güle güle giy canım fotosunu koy da göreliimm
ben normal insan kıyafeti aldım hiç hamile mağazasından almadım üç elbise iki de tunik ama bosbol 9 ay giyerimm göğsün altından bollaşan elbiselerden hepsi de ortalama 70 civarında sadece birini 30 a aldım adil ışıktan :sm_cool:
Kartanesi ben de mothercare outletinden 2 tane kot almıstım ama kot sıcak tutuyor diye kumas aradım buyuk beden bulmak cok zor oldu valla C&A de bulamadım sonra esim kadıköye bahariyeye göturdu neyse orda 1-2 maağazada bulduk 2 tane aldım birni 80 birni de 45 e aldım beden blunca kaçırmayayım dedim pahalı mahalı aldım iste bir haftadır işte onları giyiyorum
nasılsın kartanesi?nasıl gidiyo?
benim kasık ağrılarım oluyo hala zaman zaman.şuan otururken başladı işte.
benim de zaman zaman kasklarımda grı oluyor, 2li testim de riskli cıktığı için bu agrılar korkutmuyor değil ama normalmiş bu agrılar
hı hıı öle yapıyom zatennna.scokacimcoook
ben öneden hep yüzüstü yatardım.. doktoruma sordum son aylara kadar bi sakıncası yok nasıl istersen öle yat dedi... ama şimdi yüzüstü yatınca gögüslerim acıyo o yüzden yatamıyom... az birazcık büyümüşler de
ben de yuzustu yatamıyorum fazla onceden progestan kullanıyordum doktorum artık gerek yok bırakabilirsin dedi o da agrıtıyormus biraz da ama yine de var uclarda agrı, genelde yan ya da sırtustu yatıyorum bende
canım bazı kişilerde özellikle mide yanması çok olurmuş bende daha çok şişkinlik yapıp rahatsız ediyor. dr suyu bol tüketin dedi günde 12 bardak çok önemliymiş gerçi ben hiç 12 bardağa çıkamadım çok çişe götürüyor birde :roflol: :roflol:
suya şeker kat limonata yap bu şekilde dene bir ara benimde sudan tiksinmem olmuştu şükür bu ara yok rahatım.
suyu bol bol için arkadaslar 3 saatte bir bebegin amniyon sıvısı yenileniyormus bir de susuz kalmaması için içmek lazım bırakın fazla gidin uvalete, zaten rahim de buyudukce idrar torbası daralıyor mecbur gidiliyor daha sık tuvalete hatat bir arkadasım 7 aylık hamileyken artık kacırıyorum derdi:))
aaa ona gerçekten dikkat etmek gerekir bir defa maden suyu farklı soda farklı birşey meyveli olanlar soda ben kızılayın maden suyunu içiyorum sadece içinede limon sıkıyorum çünkü hiç sevmem maden suyunu ama işte bazen midem yanınca içme gereği duyuyorum bu nedenlede öyle içiyorum
benim de bir ara midem yanıyordu doktorum ilaç yazdı rennie surup ama ilacı aldıktan sonra hiç midem agrımadı yanmadı ilacı hiç kullanmadım dahasüprizzzzz
kız resmini koysana bakalım.bende alcam bebiş setlerinden içinde ne oluyo hiç bilmiyom.alınacakların listesi varmı sizde
bana da kayınvalidem almış hastane cıkısı setinden anneler gununde, gecende annem de arzu ben de gordum onlardan alayım mı dedi ben de simdi masraf etme ihtiyacı olan birsey alırsın ilerde dedim annemesüprizzzzz
Arkadaslar hepinizi cok opuyorum ancak 20 sayfa okudum geriden.
salı gunu doktora gittim 5-6 doktora danıstım hepsi amniyosentez dedi 15 haziranda 16 hafta olunca amniyosentezi yapacağız randevumu aldım simdi beklemedeyim 3-4 gunde down sendromu var mı yok mu ögreneceğiz insallah