen bikinimi denedim aman allahım gözlerim fırladı yerinden :1shok: kızlar benim bu memişler çılgınlar gibi büyüdü napacam laaaa abbbaaaooww yakında balon görevi görüp beni uçuricikler deyü korkuyom haa :roflol:

kaydirigubbakcemile3kız benimkiler büyüyo diye çok mutlu oluyom ben.75 bilem büyük gelirdi

anam banada mayo lazım ama ayyıldızda sadece bir tane gördüm sitesinde mağazasına gidip bakacağım ben belki orda vardır hem orası indirimli satış mağazası kadıköyde ben hep ayyıldızdan alıyorum indirimli kaydirigubbakcemile3

canımmm gözün aydın bir oğlumuz daha var demek hadi hayırlısı inşallahhh :nazar:

ay ben anlamadım hengi değere bakıyosunuz siz :sm_confused:

sağol karakızım sağlıkla gelsin hepsi inşallah 2'li testte çıkan fr beta hcg değeri canım

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunumm dün 3 lü test için kan verdim salı günü çıkıcak hayırlısıyla inşş. bugünde hastaneydim doktor bi ultrason var gel dedii çok ayrıntılıymış gittim sıra aldım tam yazdırıcam ultrasonu doktor acil ameliyeta girdii bekledik yarım saat neyse 10 hazirana gün aldım doktoru beklerken cildiyeeye numra aldım güneş e çıkınca ellerim kaşınıyoo krem verdii çatlaklar için bir solüsyon verdii öneml
olan birden kilo almamak dedii çok yoruldum yaa üstümden sankii tır geçtii sizde ne var ne yok geçmişi okuyim kartenesi buluştunmu ebisceylenn

hoşgeldin destnaaammmm
10 haziranda mı gitcen ayrıntılı ultrasona? inş 3lünün de sonucu güzel çıkcak :Saruboceq:
buluştuk ebisceynen çok güzel geçti 1 saat oldu olmadı ama süperdi yaa çok tatlı canayakın kendisi ama hala gelmedi bugüünn

ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şey:nazar: debelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool:

git kooş koş elifsunun topicine eksik kalma Çok üzgünüm çoook

Back
X