2009 Kasm Anneleri

kesinleşmedi tatlım ama ya taşlar ya da asırlık çınarlar olacaka.s
sen o kadar hengame arasında nasıl hatırladın kıss bunu alkisalkisalkis

nann hatırlanmayacak ne var hatta bugün benim aklımada geldi hangisini seçti acep diye.hiç birbirimizi unutur muyuz cancağazım:1hug:

kızlar merhaba ne iş bu saatte kimsecikler olmuyormuki kasım anaları lak lak yapmaktan yorgun düştü herhalde ayy bugün mutfağı inceden temizledim çok yoruldum bu yaz temizliğini nasıl bitirecem heeeç bi fikrim yok artık bi gün bi yeri bi gün bi yeri temizlerim hepsini bi günde yapamam

abbboooowwwwwwww 2 gün girmedim tamı tamına 100 sayfa olmuş hihoyyythihoyyyt
ayy biri özet geçsin nolurrr........ nazlı dr.dan geldi mi çok emrak ediyorumm...puuffff oku oku bulunmaz şimdi yaaa :jeyyar:

ohh nazlım çok rahatladım.rabbım çok büyük sağlıkla alıcaz bebişlerimiziii cnaım benım...
yarıya kadar okuyabıldım ama cinsiyet öğrenenlerde varr ohh ne güsell..
cerincim çok geçmiş olsun dikkat et kendıne cancazım olur mu yat dinlen hayatımmm

güle güle giy canım fotosunu koy da göreliimm
ben normal insan kıyafeti aldım hiç hamile mağazasından almadım üç elbise iki de tunik ama bosbol 9 ay giyerimm göğsün altından bollaşan elbiselerden hepsi de ortalama 70 civarında sadece birini 30 a aldım adil ışıktan :sm_cool:

Kartanesi ben de mothercare outletinden 2 tane kot almıstım ama kot sıcak tutuyor diye kumas aradım buyuk beden bulmak cok zor oldu valla C&A de bulamadım sonra esim kadıköye bahariyeye göturdu neyse orda 1-2 maağazada bulduk 2 tane aldım birni 80 birni de 45 e aldım beden blunca kaçırmayayım dedim pahalı mahalı aldım iste bir haftadır işte onları giyiyorum

nasılsın kartanesi?nasıl gidiyo?
benim kasık ağrılarım oluyo hala zaman zaman.şuan otururken başladı işte.

benim de zaman zaman kasklarımda grı oluyor, 2li testim de riskli cıktığı için bu agrılar korkutmuyor değil ama normalmiş bu agrılar

hı hıı öle yapıyom zatennna.scokacimcoook
ben öneden hep yüzüstü yatardım.. doktoruma sordum son aylara kadar bi sakıncası yok nasıl istersen öle yat dedi... ama şimdi yüzüstü yatınca gögüslerim acıyo o yüzden yatamıyom... az birazcık büyümüşler de :utangac:
ben de yuzustu yatamıyorum fazla onceden progestan kullanıyordum doktorum artık gerek yok bırakabilirsin dedi o da agrıtıyormus biraz da ama yine de var uclarda agrı, genelde yan ya da sırtustu yatıyorum bende

canım bazı kişilerde özellikle mide yanması çok olurmuş bende daha çok şişkinlik yapıp rahatsız ediyor. dr suyu bol tüketin dedi günde 12 bardak çok önemliymiş gerçi ben hiç 12 bardağa çıkamadım çok çişe götürüyor birde :roflol: :roflol:
suya şeker kat limonata yap bu şekilde dene bir ara benimde sudan tiksinmem olmuştu şükür bu ara yok rahatım.

suyu bol bol için arkadaslar 3 saatte bir bebegin amniyon sıvısı yenileniyormus bir de susuz kalmaması için içmek lazım bırakın fazla gidin uvalete, zaten rahim de buyudukce idrar torbası daralıyor mecbur gidiliyor daha sık tuvalete hatat bir arkadasım 7 aylık hamileyken artık kacırıyorum derdi:))

aaa ona gerçekten dikkat etmek gerekir bir defa maden suyu farklı soda farklı birşey meyveli olanlar soda ben kızılayın maden suyunu içiyorum sadece içinede limon sıkıyorum çünkü hiç sevmem maden suyunu ama işte bazen midem yanınca içme gereği duyuyorum bu nedenlede öyle içiyorum

benim de bir ara midem yanıyordu doktorum ilaç yazdı rennie surup ama ilacı aldıktan sonra hiç midem agrımadı yanmadı ilacı hiç kullanmadım dahasüprizzzzz

kız resmini koysana bakalım.bende alcam bebiş setlerinden içinde ne oluyo hiç bilmiyom.alınacakların listesi varmı sizde

bana da kayınvalidem almış hastane cıkısı setinden anneler gununde, gecende annem de arzu ben de gordum onlardan alayım mı dedi ben de simdi masraf etme ihtiyacı olan birsey alırsın ilerde dedim annemesüprizzzzz

Arkadaslar hepinizi cok opuyorum ancak 20 sayfa okudum geriden.

salı gunu doktora gittim 5-6 doktora danıstım hepsi amniyosentez dedi 15 haziranda 16 hafta olunca amniyosentezi yapacağız randevumu aldım simdi beklemedeyim 3-4 gunde down sendromu var mı yok mu ögreneceğiz insallah

applearzu canım güsel haberler alıcaz sendende yüreğini hep güsel tutu olur um sağlıkla alıcaz kucağımızaaaa....dualarımız senınle canımmm

offf hırs yaptım üçer beşer sayfa atlaya atlaya okudum valla... ayyyy neler olmuuşşşş böyle....

Nazlıcımmm çoookkk şükür iyi haberlerle gelmişsinn.... valla bütün gün aklım sendeydi... eve gelir gelmez girip baktım ama bu saat oldu anca okuyabildim geçmişi.... canım benim tekrar gözün aydın hepimizin gözü aydınnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cerincimm geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine nolurrrr........sakın kalkma...kendini iyi hissedip bi iş yapmaya kalkma.... benim kuzenim de 5 aylıkken kanama geçirdi ikiz bekliyodu... çok şükür sağ salim doğdu minikler... kendine çok dikkat et... hiç korkma... 3 ayı atlattıktan sonra o kadar kolay pes etmiyo bıdıklar...sımsıkı tutunmuştur o sana annesi... sen de gereksiz şeyler (kaynana, görümce vs) düşünüp moralini bozma... ilk gün acemiliğine gelmiş bundan sonra kocacığın alır önlemini...yiyeceğin iki lokma şey kimseye muhtaç diilsin....takma kafanı... moralini yüksek tut canımm...dualarımız seninle biliyosunn... :1hug:

maviş ve nesli yav hala geçmedi mi bulantılarınız...allah kolaylık versin canlarım size...

sgumus sana da geçmiş olsun canım sen de dikkat et kendine....

mart ve elifsuncummm sizler de panik yapmayın nolurrr .... demesi kolay diceksiniz biliyorum ama elden bişey gelmiyo işte... sabredip beklemekten başka....
bol bol dua edelim hep birlikte sizler de moralinizi bozmayın Nazlı nasıl atlattıysa eminim siz de atlatıcaksınız bu günleri....

Kartanesi ben de mothercare outletinden 2 tane kot almıstım ama kot sıcak tutuyor diye kumas aradım buyuk beden bulmak cok zor oldu valla C&A de bulamadım sonra esim kadıköye bahariyeye göturdu neyse orda 1-2 maağazada bulduk 2 tane aldım birni 80 birni de 45 e aldım beden blunca kaçırmayayım dedim pahalı mahalı aldım iste bir haftadır işte onları giyiyorum

benim de zaman zaman kasklarımda grı oluyor, 2li testim de riskli cıktığı için bu agrılar korkutmuyor değil ama normalmiş bu agrılar

salı gunu doktora gittim 5-6 doktora danıstım hepsi amniyosentez dedi 15 haziranda 16 hafta olunca amniyosentezi yapacağız randevumu aldım simdi beklemedeyim 3-4 gunde down sendromu var mı yok mu ögreneceğiz insallah

arzucumm sen de güzel haberler alıcaksın hiç merak etme canım... valla bu testleri yaptırmamak en iyisiymiş galiba... düşünüyorum da alllah korusun şimdi yavrularımızda bi problem çıksa aldırmak söz konusu olsa hangimiz vazgeçebilicez ki... allahım nolur hiç kimseyi öyle bi karar vermek zorunda bırakmasın... hepimizin minikleri sağ salim gelsinler ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yaa ben hala adam gibi bi pantolon bulamadım...dün fatihe gittim ebru maternitye baktım...pantolonlar 99 tl ve hiç güzel diildi... kotlar çok çirkindi... kumaş pantolonlar da çok abiye gibiydi.. hiç internet sitesindeki gibi diildi yani ve hepsi 99 tl... sinir oldum...5 ay giymek için 99 tl çok geldi bana...gerçi beğensem alırdım belki canıma tak etti diye ama bi de kötüydü yani...

C&A 'in mağazası nerde var ?? ordakiler daha spordur heralde...
bi de mart yazmıştı galiba kadıköyde bi yer...opera pasajı mıydı ?? orası tam olarak nerde...ün.den sonra hiç gitmedim kadıköye unutmuşum :))

bi de karakız yazmıştı galiba kot aldım diye...nerden aldın karakıss bana da söle deli olucam bulamadımm senağlama
şimdilik eski pantolonlarım oluyo ama bi iki haftaya kalmaz sıkar onlar...çıplak kalıcam yahuu delikafadulden

yaa ben gece sağa sola dönerken karnımda bi acı hissediyorum size de oluyo mu böyle bişey...çok korkuyorummm ........çok tuhaf bi his............ :uhm:

eveeettt artık çıkabiliriimm... sabah gelenlere bol bol malzeme bıraktımm... hihoyyyt ii okumalar kıslarrr...öpüldünüssssssss Şeniz

Back
X