- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
oh ne güsel doğur walla kuzum kim tutar sizikaydirigubbakcemile3bende bi doğurıyim hayırlısıyla hemen peşine bi tane daha onun peşine bi tane daha... 7 senelik evliyim zaman geçiyoo bende sonra evlenenler 2.3. çocuklarını aldılar kucaklarına. aradaki farkı kapatmam lazım:jeyyar:
ayy ben aslında herşeyi planlı yapmak istiyordum.ben eşim ve oğluşum eylül doğumlu bu bebişide öle düşünüyordum ama o bize süpriz yaptıyiwrıımm bilion mu ben 2009 kasımda doğurcam işallah 2010 kasımda da tekrar hamiş kalmayı duşunuyom sorada sezonu kaparım heral vereliniortak
inş canım sen canını sıkma bebişini sağ salim kucağına alacaksınkaydirigubbakcemile5:1hug:ben korunmayı bıraktktan sonra hemen hamile kaldım. maalesef kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. ondan sonra tam iki sene sonra aşılamayla hamile kaldım hemde ikizdi. maalesef onlarda kürtajla gittiler derken bu ikinci kürtajımdan 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım çok şükür. Allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder. bi hayal kırıklığı daha yaşayamammafoldumben
kızlar ben çıkıyom kociş geldi dün siz beni aşerttini şimdi ben sizi aşerteyim canım iskender çekti iskender yemeye çıkıyom ooooohhhh canıma değsin
ayyyyy bende bu akşam yemeğe davetliyim canımın çektiği şeyi yemeye gideceğim kayserililere anlarsınız yayerimsenibenbirazdan gelir kocişşişsin oooohhhhh:dilcikar: