2009 Kasm Anneleri

ohhh kuaförlerede gidiliyo demek ay bende gideceğim hafta içi giderim artık hafta sonu bir tanıdığımızın nişanı varmış
bu arada anlatma kıs rüyanı suya anlat derler hep
ben hamile kaldığımı bile rüyamda gördüm düşün artık daha adetime 2 gün vardı ve rüyamda inanayacaksın belki ama şuan gittiğim hastaneyi ve drumu gördüm onun kapısında sıra beklerken ve bir erkek bebek gördüm ne zaman erkek bebek görsem hep müjdeli haberler duyuyorum kocişe anlattım ve ben hamilimiym kocişkom dedim adetim 2 gün geçti evde test yaptık ve hamileydim
birşey daha anlatayım ben kesinlikle eminim bebeğim erkek
neden diyeceksin gecenlerde rüyamda görümcemi gördüm ve ona bebeğimin adını yağız koyacağımı söyledim oda bana canım malesef koyamassın çünkü babam hasan koyacak
tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyyorum
neyse ertesi gün eşim görümcem ben alışverişe gidiyoruz arabadayız ve görümceme kızım hasan kim ya beni delirtmeyin dedim şaşkın bana baktı ne hasanı dedi böle böle dedim eşim ve görümcem şok vaziyetteler kociş bana aşkım sen benim dedemin ismini daha önce hiç duydunmu diye sordu nası yani dedim e rahmetli dedemin ismi hasan demezmi
hemen yorumladım bu bebek erkek diye kociş ve görümcem hala şoktalar tabi bende daha önce hiç dedelerinden bahsettiklerini duymadığım gibi isminide rüyamda duymuş olmanın şokundayım
bebeğim sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez :Saruboceq:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Bende rüyamda görmüştüm Yağmur Sudan Geliyor diye :utangac:Birde Doğayıda görmüştüm canım Askeri bir geminin üzerinde Atatürk elinde bir oğlan çocuğu bu senin diyordu..Bu seferde aynı gemi ama üzerinde ben ve Oğlum kendimi görüyorum yani yine dedim iki rüyayaı birleştirince bebek geliyo o arada evi taşıyoruz ama yok diyorum bu ay yok onca iş güç düşün bilmeden hemde ama nasippp nasipten ötesi olmuyoır geldi bizim yavrucak:1hug::1hug::1hug:

Sen dün rüyanda kız çocuğu sana benzesin diyordun ayy tüylerim ürperdi yeminle Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin birtanemm..Şu Hasan dede olayı çok ilginç çokk:1shok:

anaaa kız ben sizden korktum vallahi :1shok:
siz cadı felan mısınız yoksam abooooooowwwww :1shok: :jeyyar:

ben heeeç rüya görmem görsemde çok hatırlamam zati
nadiren hatırlarım o da tam olarak bile değil :uhm:

anaaa kız ben sizden korktum vallahi :1shok:
siz cadı felan mısınız yoksam abooooooowwwww :1shok: :jeyyar:

ben heeeç rüya görmem görsemde çok hatırlamam zati
nadiren hatırlarım o da tam olarak bile değil :uhm:

:roflol: :roflol:
kork bizdennnnnnn kötükedihüso kötükedihüso :1ninca: :1ninca: :1ninca:
deli karı ne korkuyon nan rüya işte kaydirigubbakcemile3
süpürgeme binemde gelem dur kaydirigubbakcemile4 :roflol:

selam kızlar ben geldim biraz geç geldim ama yettim gari ewin işini yaptım banyo yapacam amma üşeniyom yawwwi yerleştirene kadar acıkıyom haaa meywe yiyem bari eee siz neler yapıyonuz bakem
walla çok kalabalık olduğumuz için hiçbirinizi aklımda tutamıyom zaten pirinç kadar aklım wardı onuda elimden aldınız :1closedeyes::roflol:

selam kızlar ben geldim biraz geç geldim ama yettim gari ewin işini yaptım banyo yapacam amma üşeniyom yawwwi yerleştirene kadar acıkıyom haaa meywe yiyem bari eee siz neler yapıyonuz bakem
walla çok kalabalık olduğumuz için hiçbirinizi aklımda tutamıyom zaten pirinç kadar aklım wardı onuda elimden aldınız :1closedeyes::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

nan hadi binde gel bekliyoruz.

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
:roflol: :roflol:

he ben biliyom bu tişörtleri ama pahalı nette falan gördüydüm ama mağzada falan henüz görmedim görsem kesin alırdım zaten :roflol:

Çok sıcakmış kızlar yaa dışarı çıkmaya çıkmaya hava durumdan haberim yok:))))))Çok cici ayakkabı aldım şu gladyatör dediklerinden akşama düğün için ama günlükte giyilir herzamanda giyilir..Kuaförede gittimm birazcık geçsin sonrada saçımı yaptırmaya ayy ayyy gözümün önü açıldı yeminle ..Yeğeniminde yaş günü onada kolye küpesiyle takım aldım bayılacak bebeişe birşey baktım ama hep elbise tarzı vardı almadım genel birşey bulduğumda alıcam ama hemen diğerleri cinsiyetten sonra nasipse..ışte böyle azıcık birşeyler atıştırma dinlenme zamanı a.s.

ohhhh NAZLIŞIMMMM gez toz alışveriş yappp düğün dernekk gezzzz siz bunu hak ettiiniz çoktannn gülümm :nazar: :1hug:

efett yaa çok helecan yaptı bebişimle buluşcamm k.valdem de gelio bakalım velet göstercek mi ?:CüvCüv:
gösterir annesi gösterir hadi güsel haberlerini bekliyyorum
zaren nerede ayrıntılı usg ankarada bir kaç yer var onlarda özel..eyüp ekici ve bir kaç doktor duymuştum sanırım eyüp amcaya gidecez biz..

ya bende 5.ayda gireceğim sanırım.ibni sina hast.varmış orada yaptırırım herhalde

kızlar o tişörtleri giyip dışarıda çıkılmazki anam çok dikkat çeker demi ben giyemem ama ewde giyerim nerde satılıyorki bunlar ilk defa gördüm

Çok sıcakmış kızlar yaa dışarı çıkmaya çıkmaya hava durumdan haberim yok:))))))Çok cici ayakkabı aldım şu gladyatör dediklerinden akşama düğün için ama günlükte giyilir herzamanda giyilir..Kuaförede gittimm birazcık geçsin sonrada saçımı yaptırmaya ayy ayyy gözümün önü açıldı yeminle ..Yeğeniminde yaş günü onada kolye küpesiyle takım aldım bayılacak bebeişe birşey baktım ama hep elbise tarzı vardı almadım genel birşey bulduğumda alıcam ama hemen diğerleri cinsiyetten sonra nasipse..İşte böyle azıcık birşeyler atıştırma dinlenme zamanı a.s.

alkisalkisalkis :lepi: sositososito
ohhh ne iyi ettin kendine geldin gez acık tabi canım ya
ama sıcaklara dikkat et tatlım :CüvCüv:

ohhhh NAZLIŞIMMMM gez toz alışveriş yappp düğün dernekk gezzzz siz bunu hak ettiiniz çoktannn gülümm :nazar: :1hug:

alkisalkisalkis :lepi: sositososito
ohhh ne iyi ettin kendine geldin gez acık tabi canım ya
ama sıcaklara dikkat et tatlım :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

HEPİMİZ hakkediyoruz cnm benimm kolaymı 200 gr bebişler, taşımak yerimseniben:roflol::roflol:

Karakızzım birtanem hakketten yada bir daha şapkasız çıkmam zaten bayılırım şapka takmaya birde güneş kremi sürdümmü yanımada suyumu aldımmı tamamdır bu iş :teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

HEPİMİZ hakkediyoruz cnm benimm kolaymı 200 gr bebişler, taşımak yerimseniben:roflol::roflol:

Karakızzım birtanem hakketten yada bir daha şapkasız çıkmam zaten bayılırım şapka takmaya birde güneş kremi sürdümmü yanımada suyumu aldımmı tamamdır bu iş :teytey::teytey:

ayy bende istiyorum benide götür ablacım yaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Back
X