2009 Kasm Anneleri

krispi canım senin ilki normal doğum muydu:uhm:

yok bacım sezeryandı ben normal doğumdan korkarım çıkaramam ben bebek felan zaten ben 9 ayı doldurmama 5 gün kalmıltıki ufak bir trafik kazası geçirdim sarsıntıdan sancılarım başlamıştı direk sezeyana alındım şekerim yaaa böyle

ayyyyy yavrum senin aklın nerede yine alışverişte mi yoksam:oklava:hani şu eğlenceli tşörtler varya onların espirisini yapıyoruz sende bak onlara anlarsın ne demek istediğimizi

:roflol: :roflol: anladım kıs şimdi allah iyiliğinizi vermeye
benim aklım alışverişte tabi nolcak başka :roflol:

ayy kartanesi çıkmıştır heral hast.den yaa çok merak ediyorum ne dediler acep ayyyyyy bide söylemiyormuş dr. walla kıs yıkar ortalığı

vallaha o zaman yandık işte kartanesi yıkar geçerus olur :roflol: :roflol:

hıhhhhh kıskandı yine yaw ne istiyorsunuz bu ankaradan bakıyım:1closedeyes:

:dilcikar: :dilcikar: kıskanırım tebi önce istanbula gelsin nolmuş yane:dilcikar:

Karakızzım birtanem komşu olucaz biz senle:))))Gelicem yaa Allahım yeterki o günleri göstersin :Saruboceq:Allah söyletiyo demek bak çekim yasası İzmire çektiğinde Allah Allah olma sonra:)Çok Seviyorum Seni çok a.s. Şimdi dua edip gelicem yasinleri bitireyim sonra yeniden bakarım sizlere hazırlanmadan önce bütün sonuçlara bebişlerimi sağlıkla kucaklarımıza alalım diye..mCx

kızlar ben şimdi çıkıyom kızımı uyutacam namaz kılıcam sonra bende mamamı yiyecem gelicem tamammı hadi öpüldünüz gacılarr şişko gacılar ay bende şişko bir gacıyım demi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok bacım sezeryandı ben normal doğumdan korkarım çıkaramam ben bebek felan zaten ben 9 ayı doldurmama 5 gün kalmıltıki ufak bir trafik kazası geçirdim sarsıntıdan sancılarım başlamıştı direk sezeyana alındım şekerim yaaa böyle
anladım cancağazım ayyyyyy sorduğum herkes sezeryan diyor yaw bi normal ben mi yaptımfisfisfis
:roflol: :roflol: anladım kıs şimdi allah iyiliğinizi vermeye
benim aklım alışverişte tabi nolcak başka :roflol:

seni gidi alışveriş manqaaaaaananiknanikkıs bari çıkmışken banada birşeyler alda beni bu dertten kurtar

vallaha o zaman yandık işte kartanesi yıkar geçerus olur :roflol: :roflol:

:dilcikar: :dilcikar: kıskanırım tebi önce istanbula gelsin nolmuş yane:dilcikar:
bak şimcik kavga çıkacakÇok üzgünüm çoooknazlım ne dedi ankara dedi sen sus bakalım:mymeka:ne ortaya istanbul atıyon bakıyım

kızlar ben şimdi çıkıyom kızımı uyutacam namaz kılıcam sonra bende mamamı yiyecem gelicem tamammı hadi öpüldünüz gacılarr şişko gacılar ay bende şişko bir gacıyım demi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi gitte çabuk gel bakıyım şişko seniiiiiii

ayyy bizimkide bakıyormudur acep bak utandım şimcikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yookk kız bizimkiler akıllı bakmazlar yaaa

valla benim ki bakıyo mu bilmem ama tıpayı açmaya çalıştı galba kaydirigubbakcemile3

yaramaza söle öle heryeri kurcalamasın 6 ay sonra oynamaya başlasın oralarlalaelaelaelaelaekıs belkide oraya bakmak için çekti tıpayı:roflol:

kaçış planları yapıyo galbaaa çıkış yollarını araştırıyo olabülüüüü delikafadulden ama gidemessssssssss daha tahliyesine 6 warrr kaydirigubbakcemile3
hee kıs söle kızına karıştırmasın ortalığı kaydirigubbakcemile3
"ölee buraya girdin mi ben izin vermeden çıkamazsın de "
daha 6 ay var acele etmesin az sabretsin pek bişe yok zati dışarda

yaaa nazlı o zaman Adana ya da gelll küserim heeee :bbo:

neee :1shok: kazamı ay canım allah korusun kötü bişi olmadı dimi

Karakızzım birtanem komşu olucaz biz senle:))))Gelicem yaa Allahım yeterki o günleri göstersin :Saruboceq:Allah söyletiyo demek bak çekim yasası İzmire çektiğinde Allah Allah olma sonra:)Çok Seviyorum Seni çok a.s. Şimdi dua edip gelicem yasinleri bitireyim sonra yeniden bakarım sizlere hazırlanmadan önce bütün sonuçlara bebişlerimi sağlıkla kucaklarımıza alalım diye..mCx

hihoyyyt hihoyyyt bende seni çokkkkk seviyorumm nazlımmm
bende gezmeye gelebilirim izmire bellimi olur kaydirigubbakcemile4

ne yapıyonuz kızlar ayyyyyy nasıl uykum geldiiiiiiiiii.aama inat ettim uyumayacam gece uyumak zor oluyo çünkü.

ne yapıyonuz kızlar ayyyyyy nasıl uykum geldiiiiiiiiii.aama inat ettim uyumayacam gece uyumak zor oluyo çünkü.

kıs uyu sen gece uyumazsın işteyerimsenibenyerimsenibenbebiş olunca bu uykuları çok arayacaksın çoooooooook.ayy ne güsel moral veriyorum dimi:jeyyar:

hissetim canım hemen sölüyom
% 50 ihtimalle kız
% 50 ihtimalle erkek
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çatlak :roflol: :tomato:
kaydirigubbakcemile5 çatlak yaww bu gacıı :lepi: bravo sana 6 hissin çook kuvvetli bende seninkini tahmin edecem kafamçokkarıştı %50 kız %50 erkek :roflol: :roflol:

çok güzel yaaaaaaaaaaa şu tekme atan varya ondan kartanesine alazaaammmmmm :roflol::roflol::roflol:
belkim o zaman hisseder deilmi :roflol:

kızlar o tişörtleri giyip dışarıda çıkılmazki anam çok dikkat çeker demi ben giyemem ama ewde giyerim nerde satılıyorki bunlar ilk defa gördüm
ben giyerim edeplilerinden tabiki -tatlicadiarzu-

şişko mu baga mı derdin :oklava: :oklava: :oklava:
walla aynı diyim birkaç kıpırtıdan başka birşey yok kıpırtılarda olmasa hamile değilim diyecem neredeyse

aaaa göbüş yok mu :1no2:

Back
X