2009 Kasm Anneleri

Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.

Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.
Çok ama çok mutsuzum........

ayy inşşalllahhh yarın görcez bakalımm

yok canım yani kötü anlamda söylemedi zaten benim de hoşuma gidiyo daha belli olmasın boşver ama bi an korktum yaa hareket de hissetmiyom karnım da mı çıkmadı nooluyo yaw deyüüü
bebiş sırtıma yapıştı herhalde sırtımdan dinlicem bundan sonra :roflol:

allah belanı vermiye hee :roflol::roflol:

siteye noldu yaa

bende benim internette sorun var galiba diye uğraşıyom
baktım sadece burda varmiş inşallah yine kapanmaz

yaa kızlar hastaneden tlf geldi 2li sonucum gelmiş
ayy saat 4:30 olsun ders bitsin de gidecem
ayy inşallah iyidir sonuçlar :Saruboceq:

tamam canım zaten ben başladım duyduğum an ağlamaya
eşim ve ailem saolsunlar çok moral verdiler
şimdide sizden duyunca güzel şeyler,iyice moral oldu valla..
yok canım ben direk 4 lü test yaptırdım yaa hiç ikili felan yaptırmamıştık
yüzde 85 kesin sonuç veriyomuş .ama yine de en kesin sonuç aminiyo sıvısı tabiki.

hayır canım bu benim 4 test sonucum
ben başka bir hastanede yeniden 4 lü taramayı yaptırmayı düşünüyorum
çünkü amniyo sıvısını 30 yaş üstü için genelde öneriyolarmuıış araştırdığımız kadarıyla
ben daha 23 yaşındayım riske atmak istemiyorum bebeğimi.

inşallah canım yaaa..
canım sen canını hiç sıkma dedğin gibi çok gençsin 30 yaş üzerine yapıyorlar daha doğrusu öneriyorlar.ya benim bi arkadaş senin gibi 23 yaşında 9 ay önce doğum yaptı.onada demişler ama o istememiş yapılmasını maş.çocuğuda turp gibi

Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.

Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.

ya noluyo ya kasım annelerine nazar mı değdi nedir senağlama
ya bu doktor milleti ne kaaa duygusuz orda çaresiz kalbi pır pır atan bi anniş var zört zört karamssar konuşup insanın bi anda yaşama zevkini alıyolar elindennn
ama bence senin sonucun çok kötu diil be gulum ağlama üzülme sakın yaa :teselli:

bende benim internette sorun var galiba diye uğraşıyom
baktım sadece burda varmiş inşallah yine kapanmaz

yaa kızlar hastaneden tlf geldi 2li sonucum gelmiş
ayy saat 4:30 olsun ders bitsin de gidecem
ayy inşallah iyidir sonuçlar :Saruboceq:

hadi yavrum ya guzel haberlerle gel işallahh :Saruboceq:

canım hiç moralini bozma yaa baksana risk çok fazla gittiğinde yaptıramaz msn ultrasonu:uhm:

ya hakkaten noluyo bu siteye başladı gene hata vermeye anaaam gene sorun çıkarsa yandım bennn 10 gun yataktayımmm ve size ihtiyacım var yoksa kafayı yerimmm allah korusun ya

canım üzülme bu testleri yaptırsak bi dert yaptırmasak ayrı canım 2 li testmi üçlümüü

bende dün 3 lü için kan verdim sonrada pişman oldum ya kötü bir şey derlerse diyee

boşuna canını sıkma bir şey çıkmıyacak Rabbim hepimize akıllı sağlıklı güzel evlatlar versin inşş

valla öyle canıım yaaa o kadar pişmanım kiii
keşke 4 lü testi de hiç ama hiç yaptırmasaydım
kafam da bi soru işareti olmayacaktı en azından
içimiçimi yemeycekti.
allah korusun bebeğim öyle olmuş bile olsa sonuçta ben doğurucam
aldırıcağıma ölürüm daha iyi,
kahretsin ki sinek küçük am amide bulandırıyo şimdi zülsen bidert üzülmesen bi dert anlamadım giti.

canım benim ki de 1:940 diğeri de 1:272
doktor bir sürü şey anlattı inan hiç birini kafam almadı hepsini eşim anladı
sürekli o anlatıyo bana ben sordukça..

amniyo testi 2 haftadan önce sonuç vermiyomuş zaten canım
ben en son çare olarak onu düşünüyorum
bu testimi tekrar yaptırıcam
onun sonucuna göre de yaa artık doğumu beklicem yada gözümü karartıp
sıvı aldırıcam.
sen gidiş tarihini erteletemezmisin canım
önce bu durumu bi çözüp sonra gitsen olmaz mı??

canım moralini bozma herşey düzelecek
bazı drlar da galiba test yaptırıp para kazandırmak mı istiyorlar
inşallah bebişinin sağlığı yerinde çok güzel sonuçlar alacaksın :Saruboceq:
biraz sakinleş ve tam ne yapacağına karar ver canım

ayy bugün hep sonuçlar riskli geliyo inşallah benim sonuç iyi çıkar :Saruboceq:
tabi nazlımın güzel haberi dışında

canım bak nazlının riski daha fazlaydı ve Allah'ın izniyle sonuçları temiz çıktı :1rolleyes:
senin sonuçlarda güzel çıkacak inşallah canım :Saruboceq:

ya kızlar inanamıyorum ya saat kaç oldu bi allahın kulu gelmedi yanıma yaa kaynanam görumcem eltiler lazım olduklarında kimse yok piyasada... aç susuz yatıyom yemek yapcak ne halim var ne de evde malzeme kocişimde taa 7 de gelio :( şimdi aricam kocişi ağlicam o da annesigile patlicak tıpış tıpış gelcekler ama istemiyom gelmesinler ölürüm acımdan daha ii :1closedeyes:
allahtan sabah babacım geldi de doyurdu karnımı yoksa tam sefillik çocuğum duşmezse açlıktan ölecek töbe töbee

doktorlar için ne kadar kolay şunu bunu yaptıralım demek
bizim psikolojimiizi hiç umursamıyorlar,
valla labratuarlarda da bişeyler dönüyo diye düşünmeye başladım artık
sırf para kazanmak için bile bu test sonuçlarını böyle düşükte olsa riskli çıkartıyo olabilirler.
amniyo testi için 1.200 dediler yaaa sanki doğuma giriyosun nasıl şey anlamadım ben..
valla günahlarını alıyorum biliyorum ama napayım kendimi böyle rahatlatıyorum belki de..:(

canım moralini bozma herşey düzelecek
bazı drlar da galiba test yaptırıp para kazandırmak mı istiyorlar
inşallah bebişinin sağlığı yerinde çok güzel sonuçlar alacaksın :Saruboceq:
biraz sakinleş ve tam ne yapacağına karar ver canım

ayy bugün hep sonuçlar riskli geliyo inşallah benim sonuç iyi çıkar :Saruboceq:
tabi nazlımın güzel haberi dışında

canım bak nazlının riski daha fazlaydı ve Allah'ın izniyle sonuçları temiz çıktı :1rolleyes:
senin sonuçlarda güzel çıkacak inşallah canım :Saruboceq:

ewet canım bu paragöz dr.lar illa birşey çıkaracaklar.bana ilkinde bi laboratuar önerdi orası iyi dedi.meğerse orayla anlaşması varmış ondan oraya göndermiş.halbuki hast.de ücretsiz yapıyorlarmış ben saf bunu çok sonra öğrendim şimdikine daha tedbirli olacağım

ya kızlar inanamıyorum ya saat kaç oldu bi allahın kulu gelmedi yanıma yaa kaynanam görumcem eltiler lazım olduklarında kimse yok piyasada... aç susuz yatıyom yemek yapcak ne halim var ne de evde malzeme kocişimde taa 7 de gelio :( şimdi aricam kocişi ağlicam o da annesigile patlicak tıpış tıpış gelcekler ama istemiyom gelmesinler ölürüm acımdan daha ii :1closedeyes:
allahtan sabah babacım geldi de doyurdu karnımı yoksa tam sefillik çocuğum duşmezse açlıktan ölecek töbe töbee

ayy canım ya burda olsan gelirdim yemek getirirdim sana
peki dışarıdan söyleyemezmisin canım

sırf para kazanmak için bile bu test sonuçlarını böyle düşükte olsa riskli çıkartıyo olabilirler.
amniyo testi için 1.200 dediler yaaa sanki doğuma giriyosun nasıl şey anlamadım ben..
valla günahlarını alıyorum biliyorum ama napayım kendimi böyle rahatlatıyorum belki de..:(

ya olmicak şeyler diil yani her halukarda doğurcam diyosanız daha test falan yaptırmayın bence

ewt canım ya üzmeyin kendizini ne olurr martcım sende ağlama bu yenii moda çıktıı görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerr

bende şimdii 3lüyü yaptırdığıma kızıyıorum bişey diycekler yoktan yere üzülcez belkidee

valla öyle canıım yaaa o kadar pişmanım kiii
keşke 4 lü testi de hiç ama hiç yaptırmasaydım
kafam da bi soru işareti olmayacaktı en azından
içimiçimi yemeycekti.
allah korusun bebeğim öyle olmuş bile olsa sonuçta ben doğurucam
aldırıcağıma ölürüm daha iyi,
kahretsin ki sinek küçük am amide bulandırıyo şimdi zülsen bidert üzülmesen bi dert anlamadım giti.

canım benim ki de 1:940 diğeri de 1:272
doktor bir sürü şey anlattı inan hiç birini kafam almadı hepsini eşim anladı
sürekli o anlatıyo bana ben sordukça..

amniyo testi 2 haftadan önce sonuç vermiyomuş zaten canım
ben en son çare olarak onu düşünüyorum
bu testimi tekrar yaptırıcam
onun sonucuna göre de yaa artık doğumu beklicem yada gözümü karartıp
sıvı aldırıcam.
sen gidiş tarihini erteletemezmisin canım
önce bu durumu bi çözüp sonra gitsen olmaz mı??

Tamam uçağı erteleyelim diyeyim ayrıntılı ultrason için 3 hafta beklemem lazım amniyosentez desen kocam yanımda degil bunada tlf da karar veripte hastaneye bi başıma gitmekte istemiyorum. Daha dogrusu o gücü kendimde bulamıyorum. Anlayacağın her ucu boklu değnek. O kadar bıktım ki eşimi istiyorum yanımda ama o o bela yerde, burda kalsam tek başımayım öffffffffffffffffffffffffffffffff........

canım üzülme nolur.bak bişey yoktur emin ol.sen gidişi biraz ertelesende şu işi bi halledip kafan rahat gitsen.bu doktorlardamı bi tuhaflık var birine riskli deseler neyse ama herkese aynı şeyi söylüyolar.

ayy canım ya burda olsan gelirdim yemek getirirdim sana
peki dışarıdan söyleyemezmisin canım

canım internetten baktımda benim olduğum semt biraz dandirik krocan malesef paket servisler buraya gelmio gelenlerde en az 100 liralık falan sipariş istio -tatlicadiarzu-

babişin aldığı meyvelerden falan yedim emme içim bulandı artık yemek istiyom resmen açım cokacimcoook ahhh ahhh anacım yanımda olsaydı ne desem gider alır yapardı senağlama bunlar bu kadar ilgisiz diillerdi ya niye gelmiyolar annamadım ki
babam acıkırsan ne istersen söle getiririm demişti ama utanıyom adamdan burda bu kadar insan varken açım bana bişi getirde karnımı doyurim demeye allah kimseyi sahipsiz bırakmasın ne diim
tabi dün oğlan haberi getirseydik hastaneden daha farklı olurdu belkide dertleri budur çok moralim bozuldu ya

ah canım ya kıyamam sana.ara kocişini boşver yapsın yemek kaynanan.e bilmiyolarmı yemek falan yapılacak.ayyyyy bu kaynanaların saçını başını yolcam ha
Tamam uçağı erteleyelim diyeyim ayrıntılı ultrason için 3 hafta beklemem lazım amniyosentez desen kocam yanımda degil bunada tlf da karar veripte hastaneye bi başıma gitmekte istemiyorum. Daha dogrusu o gücü kendimde bulamıyorum. Anlayacağın her ucu boklu değnek. O kadar bıktım ki eşimi istiyorum yanımda ama o o bela yerde, burda kalsam tek başımayım öffffffffffffffffffffffffffffffff........

canım ya bu kadar üzülme.kocanda ne yapsın gelmek istemezmi yanına.azıcık sabret bak herşey yoluna girecek.için rahat edecekse bide başka doktora git bak o ne diycek ha

Back
X