2009 Kasm Anneleri

cerincim belkı haberleri yoktur sen arayıp sölesene kendini yabancı gibi görme annene nasılsan kaynananada öle davranmaya çalış anna ben evdeyım rahatsızım ask olsun o kadar bekledim sizi gemediniz de şaka ile karısık kendı annen olsa sölemesmıydın sıkma canını hiç insanlar görmüyorsa göstereceksin hatalarını kırmafdan

aslında canliz doğru söylüyor.. cerin bak ne kadar zaman geçti halen açsın... ara hadi bebişinin hatırı için canım a.s

rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimizi bize bağışlasın mevlam

var haberi kız aynı binadayız iki merdiven çıkcaklar 10 gün raporlu yatacam biliolar ne söliyecem daha zaten yemekleri de bişeye benzemio :dilcikar:

yuhhhhhhhh ya kaynanaya biliyo bir de aynı binadasınız kız benim var ya hemen yüzüm asılır geldıgındede bır sekıld bellı ederım napim ya ben ınsana ınsan gıbı davranıyorsam onlarda öle olmalıgelınıysem sahıp cıkmalı yanı o kaynanı nı dövebılırmıyım :oklava: :oklava: kıyamam sana yaaa bebegın ıcın sükret sabret bugünler de geçer herkes yaptıgı ıle kalır

ya ben dun bebeğimin canıyla uğraşıyorum kanamayla hastaneye gidiyorum onların tek derdi pipi haberi almaktı geldim ilk cinsiyet sordular düşünün.. kız olcak ya belki ondan böleler aklıma başka bişey gelmio senağlama

kızlar ben doktora gidiyorum dua edin emi.öpüyorum hepinizi.dikkat edin kendinize

dilmuh kolay gelsin

hazır çorba buldum bi taneee yaptımm çok ii diil biliom ama napem bayat ekmeğimde vardı gömüldüm yedim oh allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin annaam normalde yüzüne bakmadığım hazır çorbayı bi yiyişim var koparsınız sezercük oldım gı kaydirigubbakcemile3

iyi hadi afiyet olsun canım.. eşine söyle de gelirken sana yemek getirsin bari...akşama sıkı beslen

valla allah razı olsun benim kaynanm çok iyi inşallah da hep böle gider belkıde kızı yok diye böleama çok anlayışlıdır ben kayın valıdemle oturuyorum şimdi ev alıcaz allah nasip ederse o yüzden onlarla oturuyoruz 4 aydır sabah bile kalktıgımda cogu zaman kahvaltımızı o hazırlamıs oluyo ne yemek istersem aksama yapar. ALLAH HERKESİ İYİ İNSANLAR LA KARŞILAŞTIRSIN ALLAH KAYNANALARA ANLAYIŞ VİCDAN VERSİN bence gelin kaynanadan çekindikce onlar da böle yapıyo hiç çekinmeyin bence eğer ben o insana anne diyorsam benım annem gıbı olmalı ya ben onunla rahat olmalıyım

ne mutlu sana... kendi adıma konuşuyorum... aslında biraz iletişimsizlikten ve karşılıklı fazla beklentiden oluyor bunlar.. keşke onlar bizi kendi kızları gibi görebilseler bizde onları annemiz gibi görebilsek. ama kendi adıma mümkün olmadı malesef :çok üzgünüm:

ya ben dun bebeğimin canıyla uğraşıyorum kanamayla hastaneye gidiyorum onların tek derdi pipi haberi almaktı geldim ilk cinsiyet sordular düşünün.. kız olcak ya belki ondan böleler aklıma başka bişey gelmio senağlama

ama yapılır mı bu kadar da yaa benneyaptımki benim kaynanada tam bir kız manyagı ama olmuyo kı onların ıstedıgı gıbı doguramayız

ohhh iyikide kıs olacak çatlasınlar o zaman:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

boşver canım düşünme onları artık ,boş yere moralini bozma sen.... a.s.

ama yapılır mı bu kadar da yaa benneyaptımki benim kaynanada tam bir kız manyagı ama olmuyo kı onların ıstedıgı gıbı doguramayız

bizde de kayınbaba erkek istiyoo.... eğer kız olursa kayınbaba bu tepkileri gösterecek kendince...hiç umrumda diilll ne yaparsa yapsınlar :dilcikar: inşallah sağlıklı ve hayırlı bi kızım olur.hep böyle dua ediyom..

mart cnm benim hiç üzülme bak neler neler söylediler doktor nazlıyı örnek al neler çekti ve çektik ama inan ben hepimizin bebişinin iyi olacagına inanıyorum yani bir pürüz çıkmayacaklar onlar ufakta olsa olasılıkta degerler farklı çıkınca hemen söylüyorlar yapmaları gerekende bu ama doktorlar bizim gibi duygusal yaklaşamazlar bizim gibi onlarca hastaları var laf yetiştiremiyorlar yogunluktan onalrda düşünemiyorlar...ama sen yinede ihmal etme yap testlerini allahın izniyle hiç birşey çıkmayacak...dua et sabırlı ol...

cerincim ya nasıl sinir oldum anlatamam..ne dmek erkek kız ayrımcılıgı yapmaları ve senin sıkıntın olmasına ragmen gelipte 2 tabak yemek yapmamaları açmışın tokmusun bir şey istermisin diye sormamaları ne kadar ayıp gerçi bunu anlayacak kapasiteleri olsa idi bunu konuşuyor olmazdık allah ıslah etsin onları bir gün onlarda bulur bu yaptıklarını..

keşke yatmak zorunda olmasaydım arabaya atlayıp sahile bi yere giderdim yada alışveriş falan kafa dağıtıdım evde yata yata mannak olcam ya siz olmasanız zaten çoktan tımarhaneye giderdim dunden beri

kızlar benim başımda sabahtan beri inanılmaz bi ağrı var bide sol gözüm kanlanmış... başağrısı midemi bulandırıyo..:çok üzgünüm: çok şükür mesaim bitti.. eve gidip yatcam

kendinize iyi bakın kızlar bebişlere de a.s.

kızlar benim başımda sabahtan beri inanılmaz bi ağrı var bide sol gözüm kanlanmış... başağrısı midemi bulandırıyo..:çok üzgünüm: çok şükür mesaim bitti.. eve gidip yatcam

geçmiş olsun tatlım iyileş yarın turp gibi gel :içelim:

gecmıs olsun kendine dikkat et güzel annee

Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.

Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.
Çok ama çok mutsuzum........

ya canım yaa bana da hiç yüksek risk gibi gelmedi oooof yeter yaa herkese illa amniyosentez mi yaptırmak istiyo bu dr.lar sinir oldum yaaa
sonra da bişey çıkmıyo işteee

sahii zeytin ugramadı hayırdır inşallah kötü birşey yoktur...kızlar ben birazdan kaçabülürüm.. bugün bilg başında yeterince kaldım malum baş agrısıda var hafif hafifi...şimideden iyi akşamlar dileyeyim de

ya noluyo ya kasım annelerine nazar mı değdi nedir senağlama
ya bu doktor milleti ne kaaa duygusuz orda çaresiz kalbi pır pır atan bi anniş var zört zört karamssar konuşup insanın bi anda yaşama zevkini alıyolar elindennn
ama bence senin sonucun çok kötu diil be gulum ağlama üzülme sakın yaa :teselli:

yok anam bu nazardan mazardan diil şu gerizekalı testlerden
3lü isterse onu da yaptırmıcam işte yarın sinir oldum yaa

Back
X