küçük emrah moduna girdin kız ağlıcaz hepimiz burda şimdi
kaydirigubbakcemile3 tv de de hep yemek programları vardı yok oktay usta yok lezzete yolculuk falan acıların çocuğu olduk ne war yanee :1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçük emrah moduna girdin kız ağlıcaz hepimiz burda şimdi
kızlar karazeytini gören varmı ben 1 kaç gündür görmedim sanki
belki haklısın ama ben kendimi hiç yakın hissetmiyom arayıp isteyemezdim heralde,
Zaten moralim cok bozuk ama bak seni güldüreyim birazcık; sabah kayınbiraderimi master a gitmesi için yurtdışına yolcu ettik. Kayınvalidem ağlıyo tabii, ağlarken ağzından çıkan cümleler şunlar; "Allah iki çocuğumunda hayırlısıyla geri dönüşlerini göstersin, tabii torunumda sağ salim dönsün (bu torunu benim karnımdaki bebek oluyo)" Hüngürtttttt...
Yani anlayacağınız iki oğlu ve torunu sağ salim dönsünler gelin dönmesede olur!!!!!!!!!
Sonra kalabalık birden dönüp buna baktı oda farketti bir sonra ki cümle " Tamam canım herkesin cocugu sağ salim dönsün" :)
Yaaaa eğlen işte....... Valla hayırlısıyla bebişim sağ salim bir doğsunda hiçbiri umurumda değil kim ne derse desin.
şimdi kocişin gelmesine yakın gelirler yada hiç gelmezler o niye inmedi aşağı diye tafra yaparlar du bakalım bahane olarak ne dicekler aa hiç sesin çıkmadı evdemiydin falan derlermiş -tatlicadiarzu-
ölürmüsün öldürür müsünn
kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:
benim kayınvalidemde iyidir hiç bşeye karışmaz ama çok rahattır ben kanama olduğumdaa bebek düşer diyee üzülürken gider bitane gelir bi tane demiştii kendii 5 düşük yapmış alışkanlıktan heraldee tövbe yaasırnaşık şey
kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:
Zaten moralim cok bozuk ama bak seni güldüreyim birazcık; sabah kayınbiraderimi master a gitmesi için yurtdışına yolcu ettik. Kayınvalidem ağlıyo tabii, ağlarken ağzından çıkan cümleler şunlar; "Allah iki çocuğumunda hayırlısıyla geri dönüşlerini göstersin, tabii torunumda sağ salim dönsün (bu torunu benim karnımdaki bebek oluyo)" Hüngürtttttt...
Yani anlayacağınız iki oğlu ve torunu sağ salim dönsünler gelin dönmesede olur!!!!!!!!!
Sonra kalabalık birden dönüp buna baktı oda farketti bir sonra ki cümle " Tamam canım herkesin cocugu sağ salim dönsün" :)
Yaaaa eğlen işte....... Valla hayırlısıyla bebişim sağ salim bir doğsunda hiçbiri umurumda değil kim ne derse desin.
yap tabi kız hatta çorba tasıynan kuru ekmeği de bırak yattığın yerin başucunda :jeyyar: daha acıklı
yap tabi kız hatta çorba tasıynan kuru ekmeği de bırak yattığın yerin başucunda :jeyyar: daha acıklı
kaydirigubbakcemile3 tv de de hep yemek programları vardı yok oktay usta yok lezzete yolculuk falan acıların çocuğu olduk ne war yanee :1shok:
benim kayınvalidemde iyidir hiç bşeye karışmaz ama çok rahattır ben kanama olduğumdaa bebek düşer diyee üzülürken gider bitane gelir bi tane demiştii kendii 5 düşük yapmış alışkanlıktan heraldee tövbe yaasırnaşık şey
ayyy bayılıyorum kadınların bu haline geçenlerde benim oğluş diş çıkarırken dewamlı ağlıyordu bende hemen aradım kocişi kahvaltı bile yapamadın diye ayy hiç dayanamadı.oğluş düzelene kadar bütün işleri o yaptı,kahvaltımı hazırladı:roflol:
adamım yaaaaaa şu an halimi çekipte koysam tammmmm dediğin gibi yarım şişe su kuru ekmek parçaları ve kase tepsiynen başucumda duriyyyy :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
nan buna bi çözüm lazım 10 gün bele aç mı durcan sen yaww
ya ben burdaki herkeşi acipp seviyim yauwww çok kafa tiplersiniz falla yauw şu halde bu kadar kopabileceğimi hayatta duşunmezdim delü garılar :)
ya uni gelse artık özledim ya gelsede onun kaynanaları dinlesek bayılıyom o altın kızlara kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
nan buna bi çözüm lazım 10 gün bele aç mı durcan sen yaww