2009 Kasm Anneleri

kızlar ben geldim
annemde kalıcam bu akşam geç cvp yazabilirim burda internet çok ağır...
test sonucumuzu aldık ve uzun uzun doktorumuzla konuştuk
moralim çok bozuk, yüzde yirmi down risk faktörü çıktı testim de :((
doktor aminiyo testi öneriyor.
ne yapıcam kızlar bilmiyorum yaaa sizden akıl almak istedim.

canım ikini ferah tut emin ol bebiş çok iyi.üzülme biliyosun baya bi riskli çıkan oldu ama allahıma bin şükür hepsinin bebişleri iyi çok şükür.seninkide iyi eminim.canını sıkma

ya dün bi bayan aaa sen nişanlandın mı dedi yoo evliyim dedim ben de bebek var mı dedi 4 aylık dedim gerçi 4.5 aylık oldk nerdeysee
aaa 4 aylık bebek öle mi olur karnın yok hiç dedi senağlama
kızlaaar bebişim büyümedi mi benim yaa
kadın benim evli olduğumu bile tahmin etmemiş o kaa yanii sevinmiştim gerçi emme bebişim büyümediysee

kız bebiş büyümüştür korkma olurmu öyle şey.hem ne güzel işte bebişin fıstık gibi bi annesi vaaaaar.derlerki karnın içten büyükse geç büyürmüş göbiş.canını sıkma bebişi görünce şok olcan eminim.

kızlar ben geldim

canıım dur sen de sıkma canını bak nazlımız amniyodan güzel sonuçlar aldı iyi bir dr. bulup sen de yaptır için rahatlasın sen ist.dasın dimi nazlının dr.una git istersen
herşey güzel merak etme

kızlar ben geldim

tatlım dur üzülme hemen :teselli: amniyo yaptırmak tehlikeli mi ki değilse onu yaptır istersen nazlım gibi sende rahatla tamamen çunku kesin sonucu sadece o veriyomuşş

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunumm dün 3 lü test için kan verdim salı günü çıkıcak hayırlısıyla inşş. bugünde hastaneydim doktor bi ultrason var gel dedii çok ayrıntılıymış gittim sıra aldım tam yazdırıcam ultrasonu doktor acil ameliyeta girdii bekledik yarım saat neyse 10 hazirana gün aldım doktoru beklerken cildiyeeye numra aldım güneş e çıkınca ellerim kaşınıyoo krem verdii çatlaklar için bir solüsyon verdii öneml
olan birden kilo almamak dedii çok yoruldum yaa üstümden sankii tır geçtii sizde ne var ne yok geçmişi okuyim kartenesi buluştunmu ebisceylenn
oohh maşallah hastaneyi iyice karıştırmışsın kaydirigubbakcemile3
canım sonuçların iyi çıkacak inşallah :Saruboceq:
gir bakım ayrıntılı ultrasona güzelse bizlerde girelim

ayy kaydi kiprasti biseyler oldu karnimin icindehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance:sırnaşık şey:nazar: debelendi benim minigim galiba..son birkac gündür yasiyorum bunu cok degisik yaa cok mutlu oluyo insan:sm_cool:
ayy benimkinin oynamasına daha var yaa
sürekli kontrol ediyom emme şincilik sese yok
ben cikiyorum millet otur otur popom karincalasti
azcik dolanayim yemek yapayim öglen olmus
hadi size byy
kız ne öğleni öğlen mi kaldı ikindi oldu kaydirigubbakcemile3

ya dün bi bayan aaa sen nişanlandın mı dedi yoo evliyim dedim ben de bebek var mı dedi 4 aylık dedim gerçi 4.5 aylık oldk nerdeysee
kadın benim evli olduğumu bile tahmin etmemiş o kaa yanii sevinmiştim gerçi emme bebişim büyümediysee

ee millette haa laf edecek yer arıyorlar
karnın daha büyük olsaydı da anam ne kadar çok çıkmış derdi merak etme
dış etkenlerin laflarına bakma canım yerimseniben
bana da aaaa ne kadar büyük diyolar filanca 5 aylıkmış ama
benimki kadar yokmuş karnı :1shok:
ama mantıklı olan insanlarda hiç ses etmiyo yapı diyorlar
patavatsız karılara bakmayın canımmmm

elifsun cnm benim dur panik yapma nazlıya da demişlerdi ne çıktı sonuç içini ferah tut duanı ihmal etmem..güzel sonuçlarla geleceksin emin ol..

nan hareket eden var etmeyen var öyle ulu orta söylenirmi...benimde bir kere çimdiklenir igne batar kimin oldu onunda bebişten oldugunu söylediler emme bilmem artık...kartanesi benimde göbüş çıkmadı geçenlerde artık belli diyordum ama dün tüm gün kusunca olan göbekte gitti valla hiç birşey yemedigimden indigini söylüyorlar artık paniklemeye başladım acaba bebişe birşeymi oldu büyümüyormu diye...haftaya gitmeyi nasıl merakla bekliyorum ..yine sen iyisin yarın gidecen doktora ögrencen ne var ne yok diye şafak 7senağlamasenağlama

kuzucuuumm benimmm en geberik kusuntulu hiiççç bişe yiyemediğim hallerimde bile doktor sen merak etme o iliğini emer yine kendini besler sen kendine yan demişti kaydirigubbakcemile3

nan hareket eden var etmeyen var öyle ulu orta söylenirmi...benimde bir kere çimdiklenir igne batar kimin oldu onunda bebişten oldugunu söylediler emme bilmem artık...kartanesi benimde göbüş çıkmadı geçenlerde artık belli diyordum ama dün tüm gün kusunca olan göbekte gitti valla hiç birşey yemedigimden indigini söylüyorlar artık paniklemeye başladım acaba bebişe birşeymi oldu büyümüyormu diye...haftaya gitmeyi nasıl merakla bekliyorum ..yine sen iyisin yarın gidecen doktora ögrencen ne var ne yok diye şafak 7senağlamasenağlama

ya aslında dar badi falan giyince pörtlüyo eşim hamilee diyo bana
ama normal kıyafetlerimi giyeyim hiiç belli diil hele bugün
aaa korkuyom hee gerçi annemin de hiç çıkmamış 5 aya kadar
yarın öğrencez bakalımm

kızlar ben geldim

canım hiç canını sıkma bak nazlım bizi mutlu etti
sende güzel haber verecen inşallah
araştır canım aminiyosentez yapan dr ları
kendi drun da önerir belki riskli bir test ama aklında soru kalmıyo canım
ama nolursun kendini yıpratma hayırlısı olsun
dua et bol bol bebişin için canım

canım ikini ferah tut emin ol bebiş çok iyi.üzülme biliyosun baya bi riskli çıkan oldu ama allahıma bin şükür hepsinin bebişleri iyi çok şükür.seninkide iyi eminim.canını sıkma
.

inşallah canım yaaa hayırlısı allahtan ne diyebilirim ki..

canıım dur sen de sıkma canını bak nazlımız amniyodan güzel sonuçlar aldı iyi bir dr. bulup sen de yaptır için rahatlasın sen ist.dasın dimi nazlının dr.una git istersen
herşey güzel merak etme

evet canım ist dayım,benim doktor değilde hemen yanındaki yapıomuş
ama fiyat aldık çok pahalı, cerrahpaşada yaptırıcambüyük ihtimalle tabii karar verebilirsem.

tatlım dur üzülme hemen :teselli: amniyo yaptırmak tehlikeli mi ki değilse onu yaptır istersen nazlım gibi sende rahatla tamamen çunku kesin sonucu sadece o veriyomuşş
yüzde bir düşük ihtimali var dedi doktorum
çok iyi dinlenirsen hiçbirşey olmaz dedi,evet kesin sonucu o veriyomuş.

elifsun cnm benim dur panik yapma nazlıya da demişlerdi ne çıktı sonuç içini ferah tut duanı ihmal etmem..güzel sonuçlarla geleceksin emin ol..

saol canım evet aslın da bu test sonuçları doğru olmayabiliyomuş
bilgiisayar olasılık hesabı yapıyomuş, ama yinede insanın içini bişey kemiriyor
acaba mı diyor insan feci bi durum yaaa rabbim yardımcımız olsun..

kızlar ben geldim

canım sakin ol allahın izni ile hiçbirşeyciği yok bebişinin emin ol tatlım senin 3 lü sonucuna göremi söyledi dr anlamadım ben.
bak nazlıya kaç gündür burda hep birlikte birbirimize dualar ettik ve bu sabah bize müjdeli haberlerle geldi
sende bize müjdeli haberler getireceksin canım ben eminim sende emin ol ve biraz olsun rahatlamaya çalış nazlı izmirde sen nerdesin bilmiyorum ama dr nla konuş muhakkak seni iyi bir merkeze yönlendirecektir.
ama herşeyden önce bol bol dua edip güzel şeyler düşünmek tamammı tatlım allah yavrularımıza sağlık versin onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım

kızlar ben geldim

canım, bu senin 3'lü sonucun mu? ikili testinin sonucu nasıl çıkmıştı?

hemen bozma moralini. iyice araştır, gerekirse yaptır amniyo ama nazlı'da da olduğu gibi eminim birşey çıkmıycak.a.s.

datluuu benim ablam 7. ayında hafiften göbük olmuştu ama şindi tosssuunnnnn gibi oğluş doğurdu fallaaaaaa şu iç karın muabbeti varya harbi sende öle bi durum var heral öle duşunme buyuyodur yauww sengözlerimebaksanab
ayy inşşalllahhh yarın görcez bakalımm
ee millette haa laf edecek yer arıyorlar
karnın daha büyük olsaydı da anam ne kadar çok çıkmış derdi merak etme
dış etkenlerin laflarına bakma canım yerimseniben
bana da aaaa ne kadar büyük diyolar filanca 5 aylıkmış ama
benimki kadar yokmuş karnı :1shok:
ama mantıklı olan insanlarda hiç ses etmiyo yapı diyorlar
patavatsız karılara bakmayın canımmmm

yok canım yani kötü anlamda söylemedi zaten benim de hoşuma gidiyo daha belli olmasın boşver ama bi an korktum yaa hareket de hissetmiyom karnım da mı çıkmadı nooluyo yaw deyüüü
bebiş sırtıma yapıştı herhalde sırtımdan dinlicem bundan sonra :roflol:

ayy yine göbiş mevzusu yaw kartanesi canım canını sıkma ben ilk bebişte 4,5 aylık hamileydim ama hiç göbiş yoktu.herkes nerende saklıyorsun diye dalga geçerlerdi.5.aydan sonra bi çıktı oh be dedimalkisalkisalkis

kartanesi kafana takma.... benim de aynı senin gibi.. bebeğin karnının büyüyüp büyümemesiyle hiç ilgisi yokmuş canım.... zaten yakında dr a gitcen.. kıpır kıpır görürsün beişini rahatlarsın canım a.s

kızlar ben geldim

canım herşeyin başı moral... sadece dinlenmene bak ve olumsuz düşünme olur mu? inanıyorum ki sen de nazlı gibi güzel sonuçlar alıcaksın :Saruboceq: a.s.

bu arada siteye ne oluyooo

ayy yine göbiş mevzusu yaw kartanesi canım canını sıkma ben ilk bebişte 4,5 aylık hamileydim ama hiç göbiş yoktu.herkes nerende saklıyorsun diye dalga geçerlerdi.5.aydan sonra bi çıktı oh be dedimalkisalkisalkis

oof canım sıkıldı çok uykum var takcak yer arıyom göbüşüme takayım bari dedim delikafadulden

kızlar ben geldim

canım üzülme bu testleri yaptırsak bi dert yaptırmasak ayrı canım 2 li testmi üçlümüü

bende dün 3 lü için kan verdim sonrada pişman oldum ya kötü bir şey derlerse diyee

boşuna canını sıkma bir şey çıkmıyacak Rabbim hepimize akıllı sağlıklı güzel evlatlar versin inşş

canım sakin ol allahın izni ile hiçbirşeyciği yok bebişinin emin ol tatlım senin 3 lü sonucuna göremi söyledi dr anlamadım ben.
bak nazlıya kaç gündür burda hep birlikte birbirimize dualar ettik ve bu sabah bize müjdeli haberlerle geldi
sende bize müjdeli haberler getireceksin canım ben eminim sende emin ol ve biraz olsun rahatlamaya çalış nazlı izmirde sen nerdesin bilmiyorum ama dr nla konuş muhakkak seni iyi bir merkeze yönlendirecektir.
ama herşeyden önce bol bol dua edip güzel şeyler düşünmek tamammı tatlım allah yavrularımıza sağlık versin onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım

tamam canım zaten ben başladım duyduğum an ağlamaya
eşim ve ailem saolsunlar çok moral verdiler
şimdide sizden duyunca güzel şeyler,iyice moral oldu valla..
yok canım ben direk 4 lü test yaptırdım yaa hiç ikili felan yaptırmamıştık
yüzde 85 kesin sonuç veriyomuş .ama yine de en kesin sonuç aminiyo sıvısı tabiki.

canım, bu senin 3'lü sonucun mu? ikili testinin sonucu nasıl çıkmıştı?

hemen bozma moralini. iyice araştır, gerekirse yaptır amniyo ama nazlı'da da olduğu gibi eminim birşey çıkmıycak.a.s.

hayır canım bu benim 4 test sonucum
ben başka bir hastanede yeniden 4 lü taramayı yaptırmayı düşünüyorum
çünkü amniyo sıvısını 30 yaş üstü için genelde öneriyolarmuıış araştırdığımız kadarıyla
ben daha 23 yaşındayım riske atmak istemiyorum bebeğimi.

canım herşeyin başı moral... sadece dinlenmene bak ve olumsuz düşünme olur mu? inanıyorum ki sen de nazlı gibi güzel sonuçlar alıcaksın :Saruboceq: a.s.

bu arada siteye ne oluyooo

inşallah canım yaaa..

Back
X