2009 Kasm Anneleri

Kasım melekleri günaydınnopuyorumnanaktan

Dün burdan tanıdığım bir arkadaşım eşiyle yemeğe geldiler, topyekün tanışmış olduk, çok keyifliydi, bugün de sözleştik hep beraber balık tutmaya gidicez:lepi:
öyle özlemişim ki sahile bile çıkmamışım geçen yazdan beri:uhm:
istavrit zamanı şimdi, tutarsam resim de çekicem naniknanik
hadi bakem uşaklar bana allıcıklar pullucuklar RASTGELE!!!

Temel Reisss hadi bakem rastgeleee alkisalkisalkis
yauw bugünde hawa kötü be gülüm hiç balık hawası yok ben sana diyem balık olmas bu havada.. benim kocişte balık hastasııı allahımm ama beni deniz tutiyyy kafamçokkarıştı bi kaç defa gidem dedim öööö geberiydim hele şimdi midem çalmadan oynuyo falla kusmaktan bütün balıkları kaçırırımm :roflol:

Temel Reisss hadi bakem rastgeleee alkisalkisalkis
yauw bugünde hawa kötü be gülüm hiç balık hawası yok ben sana diyem balık olmas bu havada.. benim kocişte balık hastasııı allahımm ama beni deniz tutiyyy kafamçokkarıştı bi kaç defa gidem dedim öööö geberiydim hele şimdi midem çalmadan oynuyo falla kusmaktan bütün balıkları kaçırırımm :roflol:
bıdıkım ben de bulantı yüzünden epeydir aklıma bile getirmiyordum, kıyıdan atıcaz, dinlene dinlene yaniyerimseniben Ama bizim bu yakada aksine asıl bu havada kıyıya yaklaşıyo pullu sıpalaralkisalkisalkis

selam kıslaaar
geçmişi tam okuyamadım ama kartanesinin kızı oluomuş hayırlı olsun :nazar: herkes çok iyidir umarım nazlınında sonuçları çok güsel çıkmış maaşallah :nazar: cerincim sen nasılsın

kıslar ben dün dermatloğa gittim annemin yıllardır gittiği bi doktor çok tatlı bir kadın çatlak kremini 4 aydan önce kullanma dedi mustela ve lierac önerdi saçını ilk 4 aydan önce boyatma hatta hiç boyatmasanda olur boyanın %100 kanıtlanmış bir riski yok ama bu bebeğe birşey olmıyacağı anlamına gelmez dedi mutlaka güneş koryucu krem kullan ciltte hamilelik döneminde lekelere karşı koruyucu olur dedi sivilceler normalmiş zamanla geçermiş su bazlı nemlendiriciler kullanabilirsin dedi şimdilik aklıma gelenler bunlar

bıdıkım ben de bulantı yüzünden epeydir aklıma bile getirmiyordum, kıyıdan atıcaz, dinlene dinlene yaniyerimseniben Ama bizim bu yakada aksine asıl bu havada kıyıya yaklaşıyo pullu sıpalaralkisalkisalkis

hadi bakem görem seni o zamannn bütün pullu gacılar oltana takılsunnn kaydirigubbakcemile3

selam kıslaaar
geçmişi tam okuyamadım ama kartanesinin kızı oluomuş hayırlı olsun :nazar: herkes çok iyidir umarım nazlınında sonuçları çok güsel çıkmış maaşallah :nazar: cerincim sen nasılsın

nası olim canım ya yat yat fenalık geldi ama başka şansım yok o yuzden yatıyomm kanama azaldı allahıma şukur ama tam geçmedi o yuzden daha kalkmadım

kıslar ben dün dermatloğa gittim annemin yıllardır gittiği bi doktor çok tatlı bir kadın çatlak kremini 4 aydan önce kullanma dedi mustela ve lierac önerdi saçını ilk 4 aydan önce boyatma hatta hiç boyatmasanda olur boyanın %100 kanıtlanmış bir riski yok ama bu bebeğe birşey olmıyacağı anlamına gelmez dedi mutlaka güneş koryucu krem kullan ciltte hamilelik döneminde lekelere karşı koruyucu olur dedi sivilceler normalmiş zamanla geçermiş su bazlı nemlendiriciler kullanabilirsin dedi şimdilik aklıma gelenler bunlar

benim doktorum ben kimyasal hiçbişeyi önermiyorum dedi.boyada kesinlikle yasak dedi.hatta hani bu badana boya yapılıyo ya orda bile durma dedi.makyajda hafif yap hatta mümkünse yapma dedi.

ne sınavı gıı allah yardımcısı olsunnn... bende napim yattığım yerden herkese yetişiyom sizle yazışıyom kuzenle konuşuyom falan delikafadulden

ya açıköğretim sınavı var bugün bu askerlik için giriyo işte.amin canım sağol.
ohh yetiş anam hepimize.kanaman azaldı ha çok sevindim inşallah bi kaç güne hiçbişeycik kalmaz.ama sen dikkat etmeye devam et kendine emi

selam kizlar nasilsiniz? ben sizleri hep takip ediyorum ama fazla katilamiyorum okumakla yetiniyorum.. iki gündür sol kasigimdan bacagima dogru bi agri iniyor.. gecede uyutmuyor..randevum cuma günü sabredeyim diyorum ama endiseleniyorumda biseymi var diye.. bugüne kadar hep sag kasigim agrirdi benim simdi sol taraf agriyor ve bacagima dogru iniyor.. vitamin eksikligindenmidir acaba yada ters bi harekettemi bulundum hic bilmiyorum.. yada diyorum sol tarafa yatmaktanmi.. üff cerincim senin kanaman oldugunda kasigim agriyordu demistin.. nasil biseydi anlatirmisin?

ya kızlar çıkacaktım ama çıkamadım.moralim bozuk yaamafoldumben kocişin çalışma saati değiti ve bugün gece çalışıyo.bu gece teyzem kalcak benle ama gece yalnız kalmaya alışmamda lazım offfff ya ben yalnız kalmayı hiç sevmemkiiii ve korkarım yalnız.of yaaamafoldumben

selam kizlar nasilsiniz? ben sizleri hep takip ediyorum ama fazla katilamiyorum okumakla yetiniyorum.. iki gündür sol kasigimdan bacagima dogru bi agri iniyor.. gecede uyutmuyor..randevum cuma günü sabredeyim diyorum ama endiseleniyorumda biseymi var diye.. bugüne kadar hep sag kasigim agrirdi benim simdi sol taraf agriyor ve bacagima dogru iniyor.. vitamin eksikligindenmidir acaba yada ters bi harekettemi bulundum hic bilmiyorum.. yada diyorum sol tarafa yatmaktanmi.. üff cerincim senin kanaman oldugunda kasigim agriyordu demistin.. nasil biseydi anlatirmisin?

canım bendede bazen kasık ağrısı oluyo ama bacağıma kadar inmiyo.korkma canım.ama istersen doktor randevunu biraz ileri al kafanda rahat eder en azından

kızlaar ben geldiiimm
ay biraz geç oldu ama neyse geldim sonunda kusura kalmayın gari...
geçmişi okuyamıyom akşamamisafir gelcek ev temizliyoz iki arada girdim de yazıyom
bebişimiz koccamaan olmuuuşş, ta 206 gr teyzeleri
bacaklarını kapatmış bi de ellerini koymuş kerata üzerine...
yani tam göremedi dr. teyzemiz ama %95 kız dediii kaydirigubbakcemile3
3 lü için kan verdik 4 gün sonra çıkcak o zaman tekrar bakcaz cinsiyete
ebisceye gelincee o giremicek haftasonu ondan ben veriyom bilgileri
karşılaştık hastanede kendisiynen o da 3 lü için kan verdi
dr.u ona da kesin olmamakla birlikte erkek demiş
bizden bu kadar öptüm hepinizii

canım çok şükür hadi bakalım hayırlı olsun ilk çocuğun kızmydı unuttum valla kaydirigubbakcemile3
kusura bakma çok sevindim sağlıklı olmasınaa inşallah 3lü test sonuşlarınıda alırsın iyi çıkar
ebisce hayırlısı olur inşallah hadi bakalım bi pipi daha geldi sünnetçilere işşkaydirigubbakcemile3 delikafadulden

canım bendede bazen kasık ağrısı oluyo ama bacağıma kadar inmiyo.korkma canım.ama istersen doktor randevunu biraz ileri al kafanda rahat eder en azından

randevuyu öne alma imkanim yok maalesef ama bi kac dinleneyim diyorum.. insallah önemli bisey degildir.. sanirim dokuz ay boyunca endiselenmeye devam edicez.. Hayirlisiyla saglikla alsakta kucagimiza bitse su korkular..

randevuyu öne alma imkanim yok maalesef ama bi kac dinleneyim diyorum.. insallah önemli bisey degildir.. sanirim dokuz ay boyunca endiselenmeye devam edicez.. Hayirlisiyla saglikla alsakta kucagimiza bitse su korkular..

canım o zaman sen çok fazla yorma kendini bol bol yat cumaya kadar.en azından tedbirini al.kasık ağrısı oluyo genelde diye biliyorum ama sen dikkatli ol emi canım.

nası olim canım ya yat yat fenalık geldi ama başka şansım yok o yuzden yatıyomm kanama azaldı allahıma şukur ama tam geçmedi o yuzden daha kalkmadım
bebek doğunca bu kadar yatmaya vaktin olmıycak yat bol bol geçer canım o kanamada geçer merak etme üzme kendini lütfen ben hala progynex kullanıyorum 2 aya yakındır 1 tablet ilacım kaldı ben kanama geçirdiğimde bebekle konuşuyodum bak beni sinir etme dur durduğun yerde karışmam ona göre filan diodum
sende arada göz dağı ver sengözlerimebaksanab

slm kıslarr naasılsınız naponuz
geçmişi okudum biraz hafta sonu olunca az oluyo okumak kolay oluyo bi baktım şöle
bende evi toluyomm yavaş yavaş ınşallah taşındım yerlerde komuşularım iyi olur evimm güzel olurr aminn
neyse bayanlar ben biraz daha topliyemm yorulunca gelirimm

Back
X