walla ben oğluma bebek odası takımı almıştım hani uzayan beşikler varya o tip.bunada ayrımcılık olmasın aynısından bu bebişimede alacağım nede olsa ikiz gibi büyüyeceklerkaydirigubbakcemile3
ewet doğru deyon ikiz gibi olacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla ben oğluma bebek odası takımı almıştım hani uzayan beşikler varya o tip.bunada ayrımcılık olmasın aynısından bu bebişimede alacağım nede olsa ikiz gibi büyüyeceklerkaydirigubbakcemile3
abbaaaww kız 9 aylıkmı kız çok zor olmayacakmı yeni gezmiş olacak işin zor bacım isteyerekmi kaldıon hamiş yoksa kazayamı kurban gittin
bu puset dediğiniz hasır bambular var onlardan mı?
öle canım ama canımı hiç sıkmıyorum allah kolaylığını verir inş.tabiiiiki kazara,istesem bile bu kadar erken istemezdimkaydirigubbakcemile3
gel canım gel uzakta kalma altta ismini görüyorum ama sesin çıkmıyor.tuğba senin ismin mi canım:uhm:
cerincim bunun markası ney?
canısı benim oğlum 9 aylık aralarında 14 ay olacak
ayyyyy sorma şu erik işini yaa bende acayip yiyorum markete girer girmez gözüm onlarda:1shok:
heee bıdığı bunun içine atacan burada çene yapacan demiiiiiii,bir taraftada yemeği yakacaksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kraft canım ablam geçen sene buna benzer bişi aldı krafttan ve çok memnun bebişimiz çok seviyo yatağını kullanışlıı
bende bi doğurıyim hayırlısıyla hemen peşine bi tane daha onun peşine bi tane daha... 7 senelik evliyim zaman geçiyoo bende sonra evlenenler 2.3. çocuklarını aldılar kucaklarına. aradaki farkı kapatmam lazım:jeyyar:
bende bi doğurıyim hayırlısıyla hemen peşine bi tane daha onun peşine bi tane daha... 7 senelik evliyim zaman geçiyoo bende sonra evlenenler 2.3. çocuklarını aldılar kucaklarına. aradaki farkı kapatmam lazım:jeyyar:
öle canım ama canımı hiç sıkmıyorum allah kolaylığını verir inş.tabiiiiki kazara,istesem bile bu kadar erken istemezdimkaydirigubbakcemile3
oheeee ulen o kaaa hewesliysen ne bekledin 7 sene delüüü :roflol: yaşın kaç bakim senin
bende şimdi bebek arabalarına ve oyun yataklarına bakıyorum bir yandan... ne çok alınacak şey var ya, fiytalarda pahalı yani... mafoldumben
yiwrıımm bilion mu ben 2009 kasımda doğurcam işallah 2010 kasımda da tekrar hamiş kalmayı duşunuyom sorada sezonu kaparım heral vereliniortak
kz tuba okadar neden bekledin anlamadım olmadımı yoksa durumlar öylemi gerekti
velet bekletti bizi işte. 28 yaşındayım. 3 buçuk senedir çocuk çocuk diye debelenip duruyoduk. sonunda gelmeye karar verdi. işte bi başlıyım doğurmaya kimse durduramıcak beni
![]()
ilk önce biz istemedik. sonrada o bizi istemedi-tatlicadiarzu-