2009 Kasm Anneleri

kuzum sen yanlış yerdesin reklamcı yönetmen yazar neyin olsaydın keşke bi mühendise göre hayal gücün fazla gelişmiş bence anam seni bi görse aha burda ki gacılar hayatta bunları senin yazdığına inanmazlar hee baby face
şaka maka çok heyecanlıyım kısım yaaa nappcezz yarınnnn oyyyyy oyyyyy

:roflol: :roflol:
niye naaan çok masum duruyom deemi :roflol:
ama bele açılmam için karşı taraftakilerin de geyik olması lazım tıpkı sizin gibi canlarım beniiim :1hug:
ayy kız ben de çok heyecanlıyım vallaa öğrenince arıcam seni ben çıktığımda sen daha girmemiş olursun mutlaka bi arada buluşup iki yarenlik ederük :roflol:

kocam gelir birasdan böcük moduna geçim ben :jeyyar: hadi çıkıyom hehe sora girerim belki tv de de yemekteyizi açtım hani açım ya o bağlamda :roflol:
öptüm herkeşiiiii

ceriiiin noldu nan akşaam işe yaradı mı acitasyonlar çok merak ettim vallaa

abbboooowwwwwwww 2 gün girmedim tamı tamına 100 sayfa olmuş hihoyyythihoyyyt
ayy biri özet geçsin nolurrr........ nazlı dr.dan geldi mi çok emrak ediyorumm...puuffff oku oku bulunmaz şimdi yaaa :jeyyar:

uniiimm kıız nerdesiin özledik nan senii
özet geçem hemen
nazlıı süper haberle geldi bebiş sapasağlam
cerinciimin kanaması oldu dr 10 gün yatcan düşük tehlikesi var demiş ama dinlenince geçcek hiçbişecii kalmıcaaak
mart09 un da riski çok fazla olmamasına rağmen (bizce) dr.u moralini bozmuş orta risk grubu demiş gıcık gıcık konuşmuş
elifsuna da risk var demişler
her ikili-üçlü testlerden sonra aldığımız gıcık haberler işte...

salı gunu doktora gittim 5-6 doktora danıstım hepsi amniyosentez dedi 15 haziranda 16 hafta olunca amniyosentezi yapacağız randevumu aldım simdi beklemedeyim 3-4 gunde down sendromu var mı yok mu ögreneceğiz insallah

canım sen de inş. Nazlı gibi güzel haberlerle gelcen inş.. bizi habersiz bırakmaa

yaa ben gece sağa sola dönerken karnımda bi acı hissediyorum size de oluyo mu böyle bişey...çok korkuyorummm ........çok tuhaf bi his............ :uhm:

bende de oluyo uniii
sağdan sola dönicem ani bi acı giriyooo bebiş yer değiştiriyo heralde -tatlicadiarzu-

eveet geçmişi okudum cvpları da vardim artık girizgah yapabülürün...
kızlar dün başım çok ağrıdı eve gider gitmez yattım bu sırada da bebişimi dinledim biraazz vee inanmıcaksınız amaa sanırım hissettiimm delikafadulden
ama öle çok net diildii hatta normalde müzik falan dinlerken hissetmem mümkün diil çok derinden geliyoduu ayy ama çok değişikkk
neyse bugün öğleden sonra gidiyoz dr.a ebisceynen inş. öğrencez cinsiyetleri...

sevgili analar ve danaları hepinize günaydııınnn biz kartanesiynen dr. gitcez bu gün 3 lütestlerimiz yapılacak ve Allah kısmet edrse cinsiyetlerini de öğrenecez bize şans dileyin
NAZLI çık sevindim iyi haberlere inşallah sonuna kadar iyi gidecek ( kızııım burda dünya gebe var hep birlikte dua ettük mevlam kabul etti dimeekk )
CERİN çok geçmiş olsun cnm dikkat et olur mu kocan yapsın nan yimeklerini daha olmadı :jeyyar:
APPLEARZU canımm inşallah hiçbişi çıkmıycak datlum bunnar hep olasılık hesabı yapıyo velet doğsun gülüp geçecez aha bunnara

:roflol: :roflol:
niye naaan çok masum duruyom deemi :roflol:
ama bele açılmam için karşı taraftakilerin de geyik olması lazım tıpkı sizin gibi canlarım beniiim :1hug:
ayy kız ben de çok heyecanlıyım vallaa öğrenince arıcam seni ben çıktığımda sen daha girmemiş olursun mutlaka bi arada buluşup iki yarenlik ederük :roflol:
günaydın kuzum valla ne yalan söliim çok masum duruyon naniknanik tabe ölesin zaten de hanı bazen eccük :jeyyar: annarsın sen onu
cicim ben 3 te çıkçam burdan 4 te randevum araşırız sen akşam net e girersen benim bilgilerimi de iletirsin kızlara olur mu yiwrımm ? ben haftasonu da giremem çünkim
alkisalkisalkis

günaydın kuzum valla ne yalan söliim çok masum duruyon naniknanik tabe ölesin zaten de hanı bazen eccük :jeyyar: annarsın sen onu
cicim ben 3 te çıkçam burdan 4 te randevum araşırız sen akşam net e girersen benim bilgilerimi de iletirsin kızlara olur mu yiwrımm ? ben haftasonu da giremem çünkim
alkisalkisalkis

:jeyyar: :jeyyar: dimek ööle haa kaydirigubbakcemile3
tabii kuzu akşam ev egelince iki arada bi derede hemen yazıvercem sonuçlarııı
şekercim dr.un sana üçlü yapılcak dedimii?
bana bişey demediydii
gün mün mü alcaz acep?
ayy benim hiç yaptırasım yok şu 3lüleri bakalım dr. ne dicek?

Günaydın kızlar
kartanesi, ebisce inşallah iyi haberlerle ve cinsiyetleri öğrenip gelirsiniz
cerinciğim bugün nasılsın kociş yemeğini ayarladı inşallah bugün
mart ve elifsun neye karar verdiniz canlar inşallah güzel sonuçlar gelecek sizlerden de
applearzu canım sende hayırlı güzel sonuçlarla geleceksin inşallah
mart elifsun ve applearzu nazlım güzel haberlerle geldi ki
onun riskide bayağı fazlaydı inşallah sizinde sonuçlar süper olacak

bende dün 2li sonuçlarımı aldım hepsi iyiydi Allah'a şükür
darısı diğere test yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara

bana bişey demediydii
gün mün mü alcaz acep?

ayy siz bugün gene buluşacanız demii
neyse bugün tanışıyorsunuz wc ye gidip orda tanışmanıza gerek kalmadı canım
gördüğünüzde tenırsınız kocişleriniz de anormal karşılmaz kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese a.s.

geçmiş olsun tatlım iyileş yarın turp gibi gel :içelim:

gecmıs olsun kendine dikkat et güzel annee

sağolun kızlar...

kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:

yap tabi kız hatta çorba tasıynan kuru ekmeği de bırak yattığın yerin başucunda :jeyyar: daha acıklı

kocam gelir birasdan böcük moduna geçim ben :jeyyar: hadi çıkıyom hehe sora girerim belki tv de de yemekteyizi açtım hani açım ya o bağlamda :roflol:
öptüm herkeşiiiii

ayyy inanamıyom sizeee yaaa..biz gelinler çok fenayız haaaa :jeyyar:
sabah sabah hiç gülecek halim yoktu :roflol::roflol: cerin ne oldu bari işe yaradı mı kız. çok merak ediyorum:uhm:

onlara ne yaa töbe töbee
aaaayh bayılazaaaam haaa

öyle işte şekercim yaaa.. çok istiyosan bi tane de sen yap diyecen olmiycak :dilcikar:

kızlar dün başım çok ağrıdı eve gider gitmez yattım bu sırada da bebişimi dinledim biraazz vee inanmıcaksınız amaa sanırım hissettiimm delikafadulden
ama öle çok net diildii hatta normalde müzik falan dinlerken hissetmem mümkün diil çok derinden geliyoduu ayy ama çok değişikkk

hadi gözün aydın.. senin bebiş baskılardan kurtuldu desene... minnoşum derinden derinden hareket ediyomuş ta sen duymuyomuşsun annesi.....

gelelim bana... dün akşama kadar başım ağrıdı.. eve gittim yatım.. kociş gelmiş yoğurtlu makarna hazırlamış.. beni kaldırdı ama bütün kemiklerim sızlıyo... neyse yemek yedik. o arada eşimin annesi aradı sesimi duyunca şok oldu :1shok: gelip bulaşıkları yıkayayım dedi yok gelme makineye atarız dedim.. ama ona rağmen geldi sağolsun... bulaşıkları kaldırdı falan... bugünde işinden erken çıkıp bana yemek yapcak... allah razı olsun.....

daha dün "kimse iyimisin diye arayıp sormuyo" diyerek ağlamıştım kocişe... kocişte annesi geldi diye bana manalı manalı bakıyo, utandım biraccık ama nedense hep oğlunun yanındayken bu ilgi alaka :sm_confused:

ya kızlar burnum kanadı benim yaaa.. bu ikinci oluyo.. öncce saatlerce başım ağrıyo sonra burnum kanıyoo.. sizce neden olabilir.. tansiyon olabilir mi :uhm:
bugün de pek iyi sayılmam. daha kahvaltı bile yapamadım.canım hiçbişey istemiyo:1no2:

Son düzenleme:
günaydın herkese a.s.

sağolun kızlar...

sabah sabah hiç gülecek halim yoktu :roflol::roflol: cerin ne oldu bari işe yaradı mı kız. çok merak ediyorum:uhm:

öyle işte şekercim yaaa.. çok istiyosan bi tane de sen yap diyecen olmiycak :dilcikar:

hadi gözün aydın.. senin bebiş baskılardan kurtuldu desene... minnoşum derinden derinden hareket ediyomuş ta sen duymuyomuşsun annesi.....

gelelim bana... dün akşama kadar başım ağrıdı.. eve gittim yatım.. kociş gelmiş yoğurtlu makarna hazırlamış.. beni kaldırdı ama bütün kemiklerim sızlıyo... neyse yemek yedik. o arada eşimin annesi aradı sesimi duyunca şok oldu :1shok: gelip bulaşıkları yıkayayım dedi yok gelme makineye atarız dedim.. ama ona rağmen geldi sağolsun... bulaşıkları kaldırdı falan... bugünde işinden erken çıkıp bana yemek yapcak... allah razı olsun.....

daha dün "kimse iyimisin diye arayıp sormuyo" diyerek ağlamıştım kocişe... kocişte annesi geldi diye bana manalı manalı bakıyo, utandım biraccık ama nedense hep oğlunun yanındayken bu ilgi alaka :sm_confused:

ya kızlar burnum kanadı benim yaaa.. bu ikinci oluyo.. öncce saatlerce başım ağrıyo sonra burnum kanıyoo.. sizce neden olabilir.. tansiyon olabilir mi :uhm:
bugün de pek iyi sayılmam. daha kahvaltı bile yapamadım.canım hiçbişey istemiyo:1no2:

günaydın canım bunu buldum netten normalmiş

Gebelikteki burun kanamaları aynı diş eti kanamaları gibi salgılanan bazı hormonlardaki artışa bağlı olarak vücudun mukoz membranlardaki kanlanma artışı sonucunda gelişir. Bu değişiklik rahatsız edici olması dışında genellikle sizin ve bebeğinizin sağlığına zarar vermez.

Burun sekresyonlarını (salgılarını) yumuşatmak için bazı nemlendiriciler veya tuzlu su (serum fizyolojik) kullanabilirsiniz. Tahrişi önlemek için burnunuzu çok yavaş temizleyiniz.

Burun kanamasını olduğunda durdurmak için oturun ya da ayağa kalkın fakat sakın yutmayın ve başınızı arkaya doğru değil öne doğru tutun. Burun kemiğinin üst kısmındaki yumuşak bölgeye bir kaç dakika süreyle parmaklarınızla bası uygulayın. Bu işlemi bir kaç defa uygulayın, eğer durmazsa doktorunuza danışın. Kanamalar oldukça sık ve fazla oluyorsa bir KBB uzmanı tarafından muayene gerekebilir.

günaydın kasım annişleri alkisalkisalkis kartanesi ve elbisce güzel haberler ile gelirsiniz insallah bakalım prens mi prenses mi gelcek :emir_bebek:

huuuu istanbulda oturan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsununz bakem hıııı

canım ben ve karazeytin kartal umut hastanesine gidiyoruz hatta dr umuzda aynı kaydirigubbakcemile5

hihoyyyt hihoyyyt :emir_bebek: :emir_bebek: hele şükür ya bence seninki sana nan anne ahanda burdayız ne dırdır yapıyosun demek istedi kaydirigubbakcemile3
dahada hissetmiyom demessin artıkın -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar

bende dün 2li sonuçlarımı aldım hepsi iyiydi Allah'a şükür
darısı diğere test yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara

:lepi: hihoyyyt canım hadi gözün aydın ay bende şu 3 lümün sonucunu iyi alsam allahın izni ile inşallah :Saruboceq:

günaydın herkese a.s.

canım günaydın tatlım burun kanaması sanırım normal diye biliyorum çünkü nette okumuştum ama sen yinede bir araştır canım

Gunaydın hanımlar nasılsınız bakalımmm

günaydın ikizlerin annesi :CüvCüv:

bana bişey demediydii
gün mün mü alcaz acep?
cnm benden 2 li de istemişti 1 ay sora gel 3 lü yapalım demişti 2 liyi dr. gittiğimde muayeneden sonra hemen yaptırdım sonucu 1 hafta sora aldım tlf görüştüm dr.la iyi dediydi şimcik gidince 3 lüyü de yaptırırız bence
günaydın herkese a.s.
sağolun kızlar...
cnm gebelikte burun kanaması olabilir başağrısı da normal diye okumuştum bi yerde ama baş ağrısı da olunca ben ce her sabah ve akşam tansiyonunu ölç aynı saatlerde bi kontrol et bakalım
ama bence hiçbişi yok benim 1-2 kez tansiyon 14-10 çıktı aslında 11-6 dır normalde e tabe ben de ürktüm bu sefer endişeden kendim bozdum dengemi dr. da ölçüyoz 11-6 evde 14-10 sora bıraktım şinci iyiyimmalkisalkisalkis

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar bugun sonunda kartanesi cinsiyeti öğrenecek inşallah
ebişce de öğrenecek bugun ayyy ne ka güzel cinsiyetler teker teker belli olmaya başladı liste tamamlanacak yakında sonrada alışverişler yapılacak
kızlar güzel haberlerle gelin bizlere emi

günaydın kızlar.
dün doktora gittim ve üçlü sonucumu aldım.rabbime şükürler olsun iyi çıktı,hiç bir problem yok dedi doktor tabi bu testler %100 sonuç vermiyoda dedi.
sonra toxo testi sordum ilk üç ay önemliymiş yapmana gerek yok dedi ve sakın ya böyle olursa gibi şeyler düşünme dedi.hergün bir bardak süt iç yada bi kase sütlü tatlı ye dedi.
sonraaaaaaaa balık ye bol bol dedi ama çipura falan yeme onda omega 3 yok onlar havuz balığı ve yemle besleniyo dedi.ton balığında bol bol omega 3 varmış bu arada.sakın havuza girme ama denize istediğin zaman girebilirsin dedi.yolculukta serbestmiş.aldığım vitamini demir için vermiş o yüzden ordaki vitamine güvenme sen doğadan al vitaminini dedi.her yemekte bol yeşillikli salata ye,hergün bol meyve ye dedi.ayyyy çok uzunmu oldu,neyse sizede faydası olur diye yazdım

...

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir burun kanaması
ohhh kaynanayı görüyon mu vallahi bana kimsecikler gelmiyo
arayıp soran oluyo hasta olunca ama yardıma gelen olmuyo
zaten kaynanam eltimin 1 si ve görümcem bana gelince heeeç yardım etmezler
ama kaynanama gideyim yapma git otur felan der
görümceme gittiğimde de bende otururum oyapar koca kızı var yardım gerekirse o yapsın
yani evlerine gittiğimde iyi de bana geldiklerinde fena
bide bana 2 eltim görümcem kaynanamlar ve 6 çocuk hepsi bir gelir
aaaaaaa ben çıldırırım çocuklar yaramzlık yapsa dahi dur demezler neyse ki
benim kociş kızıyoda benim ses etmeme gerke kalmıyo
salondaki orta sehpamı anahtarla çizdiler son geldiklerinde :1no2:

:lepi: hihoyyyt canım hadi gözün aydın ay bende şu 3 lümün sonucunu iyi alsam allahın izni ile inşallah :Saruboceq:
inşallah canım senden de güsel haberler gelcek

günaydın kızlar.
dün doktora gittim ve üçlü sonucumu aldım.rabbime şükürler olsun iyi çıktı,hiç bir problem yok dedi doktor tabi bu testler %100 sonuç vermiyoda dedi.
sonra toxo testi sordum ilk üç ay önemliymiş yapmana gerek yok dedi ve sakın ya böyle olursa gibi şeyler düşünme dedi.hergün bir bardak süt iç yada bi kase sütlü tatlı ye dedi.
sonraaaaaaaa balık ye bol bol dedi ama çipura falan yeme onda omega 3 yok onlar havuz balığı ve yemle besleniyo dedi.ton balığında bol bol omega 3 varmış bu arada.sakın havuza girme ama denize istediğin zaman girebilirsin dedi.yolculukta serbestmiş.aldığım vitamini demir için vermiş o yüzden ordaki vitamine güvenme sen doğadan al vitaminini dedi.her yemekte bol yeşillikli salata ye,hergün bol meyve ye dedi.ayyyy çok uzunmu oldu,neyse sizede faydası olur diye yazdım
gözün aydın canım darısı diğer test sonuçları bekleyenlere

canım zaten üretim balıkları tavsiye edilmiyo deniz balığı olması gerek
üretim balığını yesende çok bi yararı yok ki

Back
X