2009 Kasm Anneleri

ya kızlar inanamıyorum ya saat kaç oldu bi allahın kulu gelmedi yanıma yaa kaynanam görumcem eltiler lazım olduklarında kimse yok piyasada... aç susuz yatıyom yemek yapcak ne halim var ne de evde malzeme kocişimde taa 7 de gelio :( şimdi aricam kocişi ağlicam o da annesigile patlicak tıpış tıpış gelcekler ama istemiyom gelmesinler ölürüm acımdan daha ii :1closedeyes:
allahtan sabah babacım geldi de doyurdu karnımı yoksa tam sefillik çocuğum duşmezse açlıktan ölecek töbe töbee

canım yaa kıyamam
aynı apartmandasınız ve bi gelip bakmıyolar mı ne insafsızlarmış yaaa

doktorlar için ne kadar kolay şunu bunu yaptıralım demek
bizim psikolojimiizi hiç umursamıyorlar,
valla labratuarlarda da bişeyler dönüyo diye düşünmeye başladım artık
sırf para kazanmak için bile bu test sonuçlarını böyle düşükte olsa riskli çıkartıyo olabilirler.
amniyo testi için 1.200 dediler yaaa sanki doğuma giriyosun nasıl şey anlamadım ben..
valla günahlarını alıyorum biliyorum ama napayım kendimi böyle rahatlatıyorum belki de..:(

canım sen yaptırma amniyosentez bence
valla önce millete ikili de risk çıkardılar burda şimdi diğer testlerde
en kesin amniyosentez al işte o da dünya para onu yaptırınca bişey çıkmıyo
düşün 840 bebektn biri diye olasılık hesabı bu ne kadar büyük sayı biz kasım anneleri bu kadar yokuz nan yani bize denkgelmicek sıkma canını

ya olmicak şeyler diil yani her halukarda doğurcam diyosanız daha test falan yaptırmayın bence

hah ben de onu dicem diyemedimm
aldırma ihtimalini düşüenemem demişsin ya elifsun bence için rahat allaha güven daha da yaptırma
ben üçlü istese yaptırmıcam galibaa

keşke yatmak zorunda olmasaydım arabaya atlayıp sahile bi yere giderdim yada alışveriş falan kafa dağıtıdım evde yata yata mannak olcam ya siz olmasanız zaten çoktan tımarhaneye giderdim dunden beri

canım yatmak sıkıcı biliyorum ben ne kadar yattım kanamam vardı baştan berii arabaya binmek yasaktı yürümek süpürmek ilişkii geçti şükürr bebişlerimiz için değer Allah sağlık sıhhat versin yetekii:1hug:

canım internetten baktımda benim olduğum semt biraz dandirik krocan malesef paket servisler buraya gelmio gelenlerde en az 100 liralık falan sipariş istio -tatlicadiarzu-

babişin aldığı meyvelerden falan yedim emme içim bulandı artık yemek istiyom resmen açım cokacimcoook ahhh ahhh anacım yanımda olsaydı ne desem gider alır yapardı senağlama bunlar bu kadar ilgisiz diillerdi ya niye gelmiyolar annamadım ki
babam acıkırsan ne istersen söle getiririm demişti ama utanıyom adamdan burda bu kadar insan varken açım bana bişi getirde karnımı doyurim demeye allah kimseyi sahipsiz bırakmasın ne diim
tabi dün oğlan haberi getirseydik hastaneden daha farklı olurdu belkide dertleri budur çok moralim bozuldu ya

evet canım olabilir kız diyedir belki dertleri gerizekalının başkanlarııı
ara kız babanııı onlar rezil olcak sen ne diye utanıyonki
sonra da yüzlerine çarparsın açlıktan ölüyodum babam o kadar yoldan yemek getirdi deyüü
aah babacıım evlenceem zaman gelip evimi temizlemişti yaa hiç temizlik yapmayan adam allah bin kere razı olsun ama onlardan bi kişi bile gelmedi senağlama

ahh canım benim ben gelip yapayım bari sana kaynanadan fayda yok ara kıs kocişi hemde ağla anlasın anasının gelmediğini:kızgın:

bence de kocan da anlasın açlıktan öldüm babamdan isticem de o da görsün kaç paralık olduklarını

şimdi kocişin gelmesine yakın gelirler yada hiç gelmezler o niye inmedi aşağı diye tafra yaparlar du bakalım bahane olarak ne dicekler aa hiç sesin çıkmadı evdemiydin falan derlermiş -tatlicadiarzu-
ölürmüsün öldürür müsünn

ya aslında bencede stres yapmaktansa testi yaptırmamak daha iyidir.aslında boşa yaptırıyoruz çünkü allah korusun birşey çıksa aldıracak mıyız

kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:

şimdi kocişin gelmesine yakın gelirler yada hiç gelmezler o niye inmedi aşağı diye tafra yaparlar du bakalım bahane olarak ne dicekler aa hiç sesin çıkmadı evdemiydin falan derlermiş -tatlicadiarzu-
ölürmüsün öldürür müsünn

walla allah kolaylık versin güzelim ben bu kadarını kaldıramam valla aynı binada birde hiç düşünemiyorum

hazır çorba buldum bi taneee yaptımm çok ii diil biliom ama napem bayat ekmeğimde vardı gömüldüm yedim oh allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin annaam normalde yüzüne bakmadığım hazır çorbayı bi yiyişim var koparsınız sezercük oldım gı kaydirigubbakcemile3

küçük emrah moduna girdin kız ağlıcaz hepimiz burda şimdi

valla allah razı olsun benim kaynanm çok iyi inşallah da hep böle gider belkıde kızı yok diye böleama çok anlayışlıdır ben kayın valıdemle oturuyorum şimdi ev alıcaz allah nasip ederse o yüzden onlarla oturuyoruz 4 aydır sabah bile kalktıgımda cogu zaman kahvaltımızı o hazırlamıs oluyo ne yemek istersem aksama yapar. ALLAH HERKESİ İYİ İNSANLAR LA KARŞILAŞTIRSIN ALLAH KAYNANALARA ANLAYIŞ VİCDAN VERSİN bence gelin kaynanadan çekindikce onlar da böle yapıyo hiç çekinmeyin bence eğer ben o insana anne diyorsam benım annem gıbı olmalı ya ben onunla rahat olmalıyım

belki haklısın ama ben kendimi hiç yakın hissetmiyom arayıp isteyemezdim heralde,

ölürmüsün öldürür müsünn

Zaten moralim cok bozuk ama bak seni güldüreyim birazcık; sabah kayınbiraderimi master a gitmesi için yurtdışına yolcu ettik. Kayınvalidem ağlıyo tabii, ağlarken ağzından çıkan cümleler şunlar; "Allah iki çocuğumunda hayırlısıyla geri dönüşlerini göstersin, tabii torunumda sağ salim dönsün (bu torunu benim karnımdaki bebek oluyo)" Hüngürtttttt...

Yani anlayacağınız iki oğlu ve torunu sağ salim dönsünler gelin dönmesede olur!!!!!!!!!

Sonra kalabalık birden dönüp buna baktı oda farketti bir sonra ki cümle " Tamam canım herkesin cocugu sağ salim dönsün" :)

Yaaaa eğlen işte....... Valla hayırlısıyla bebişim sağ salim bir doğsunda hiçbiri umurumda değil kim ne derse desin.

ne mutlu sana... kendi adıma konuşuyorum... aslında biraz iletişimsizlikten ve karşılıklı fazla beklentiden oluyor bunlar.. keşke onlar bizi kendi kızları gibi görebilseler bizde onları annemiz gibi görebilsek. ama kendi adıma mümkün olmadı malesef :çok üzgünüm:

valla canım anne gibi görülmez ne olursa olsun ben göremem yani
ya bişey dese ben unutamam ama annem kızsa iki dk sonra geçer

bizde de kayınbaba erkek istiyoo.... eğer kız olursa kayınbaba bu tepkileri gösterecek kendince...hiç umrumda diilll ne yaparsa yapsınlar :dilcikar: inşallah sağlıklı ve hayırlı bi kızım olur.hep böyle dua ediyom..

onlara ne yaa töbe töbee
aaaayh bayılazaaaam haaa

Back
X