2009 Kasm Anneleri

kızlarrr ben dün akşam yine alışverişe gittim artıkın işyerinde adım GEZENTİ :roflol:
ama neden gittim hani ben cevahirden C&A dan kot pantolon almıştımda o pantolonu nesli paladıumdaki C&A dan 30 lira daha düşük fiyata almıştı heh işte ben hafta içi
C&A genel merkezi arayarak durumu anlattım dün bana bir mail geldi sizden yaptığımız hata dolayısı ile özür dileriz sizi istemeden üzdüğümüz için çok özür dileriz felan filan :jeyyar: nası muma çevirdiysem artık adamları neyse istediğim zaman mağazaya gidip sorunumu düzelteceklerini açıkladılar bende aradan zaman geçmesin hemen gideyim dedim akşam kocişle gittik Paladıuma ordaki C&A mağaza müdürü hemen yanımıza geldi konudan haberdarım kusura bakmayın yanlışlık olmuş falan filan dedi ve gerçekten markayı takdir ettim müşteri memnuniyeti 10 numara aradaki farkal isterseniz bebeğinize isterseniz kendinize bişiler alabilirsiniz dedi ve kociş bana çok güzel bir elbise beğendi öle hamile elbisesi falanda değil normal elbise ama robadan bol diz altı tam aradığım şey şu sıralar kaydirigubbakcemile3 üzerine yine fiyat farkı ödedik ufak bir meblağ ve elbiseyi aldık adamceğiz bizi kapıya kadar geçirdi toklaşatı tekrar özür diledi
kociş bana diyoki naptın karıcım adamları resmen muma çevirişsin :roflol:
bence markaya zarar gelmesini ve kötü bir imaj bırakmak istemiyolar bu çok güzel bir politika vede başarılı bir kalite politikası
anammm ne çok konuşmuşum ben yaaa :roflol:

ayy siz bugün gene buluşacanız demii
neyse bugün tanışıyorsunuz wc ye gidip orda tanışmanıza gerek kalmadı canım
gördüğünüzde tenırsınız kocişleriniz de anormal karşılmaz kaydirigubbakcemile3
evet evet aaa nabeerr falan diye gireriz lafa yalnız benim kociş bilio internetten tanıştığımız nann benim ağzımda bakla ıslanmaz ki hemen söledim karıcım manyak olduğunu biliyodum da bu kadar beklemiyodum iyi madem mübarek olsun dedi hihoyyyt
dur tembihliyimde kartanemin kocişine çaktırmasın adamcaaaz şok geçirmesin
Gunaydın hanımlar nasılsınız bakalımmm
günaydın incisu sen nasılsın bebişler nasıl bakiimm
günaydın kasım annişleri alkisalkisalkis kartanesi ve elbisce güzel haberler ile gelirsiniz insallah bakalım prens mi prenses mi gelcek :emir_bebek:
sağol canliz im hayırlısı olsun inşallah valla çok heyecanlıyım wc gidiom habire (ben heycanlanınca çok gelir de ):utangac:

günaydın kızlar.
dün doktora gittim ve üçlü sonucumu aldım.rabbime şükürler olsun iyi çıktı,hiç bir problem yok dedi doktor tabi bu testler %100 sonuç vermiyoda dedi.
sonra toxo testi sordum ilk üç ay önemliymiş yapmana gerek yok dedi ve sakın ya böyle olursa gibi şeyler düşünme dedi.hergün bir bardak süt iç yada bi kase sütlü tatlı ye dedi.
sonraaaaaaaa balık ye bol bol dedi ama çipura falan yeme onda omega 3 yok onlar havuz balığı ve yemle besleniyo dedi.ton balığında bol bol omega 3 varmış bu arada.sakın havuza girme ama denize istediğin zaman girebilirsin dedi.yolculukta serbestmiş.aldığım vitamini demir için vermiş o yüzden ordaki vitamine güvenme sen doğadan al vitaminini dedi.her yemekte bol yeşillikli salata ye,hergün bol meyve ye dedi.ayyyy çok uzunmu oldu,neyse sizede faydası olur diye yazdım

hihoyyyt gözün aydın canımm darısı başıma ve diğer tüm test sonuçlarını bekleyen arkadaşlarımıza
canım ya bende genellikle çipura ve levreği çok severim ve genelliklede onları alıp yeriz ayy ne balığı yiyeceğiz peki biz şimdi :sm_confused:
valla canım verdiğin bilgiler için sağol bak ben artıkın pek yeşillik yemiyodum madem öyle yeniden başlayayım yeşil salata yemeye ton balığınıda severim aslında ama nedense bayadır alıp yemiyorum

ohh nazlım çok rahatladım.rabbım çok büyük sağlıkla alıcaz bebişlerimiziii cnaım benım...
yarıya kadar okuyabıldım ama cinsiyet öğrenenlerde varr ohh ne güsell..
cerincim çok geçmiş olsun dikkat et kendıne cancazım olur mu yat dinlen hayatımmm

Canım Meleğim benimmm Şükürler olsun birtanem Allahım hepimize her zaman güzel günler göstesinn Bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım a.s. a.s.

offf hırs yaptım üçer beşer sayfa atlaya atlaya okudum valla... ayyyy neler olmuuşşşş böyle....

Nazlıcımmm çoookkk şükür iyi haberlerle gelmişsinn.... valla bütün gün aklım sendeydi... eve gelir gelmez girip baktım ama bu saat oldu anca okuyabildim geçmişi.... canım benim tekrar gözün aydın hepimizin gözü aydınnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cerincimm geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine nolurrrr........sakın kalkma...kendini iyi hissedip bi iş yapmaya kalkma.... benim kuzenim de 5 aylıkken kanama geçirdi ikiz bekliyodu... çok şükür sağ salim doğdu minikler... kendine çok dikkat et... hiç korkma... 3 ayı atlattıktan sonra o kadar kolay pes etmiyo bıdıklar...sımsıkı tutunmuştur o sana annesi... sen de gereksiz şeyler (kaynana, görümce vs) düşünüp moralini bozma... ilk gün acemiliğine gelmiş bundan sonra kocacığın alır önlemini...yiyeceğin iki lokma şey kimseye muhtaç diilsin....takma kafanı... moralini yüksek tut canımm...dualarımız seninle biliyosunn... :1hug:

maviş ve nesli yav hala geçmedi mi bulantılarınız...allah kolaylık versin canlarım size...

sgumus sana da geçmiş olsun canım sen de dikkat et kendine....

Canımm Benimmm Birtanesi Hepimizin gözü aydın Şükürler olsun demekten başka birşey bulamıyorum dünden beri adaklarım vardı başladım yapmaya şimdi öğlen yine var onu yapıcam nasipse sırasıyla devam:)Çok öperim birtanem sende bebeişe kendine iyi bak canım a.s. a.s.

sevgili analar ve danaları hepinize günaydııınnn biz kartanesiynen dr. gitcez bu gün 3 lütestlerimiz yapılacak ve Allah kısmet edrse cinsiyetlerini de öğrenecez bize şans dileyin
NAZLI çık sevindim iyi haberlere inşallah sonuna kadar iyi gidecek ( kızııım burda dünya gebe var hep birlikte dua ettük mevlam kabul etti dimeekk )
CERİN çok geçmiş olsun cnm dikkat et olur mu kocan yapsın nan yimeklerini daha olmadı :jeyyar:
APPLEARZU canımm inşallah hiçbişi çıkmıycak datlum bunnar hep olasılık hesabı yapıyo velet doğsun gülüp geçecez aha bunnara

günaydın kuzum valla ne yalan söliim çok masum duruyon naniknanik tabe ölesin zaten de hanı bazen eccük :jeyyar: annarsın sen onu
cicim ben 3 te çıkçam burdan 4 te randevum araşırız sen akşam net e girersen benim bilgilerimi de iletirsin kızlara olur mu yiwrımm ? ben haftasonu da giremem çünkim
alkisalkisalkis

Kesinlikle canımm benim bir sürü Meleğim vardıı Allahım ayırmasın ..Şimdi kızlara dua ediyorum Sende güzel haberlerinle gel canım benim ..Allaha emanetsiniz a.s. a.s.
Günaydın kızlar
kartanesi, ebisce inşallah iyi haberlerle ve cinsiyetleri öğrenip gelirsiniz
cerinciğim bugün nasılsın kociş yemeğini ayarladı inşallah bugün
mart ve elifsun neye karar verdiniz canlar inşallah güzel sonuçlar gelecek sizlerden de
applearzu canım sende hayırlı güzel sonuçlarla geleceksin inşallah
mart elifsun ve applearzu nazlım güzel haberlerle geldi ki
onun riskide bayağı fazlaydı inşallah sizinde sonuçlar süper olacak

bende dün 2li sonuçlarımı aldım hepsi iyiydi Allah'a şükür
darısı diğere test yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara

Gözün aydın asebammm canım yaa kıyamam ne mutlu sana hep güzel haberler alasın inşallahhh a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar.
dün doktora gittim ve üçlü sonucumu aldım.rabbime şükürler olsun iyi çıktı,hiç bir problem yok dedi doktor tabi bu testler %100 sonuç vermiyoda dedi.
sonra toxo testi sordum ilk üç ay önemliymiş yapmana gerek yok dedi ve sakın ya böyle olursa gibi şeyler düşünme dedi.hergün bir bardak süt iç yada bi kase sütlü tatlı ye dedi.
sonraaaaaaaa balık ye bol bol dedi ama çipura falan yeme onda omega 3 yok onlar havuz balığı ve yemle besleniyo dedi.ton balığında bol bol omega 3 varmış bu arada.sakın havuza girme ama denize istediğin zaman girebilirsin dedi.yolculukta serbestmiş.aldığım vitamini demir için vermiş o yüzden ordaki vitamine güvenme sen doğadan al vitaminini dedi.her yemekte bol yeşillikli salata ye,hergün bol meyve ye dedi.ayyyy çok uzunmu oldu,neyse sizede faydası olur diye yazdım

Dilmuh seninde gözün aydın tatlım çok sevindim a.s. ya Ben balık vs yiyemiyorum düşünürken bile tuhaf oluyorum napıcam biliyorum hala tek yediğim yumurta içtiğim süt gidiyorum öyle bakalım:) a.s. a.s.

Veeeeeeee

Hepinize Günaydınnnnnn Dünyanın En tatlı Annelerii a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın canım bunu buldum netten normalmiş

Gebelikteki burun kanamaları aynı diş eti kanamaları gibi salgılanan bazı hormonlardaki artışa bağlı olarak vücudun mukoz membranlardaki kanlanma artışı sonucunda gelişir. Bu değişiklik rahatsız edici olması dışında genellikle sizin ve bebeğinizin sağlığına zarar vermez.

Burun sekresyonlarını (salgılarını) yumuşatmak için bazı nemlendiriciler veya tuzlu su (serum fizyolojik) kullanabilirsiniz. Tahrişi önlemek için burnunuzu çok yavaş temizleyiniz.

Burun kanamasını olduğunda durdurmak için oturun ya da ayağa kalkın fakat sakın yutmayın ve başınızı arkaya doğru değil öne doğru tutun. Burun kemiğinin üst kısmındaki yumuşak bölgeye bir kaç dakika süreyle parmaklarınızla bası uygulayın. Bu işlemi bir kaç defa uygulayın, eğer durmazsa doktorunuza danışın. Kanamalar oldukça sık ve fazla oluyorsa bir KBB uzmanı tarafından muayene gerekebilir.

canım günaydın tatlım burun kanaması sanırım normal diye biliyorum çünkü nette okumuştum ama sen yinede bir araştır canım

cnm gebelikte burun kanaması olabilir başağrısı da normal diye okumuştum bi yerde ama baş ağrısı da olunca ben ce her sabah ve akşam tansiyonunu ölç aynı saatlerde bi kontrol et bakalım
ama bence hiçbişi yok benim 1-2 kez tansiyon 14-10 çıktı aslında 11-6 dır normalde e tabe ben de ürktüm bu sefer endişeden kendim bozdum dengemi dr. da ölçüyoz 11-6 evde 14-10 sora bıraktım şinci iyiyimmalkisalkisalkis

bilgiler için teşekkür ederim kızlar. a.s. ...bi tansiyon aleti alcam zaten....

kızlarrr ben dün akşam yine alışverişe gittim artıkın işyerinde adım GEZENTİ :roflol:
ama neden gittim hani ben cevahirden C&A dan kot pantolon almıştımda o pantolonu nesli paladıumdaki C&A dan 30 lira daha düşük fiyata almıştı heh işte ben hafta içi
C&A genel merkezi arayarak durumu anlattım dün bana bir mail geldi sizden yaptığımız hata dolayısı ile özür dileriz sizi istemeden üzdüğümüz için çok özür dileriz felan filan :jeyyar: nası muma çevirdiysem artık adamları neyse istediğim zaman mağazaya gidip sorunumu düzelteceklerini açıkladılar bende aradan zaman geçmesin hemen gideyim dedim akşam kocişle gittik Paladıuma ordaki C&A mağaza müdürü hemen yanımıza geldi konudan haberdarım kusura bakmayın yanlışlık olmuş falan filan dedi ve gerçekten markayı takdir ettim müşteri memnuniyeti 10 numara aradaki farkal isterseniz bebeğinize isterseniz kendinize bişiler alabilirsiniz dedi ve kociş bana çok güzel bir elbise beğendi öle hamile elbisesi falanda değil normal elbise ama robadan bol diz altı tam aradığım şey şu sıralar kaydirigubbakcemile3 üzerine yine fiyat farkı ödedik ufak bir meblağ ve elbiseyi aldık adamceğiz bizi kapıya kadar geçirdi toklaşatı tekrar özür diledi
bence markaya zarar gelmesini ve kötü bir imaj bırakmak istemiyolar bu çok güzel bir politika vede başarılı bir kalite politikası

Ohhhh iyi yapmışsın yakışır Canıma Güle güle giy tatlım çokta yakışır sana :asigim::asigim::1hug::1hug:Ya bende bugün çıkıcam bir ara cici bişiler almak istiyorum gözümün önü açıldı ya ne yapacağımı şaşırdım ipi salınmışlar gibi :roflol::roflol:

günaydın kızlar.

gözün aydın canım.... ben hiç balık yemiyom yaaa :1no2:

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir burun kanaması
ohhh kaynanayı görüyon mu vallahi bana kimsecikler gelmiyo
arayıp soran oluyo hasta olunca ama yardıma gelen olmuyo
zaten kaynanam eltimin 1 si ve görümcem bana gelince heeeç yardım etmezler
ama kaynanama gideyim yapma git otur felan der
görümceme gittiğimde de bende otururum oyapar koca kızı var yardım gerekirse o yapsın
yani evlerine gittiğimde iyi de bana geldiklerinde fena
bide bana 2 eltim görümcem kaynanamlar ve 6 çocuk hepsi bir gelir
aaaaaaa ben çıldırırım çocuklar yaramzlık yapsa dahi dur demezler neyse ki
benim kociş kızıyoda benim ses etmeme gerke kalmıyo
salondaki orta sehpamı anahtarla çizdiler son geldiklerinde :1no2:

sağol canım.. valla ben onlara gidince herşeyi yaparım bana geldiklerinde de herşeyi yaparım... öle biraz hasta olsam yapmaz yine ben yaparım.. ama dün çok kötüydüm dayanamadı herhalde....

yaaa çocuğuna dur demeyenleri de hiç sevmiyom.. acaba biz de mi öle olacaz :sm_confused:

hihoyyyt gözün aydın canımm darısı başıma ve diğer tüm test sonuçlarını bekleyen arkadaşlarımıza
canım ya bende genellikle çipura ve levreği çok severim ve genelliklede onları alıp yeriz ayy ne balığı yiyeceğiz peki biz şimdi :sm_confused:
valla canım verdiğin bilgiler için sağol bak ben artıkın pek yeşillik yemiyodum madem öyle yeniden başlayayım yeşil salata yemeye ton balığınıda severim aslında ama nedense bayadır alıp yemiyorum
hee yaa ne yiycez ya hazır satılan ton balıkları olurmu acaba olursa onları yemek cok kolay salataya felan katarukk :jeyyar:

Ohhhh iyi yapmışsın yakışır Canıma Güle güle giy tatlım çokta yakışır sana :asigim::asigim::1hug::1hug:Ya bende bugün çıkıcam bir ara cici bişiler almak istiyorum gözümün önü açıldı ya ne yapacağımı şaşırdım ipi salınmışlar gibi :roflol::roflol:

valla benimde cinsiyet belli olsa ahhh antalya kazan ben kepçe olcam karıştıracam :teytey:

sağol canım.. valla ben onlara gidince herşeyi yaparım bana geldiklerinde de herşeyi yaparım... öle biraz hasta olsam yapmaz yine ben yaparım.. ama dün çok kötüydüm dayanamadı herhalde....

yaaa çocuğuna dur demeyenleri de hiç sevmiyom.. acaba biz de mi öle olacaz :sm_confused:[/QUOTE]

yoook yook nan öle olmayık naniknanik çünkü cocugumu kucamdan indirmicem ben sositososito

Kesinlikle canımm benim bir sürü Meleğim vardıı Allahım ayırmasın ..Şimdi kızlara dua ediyorum Sende güzel haberlerinle gel canım benim ..Allaha emanetsiniz a.s. a.s.

Veeeeeeee

aminnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canımın içi nasılsın bakalım bu sabah ay sorduğum soruya bak ya bomba gibisin tabikide :lepi:
ya akşam dr a gittinizmi tekrar merak ettim hani o arada cinsiyeti öğrendinmi diye yani gerçi bence seninki kız yani prenses ama hayırlısı olsun inşallah

ohhhh çık tabi gez dolaş kendine ciciler al hihoyyyt tümm stresini at gitsin artık bundan sonra en güzel günleri hamileliğinin canım kaydirigubbakcemile5 Şeniz

kız ben hala bulamadım ya bi hamiş pantolonu bizim burdakilere baktım hem kro hem pahalı almadım.şimdilik düşük beller iyi ama sıkıyo gibi.eklese bakam nasılmış kopya çekem

çipura ve levreğin hiç bir faydası yok dedi.o yüzden deniz ve okyanus balığı ye dedi.

inşallah canım senden de güsel haberler gelcek

gözün aydın canım darısı diğer test sonuçları bekleyenlere

canım zaten üretim balıkları tavsiye edilmiyo deniz balığı olması gerek
üretim balığını yesende çok bi yararı yok ki
evet bi yararı yokmuş valla zaten yemiyodumda.ya sormadım ama doktora alabalık falan yiyebilirim dimi.geçen realden aldım yedim ama bişey olmaz heralde.o deniz balığımıydı

Canım Meleğim benimmm Şükürler olsun birtanem Allahım hepimize her zaman güzel günler göstesinn Bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım a.s. a.s.

Canımm Benimmm Birtanesi Hepimizin gözü aydın Şükürler olsun demekten başka birşey bulamıyorum dünden beri adaklarım vardı başladım yapmaya şimdi öğlen yine var onu yapıcam nasipse sırasıyla devam:)Çok öperim birtanem sende bebeişe kendine iyi bak canım a.s. a.s.

Gözün aydın asebammm canım yaa kıyamam ne mutlu sana hep güzel haberler alasın inşallahhh a.s. a.s. a.s.

Dilmuh seninde gözün aydın tatlım çok sevindim a.s. ya Ben balık vs yiyemiyorum düşünürken bile tuhaf oluyorum napıcam biliyorum hala tek yediğim yumurta içtiğim süt gidiyorum öyle bakalım:) a.s. a.s.

Veeeeeeee

sağol canım şükürler olsun.darısı sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına.

aminnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canımın içi nasılsın bakalım bu sabah ay sorduğum soruya bak ya bomba gibisin tabikide :lepi:
ya akşam dr a gittinizmi tekrar merak ettim hani o arada cinsiyeti öğrendinmi diye yani gerçi bence seninki kız yani prenses ama hayırlısı olsun inşallah

Ya canımın içi ben bir uyumuşum bu akşam varyaa hani derler mışıl mışıl huzurla öyle saat 9,30da kalktım:utangac: Yok cnm doktora ben gitmedim eşim gitti zaten testlerin en önemli 5 kramozom bakılıyor ya hani para verip acil öne aldırmıştık yoksa 1 ayda çıkıyordu o gelen tahlillerde beklediğimiz yani down vs bakılıyor geri kalanında ise diğer birşeyler varmı yani yaptırmayan herkezde risk neyse o...Neyse uzun oldu o geride kalanın içinde belli olurmuş:))))

Bende gidemeyince tabi yine öğrenemedik inşallah bu normal kontrole gidişimde öğreneceğiz:hooray::hooray::hooray:

Ama varyaa bende herşeyi biliyosun bunuda ben ben şokta hislerin süper senin Hayırlısı ne isede o olsun birtanemŞeniz

Canlizz ya ben daha birşey almadım ama bugün küçücüğe bir hediye alıcam cinsiyet belli değil ama olsun varsınn beyaz alırım:roflol:Yada kullanılabilecek eşyalarından bakalım kendime yeni geliyorum Şükürler olsunn ..Darısıı herkezin başına Şükürler olsun:nazar::nazar::nazar::1hug::asigim::Saruboceq:

günaydınn hatunlar

nasılsınız kartanesii ebisce merakla bekliyomm datlularımm

nazlıı hoşgeldin nasılsın

incisu sende hoşgeldin bebişler nasıl

kıslar yavvv bu ikili üçlü testler boşuna stres bence doğruluk oranlarıda düşük özellikle ikilinin %83 sonrada yüzde veriyolar çık işin içinden bakalımm-tatlicadiarzu-

en iyisi benim nasıl olsa %25 risk var bide onları takamam valla

inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucamıza almak nasip etsin

çocuklarınız çok gergn olcekler doğduklarındaaa yavv ağlaya ağlaya batlıyonuz lütfen üzülmenn hepsi sağlıklı olcek bebişlerimizin inşallah amin çünkü hepimiz birbirimize dua ediyozz

ayy kimler varmış daha burda canlizz dilmuh karakız aseba mavideniz sgumus zeren06 hepiniz hoşgeldiniz güzell haberlerle inşallah kızlar benim bebişim çok acıktı gidem kafaltı yapemm cokacimcoook

kız ben hala bulamadım ya bi hamiş pantolonu bizim burdakilere baktım hem kro hem pahalı almadım.şimdilik düşük beller iyi ama sıkıyo gibi.eklese bakam nasılmış kopya çekem.

canım yafotoğraf makinam hala arızalı ve ben hala yaptırmadım yoksa şimdiye kadar aldıklarımın hepsini tek tek koyardım kuzum ya
sen istanbulda değilmisin tatlım
bak stersen tayt ta alabilirsin üzerine güzel bir tunikle bu haftasonu aldım ben iki tane siyah tayt ve üzerine güzel tunikler onları giyorum hem cok rahata oluyo
hemde hamile taytı değil normal bir tayt ama kumaşı çok yumuşak ve esnek olduğu için rahatlıkla oldu hemide hamile taytları çok pahalı oluyo ama ben 5tl ye aldım :jeyyar:

günaydınn hatunlar

nasılsınız kartanesii ebisce merakla bekliyomm datlularımm

nazlıı hoşgeldin nasılsın

incisu sende hoşgeldin bebişler nasıl

kıslar yavvv bu ikili üçlü testler boşuna stres bence doğruluk oranlarıda düşük özellikle ikilinin %83 sonrada yüzde veriyolar çık işin içinden bakalımm-tatlicadiarzu-

en iyisi benim nasıl olsa %25 risk var bide onları takamam valla

inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucamıza almak nasip etsin

çocuklarınız çok gergn olcekler doğduklarındaaa yavv ağlaya ağlaya batlıyonuz lütfen üzülmenn hepsi sağlıklı olcek bebişlerimizin inşallah amin çünkü hepimiz birbirimize dua ediyozz

Günaydın canım Şükür iyiyiz:CüvCüv: Gerginlikten sonra hzuur hakim ama öyle eme gülüm yaa insanın içine o şüpheyi soktuklarında gerçek sonucu alana kadar ki ben yüksek moral olan biriyim yinede içindeki o Acabanın minicik kırıntısı barındıkça huzursuz oluyorsun..İnan sadece sadece bebeğini düşünüp nolur nolur Allahım Ona birşey olmasın sveeyim öpeyim koklayım diyorsun.. Olabildiğince sağlıklı düşünmelerini öneriyoreum

Burada vakit geçirsinler ben hergün dua edildiğini biliyordun nasıl rahatlıyordum tavsiye ediyorum ve diğer mutlu ahberler gelince şükür diyorsun kendinin gibi seviniyorsun vakit geçiyor dahası el işleri tv kitap vs

2 li 3 lü 4 lü olanbilecek riskleri gösteriyor zaten olanları değil bu bu olabilir fakat var asla yok oda amniyosentezle en kesin ortaya çıkıyor anne rahatlıyor dolayısıyla bebekte..Biz Kasım ailesi olaraktan dualarımıza Devam... Eminimki burada daha çokk güzel haberler patlayacak alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kartanem bugün cinsiyeti öğrenecekk :)))))))))))ınşallah Rabbim gönlüne göre verir :Saruboceq: Bende azıcık işim var bir yarım saatliğine yok oluyorum kaçtım sanmayın pc bile açık bırakıyorum:) a.s. a.s.

manyaaqqq karı yaaww artık nası carladıysan adamlara hoşş bende olsam aynını yapardım cicimm kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oooh eline sağlık arkadaşım dize getirmişsin milleti
niye kazıklıyorlar milleti hemde firma mağzası böyle mum olurlar işte
hamileyiz diye bizi kimse sömüremez
Nesli ye de çok teşekkür et bence yoksam farketmezdin bile hihoyyyt

Veeeeeeee

[/B]
inşallah hepimiz herzaman güzel haberler getiririz canımm

sana da günaydın Melek Anne a.s.

gözün aydın canım.... ben hiç balık yemiyom yaaa :1no2:

yaaa çocuğuna dur demeyenleri de hiç sevmiyom.. acaba biz de mi öle olacaz :sm_confused:

canım balık yiyemediğini söyle dr balık yağı hapı versin bana verdi dr
dün akşam kocişle dr dan sonra gittik balık aldık bi güzel pişirdim
oturdum temizledim yarısına gelince başladı bi mide bulantısı
hemen kaçtım masayı bilem toplamadan azcık hava aldım
ondan sonra topladım zaten çok yiyemyorumhazır ondan da tiksinecem :sm_confused:
napacam bu balık işini yaaa
normalde severdim ama hamiş olunca yiyemez oldum

bende gıcık oluyorum çocuklarına dur demeyenleri
bide daha benim eşyalarım çok yeni 8 aylık topu topu fisfisfis
yaa annem gelince yemeği yer salonda hemen milleti çıkarır oturma odasına otururlar
ama eltim kaynanam felan heeeç düşünmezler otururlar salonda
salonumda çok süslü antep e gidip özel almıştım ben o takımları hihoyyyt

Back
X